0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 04, 2010, 01:49:26 pmΠαράθεση από: eleniCH06 στις Μαρτίου 04, 2010, 01:38:04 pmδηλαδη θα δωσουμε πιστοποιητικο κ εμεις? ποτε? με τι υλη?1. Στην καθιέρωση Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής Κατάρτισης.Η παιδαγωγική κατάρτιση των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρέχεται : α) κατά τη διάρκεια των σπουδών και εντάσσεται στο Πρόγραμμα των Τμημάτων με τη μορφή «Ειδικού Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής», β) μετά την αποφοίτηση και με βάση όρους και προϋποθέσεις που τίθενται από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεννόηση με τα ανώτατα ιδρύματα.Ελπίζω να μη γίνει το ''μπάχαλο'' που γίνεται τόσα χρόνια με την ΑΣΠΑΙΤΕ.Τόσες χιλιάδες εκπαιδευτικοι απο καθηγητικές σχολές πως θα καταρτισθούν ;Θα τους αποκλείσει απο το να δώσουν ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: eleniCH06 στις Μαρτίου 04, 2010, 01:38:04 pmδηλαδη θα δωσουμε πιστοποιητικο κ εμεις? ποτε? με τι υλη?1. Στην καθιέρωση Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής Κατάρτισης.Η παιδαγωγική κατάρτιση των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρέχεται : α) κατά τη διάρκεια των σπουδών και εντάσσεται στο Πρόγραμμα των Τμημάτων με τη μορφή «Ειδικού Προγράμματος Σπουδών στις Επιστήμες της Αγωγής», β) μετά την αποφοίτηση και με βάση όρους και προϋποθέσεις που τίθενται από το Υπουργείο Παιδείας σε συνεννόηση με τα ανώτατα ιδρύματα.
δηλαδη θα δωσουμε πιστοποιητικο κ εμεις? ποτε? με τι υλη?
Διαβάστε μια επιστολή που έστειλε συνάδελφός μαςΑΠΟ: xxxxεκπαιδευτικό, κλάδου ΠΕ02, ΦιλόλογοΟργανική θέση:xxxxxxΠΡΟΣ: κο Διευθυντή xxxxxΔιεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού xxxxxxΣχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού xxxxxxΘέμα: άρνηση συνέχισης προσφοράς εθελοντικής γραμματειακής υποστήριξηςΑξιότιμοι κύριοι Διευθυντές και προϊστάμενοι, αγαπητοί συνάδελφοι,μετά την ανακοίνωση του δεύτερου πακέτου κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση του δημοσιονομικού ελλείμματος, με τα οποία καλούμαι μαζί με χιλιάδες άλλους συναδέλφους μου να πληρώσω από το υστέρημά μου για την κακοδιαχείριση, τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος και το όργιο σπατάλης με τα οποία κυβέρνησαν τη χώρα οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ όλα τα προηγούμενα χρόνια, δηλώνω ότι αρνούμαι στο εξής να προσφέρω εθελοντικά γραμματειακή υποστήριξη στο σχολείο γράφοντας, επί παραδείγματι, τις διευθύνσεις στους φακέλους των επιστολών ενημέρωσης των γονέων για τις απουσίες των τέκνων τους κάθε μήνα. Αρνούμαι δηλαδή να αναλαμβάνω στο εξής καθήκοντα γραμματέως που το κράτος οφείλει να παράσχει στο σχολείο μου με βάση το Νόμο αφού έχει περισσότερους από 200 μαθητές. Αρνούμαι να διεκπεραιώσω οποιαδήποτε γραφειοκρατική διοικητική εργασία άσχετη με τα διδακτικά και εξωδιδακτικά μου καθήκοντα ως καθηγητής με πλήρες ωράριο και υπεύθυνος τμήματος. Παρόλα αυτά, δηλώνω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω εθελοντικά τις γνώσεις, το χρόνο και το μεράκι μου στους μαθητές και το σχολείο στο πλαίσιο:α) των μαθημάτων (μία φορά την εβδομάδα σε ώρα που έχω κενό) σε παιδιά που έχουν σοβαρές ελλείψεις στη χρήση της ελληνικής γλώσσας, β) άλλων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, όπως οι ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία (6 έως τώρα στην τρέχουσα σχολική χρονιά)γ) του εορτασμού εθνικής επετείου.Με τιμήxxxx