0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ό,τι πιο αστείο έχω διαβάσει τελευταία! Σεμινάρια χρήσης Η/Υ 200 ωρών και μετά μασάμε σίδερα μπροστά στα πισιά! Έχουν να σκουριάσουν πολλά μηχανήματα!Από esos.grΟι μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα βρουν στο θρανίο του κι έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή , τελευταίας τεχνολογίας και αντί του μαυροπίνακα με τις κιμωλίες τον δραστικό. (σ.σ. για την προμήθεια των υπολογιστών το υπ.Παιδείας θα κάνει σχετικό διαγωνισμέ τέλος του μήνα).Ο κάθε Ηλεκτρονικός Υπολογιστής θα αντιστοιχεί σε δύο μαθητές, οι οποίοι και θα τον χρεωθούν.Προκειμένου και οι εκπαιδευτικοί να είναι προετοιμασμένοι , το υπ. Παιδείας θα ξεκινήσει επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών , 200 ωρών,προκειμένου να είναι σε θέση να οργανώνουν το μάθημά τους σε δικτυακή πλατφόρμα . –Σύμφωνα με τα σχέδια του υπ. Παιδείας θα μπορούν οι μαθητές απ το σπίτι του να συνδέεται μ αυτή τη πλατφόρμα για τα μαθήματα που έκαναν το πρωίΟι εκπαιδευτικοί που θα αρνηθούν την επιμόρφωση δεν θα μπορούν να εξελιχθούν .
...το υπ. Παιδείας θα ξεκινήσει επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών , 200 ωρών,προκειμένου να είναι σε θέση να οργανώνουν το μάθημά τους σε δικτυακή πλατφόρμα... ...Οι εκπαιδευτικοί που θα αρνηθούν την επιμόρφωση δεν θα μπορούν να εξελιχθούν...
Παράθεση από: Wizard στις Μαρτίου 04, 2010, 09:01:11 pmΌ,τι πιο αστείο έχω διαβάσει τελευταία! Σεμινάρια χρήσης Η/Υ 200 ωρών και μετά μασάμε σίδερα μπροστά στα πισιά! Έχουν να σκουριάσουν πολλά μηχανήματα!Από esos.grΟι μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα βρουν στο θρανίο του κι έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή , τελευταίας τεχνολογίας και αντί του μαυροπίνακα με τις κιμωλίες τον δραστικό. (σ.σ. για την προμήθεια των υπολογιστών το υπ.Παιδείας θα κάνει σχετικό διαγωνισμέ τέλος του μήνα).Ο κάθε Ηλεκτρονικός Υπολογιστής θα αντιστοιχεί σε δύο μαθητές, οι οποίοι και θα τον χρεωθούν.Προκειμένου και οι εκπαιδευτικοί να είναι προετοιμασμένοι , το υπ. Παιδείας θα ξεκινήσει επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών , 200 ωρών,προκειμένου να είναι σε θέση να οργανώνουν το μάθημά τους σε δικτυακή πλατφόρμα . –Σύμφωνα με τα σχέδια του υπ. Παιδείας θα μπορούν οι μαθητές απ το σπίτι του να συνδέεται μ αυτή τη πλατφόρμα για τα μαθήματα που έκαναν το πρωίΟι εκπαιδευτικοί που θα αρνηθούν την επιμόρφωση δεν θα μπορούν να εξελιχθούν . εμένα πάντως μου φαίνεται σύστημα "άρπα κόλλα"
Παράθεση από: dimstella στις Μαρτίου 04, 2010, 09:26:18 pmΠαράθεση από: Wizard στις Μαρτίου 04, 2010, 09:01:11 pmΌ,τι πιο αστείο έχω διαβάσει τελευταία! Σεμινάρια χρήσης Η/Υ 200 ωρών και μετά μασάμε σίδερα μπροστά στα πισιά! Έχουν να σκουριάσουν πολλά μηχανήματα!Από esos.grΟι μαθητές και των τριών τάξεων του Γυμνασίου το Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν τα σχολεία θα βρουν στο θρανίο του κι έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή , τελευταίας τεχνολογίας και αντί του μαυροπίνακα με τις κιμωλίες τον δραστικό. (σ.σ. για την προμήθεια των υπολογιστών το υπ.Παιδείας θα κάνει σχετικό διαγωνισμέ τέλος του μήνα).Ο κάθε Ηλεκτρονικός Υπολογιστής θα αντιστοιχεί σε δύο μαθητές, οι οποίοι και θα τον χρεωθούν.Προκειμένου και οι εκπαιδευτικοί να είναι προετοιμασμένοι , το υπ. Παιδείας θα ξεκινήσει επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών , 200 ωρών,προκειμένου να είναι σε θέση να οργανώνουν το μάθημά τους σε δικτυακή πλατφόρμα . –Σύμφωνα με τα σχέδια του υπ. Παιδείας θα μπορούν οι μαθητές απ το σπίτι του να συνδέεται μ αυτή τη πλατφόρμα για τα μαθήματα που έκαναν το πρωίΟι εκπαιδευτικοί που θα αρνηθούν την επιμόρφωση δεν θα μπορούν να εξελιχθούν . εμένα πάντως μου φαίνεται σύστημα "άρπα κόλλα"Το θέμα, που είναι και ζητούμενο για τους πολιτικούς, είναι να εντυπωσιάζεται ο απλός άνθρωπος. Εντυπωσιάζεται; Εγώ νομίζω ναι! Είναι πολύ ωραίες δηλώσεις. Ο απλός κόσμος θα λέει τι ωραία που θα είναι το σχολέιο! Θα γίνουμε Ευρώπη!!! κλπκλπκλπ.Δεν τους ενδιαφέρει τι θα σκεφτούμε εμέις, αυτό το ξέρουν ήδη. Τους ενδιαφέρει τι θα πει ο εργάτης, ο μπακάλης, ο απλός ψηφοφόρος, που καθώς είναι και αποβλακωμένος από ό,τι βλέπει την τηλεόραση, ενθουσιάζεται και αποτραβιέται το ενδιαφέρον του από τα οικονομικά μέτρα. Ίσως και να επικροτεί αυτά τα μέτρα, πιστεύοντας ότι θα χρηματοδοτήσουν και την αλλαγή στην παιδέια. Άρα καλά κάνανε και κόψανε τόσα από τους υπόλοιπους!!!!!!!Το έχει σκεφτεί κανένας έτσι;Πολλά λόγια, παχιά λόγια, αερολογίες, που όμως εντυπωσιάζουν....
Παράθεση από: Dadi στις Μαρτίου 04, 2010, 07:50:19 pm.... απορώ πραγματικά με την Αννούλα και τον Γιωργάκη ( παρόλο που τους ψήφησα σχεδόν δαγκωτό ) ...Απορώ πως καταφέρνουν να γραψουν 38 σελίδες χωρίς να πουν τίποτα το χειροπιαστό.Ο Γιωργάκης το είχε από παλιά αυτό, από όταν ήταν υπουργός παιδείας. Αν και μαθητής καταλάβαινα ότι κανείς δεν καταλάβαινε τι ακριβώς σκόπευε να κάνει. Στο τέλος δεν έκανε τίποτα.Στα τωρινά1. Δεν είχε πει η Αννούλα ότι δε θα χρειάζεται να δίνουμε συνέχεια ασεπ? Είπε τίποτα σχετικά σήμερα? Πώς το είχε φανταστεί όταν το είπε? Γενικά, ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ? 2. Το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας τι είναι? Είπε τίποτα σήμερα σχετικά? Αν είναι μια βεβαίωση ότι ξέρεις να απαγγέλεις τις θεωρίες μάθησης πώς το αποκτάς? Ξανά σχολή? Σεμινάρια? Πρέπει να ξαναεπισκεπτούμε την πρωτεύουσά μας ξανά? Θα μας δώσουν και πάσο? Θα έχει αναδρομική ισχύ η απόκτησή του, ακόμα κι αν κάποιος έχει τελειώσει καθηγητική σχολή πριν από 25 χρόνια? Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω? Πιστεύω όποιος παρακολούθησε το υπουργικό συμβούλιο να έχει καταλάβει κάποια πράγματα...
.... απορώ πραγματικά με την Αννούλα και τον Γιωργάκη ( παρόλο που τους ψήφησα σχεδόν δαγκωτό ) ...Απορώ πως καταφέρνουν να γραψουν 38 σελίδες χωρίς να πουν τίποτα το χειροπιαστό.
Παράθεση από: daimonman στις Μαρτίου 04, 2010, 08:07:20 pmΠαράθεση από: Dadi στις Μαρτίου 04, 2010, 07:50:19 pm.... απορώ πραγματικά με την Αννούλα και τον Γιωργάκη ( παρόλο που τους ψήφησα σχεδόν δαγκωτό ) ...Απορώ πως καταφέρνουν να γραψουν 38 σελίδες χωρίς να πουν τίποτα το χειροπιαστό.Ο Γιωργάκης το είχε από παλιά αυτό, από όταν ήταν υπουργός παιδείας. Αν και μαθητής καταλάβαινα ότι κανείς δεν καταλάβαινε τι ακριβώς σκόπευε να κάνει. Στο τέλος δεν έκανε τίποτα.Στα τωρινά1. Δεν είχε πει η Αννούλα ότι δε θα χρειάζεται να δίνουμε συνέχεια ασεπ? Είπε τίποτα σχετικά σήμερα? Πώς το είχε φανταστεί όταν το είπε? Γενικά, ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ? 2. Το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας τι είναι? Είπε τίποτα σήμερα σχετικά? Αν είναι μια βεβαίωση ότι ξέρεις να απαγγέλεις τις θεωρίες μάθησης πώς το αποκτάς? Ξανά σχολή? Σεμινάρια? Πρέπει να ξαναεπισκεπτούμε την πρωτεύουσά μας ξανά? Θα μας δώσουν και πάσο? Θα έχει αναδρομική ισχύ η απόκτησή του, ακόμα κι αν κάποιος έχει τελειώσει καθηγητική σχολή πριν από 25 χρόνια? Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω? Πιστεύω όποιος παρακολούθησε το υπουργικό συμβούλιο να έχει καταλάβει κάποια πράγματα... Εμένα γιατί δε μου απαντάει κανείς?... Δεν εξήγησε τίποτα, απλά πέταξε τη βόμβα. Κανείς δεν ξέρει τι είναι αυτό, μόνο εικασίες κάνουμε. Ό,τι και να ειναι πάντως, να είσαι σίγουρη ότι δεν θα λάβει υπόψιν ούτε αυτούς που μένουν επαρχία ούτε αυτούς που κάνουν άλλες δουλειές μέχρι να διοριστούνε. Στο μυαλό της εκπαιδευτικός είναι αυτός που ζει με αέρα και δεν έχει υποχρεώσεις οικονομικές και οικογενειακές.Υπομονή όσο γίνεται, θα την πάρουμε την πίκρα την άλλη εβδομάδα.
παιδια αυτο που κατεθεσε ειναι το προσχεδιο ... συγκεντρωθειτε , αναμενονται οι αντιδρασεις απο εκει θα εξαρτηθει η συνεχεια...