0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς πρέπει να φερθούμε σε ένα γονιό που παίρνει τηλέφωνο στο σχολείο όλη την ώρα ζητώντας να του δίνουμε ύλη για τα μαθήματά του παιδιού του και μάλιστα με ύφος επικριτικό. Μας κρατάει 15-20 λεπτά στο τηλέφωνο και αναγκαζόμαστε να αφήνουμε εφημερίες και να αργούμε να μπούμε στο μάθημα. Το παιδί έχει χαρτί για διάσπαση προσοχής, αλλά αφήνουμε τη δουλειά μας και φοβάμαι ότι μπορεί να μας δημιουργήσει και ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα κάποια στιγμή.
Υπάρχουν παιδιά με σύνδρομα στην τάξη που οι γονείς αρνούνται να τα πάνε σε ειδικά σχολεία. Το τετράδιο το εφάρμοσα σε ένα τέτοιο παιδί και μου ήρθαν άλλοι τρεις γονείς και μου ζητούσαν να κάνω το ίδιο, για να ξέρουν πώς να τους διαβάσω. Το αποτέλεσμα ήταν να μην προλαβαίνω να βγω καν στο διάλειμμα, να τρέχω να προλάβω την επόμενη ώρα και να μου λένε και οι άλλοι καθηγητές ότι έρχονται γονείς και μας ζητούν το ίδιο, γιατί το έκανα και εγώ. Δεν βρίσκεις άκρη αν κάνεις διευκολύνσεις σε γονείς, γιατί πολλοί από αυτούς τους γονείς δεν στέκουν και πολύ στα καλά τους. Το θέμα είναι μην μπλέξω σε τίποτα χειρότερο, γι'αυτό θέλω να ξέρω τις υποχρεώσεις μου.Την ύλη την ζητούσε ο γονιός για να διαβάσει το παιδί του.