0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρ' ό,τι το σώμα των ΜΑΤ δεν έχει ευχάριστο ρόλο, εφόσον δεν ζούμε σε κοινωνία αγγέλλων, θεωρώ ότι είναι απαραίτητο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εκπαιδεύονται ή τουλάχιστον δεν εκπαιδεύονται επαρκώς, με αποτέλεσμα να λειτουργούν με βάση την ψυχολογία της στιγμής. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο ελέγχουν και αξιολογούν τα άτομα που προσλαμβάνονται σε τέτοιες ειδικές υπηρεσίες.Πάντως, η συμπεριφορά του συγκεκριμένου είναι σαφώς καταδικαστέα.
Παιδιά εκείνη την ώρα τα ΜΑΤ δεν τα νοιάζει τίποτα Δεν είναι έτσι. Καταλαβαίνω πως δεν έπρεπε να ψεκάσουν τον άνθρωπο, αλλά μην παρασυρόμαστε και λέμε ότι θέλουμε. Όποιος μένει κέντρο ή έχει κατέβει σε πορείες, ή τελοσπάντων ξέρει τι γίνεται, εγώ ξέρω τι γίνεται εκ των έσω. Δεν είναι έτσι όπως τα περιγράφετε τα πράγματα.παραδέχεται οτι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Το έγραφε κάπου πιο πάνω νομίζω (σόρυ, αλλά είμαι σχολείο και δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα) τους έκοψαν από το επίδομα. Ο κάθε εκπαιδευτικός παίρνει περισσότερα χρήματα απότι ένας ματατζής. Δεν ήξερα ότι αυτό θα έχει σημασία όμως
@gioulitsaΥΓ: Δεν κατηγορούμε τους πάντες...μιλάμε όμως για μια γενική (άθλια) κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να μην δει οτι υπάρχει.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Μαρτίου 17, 2010, 09:23:17 am@gioulitsaΥΓ: Δεν κατηγορούμε τους πάντες...μιλάμε όμως για μια γενική (άθλια) κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να μην δει οτι υπάρχει. αυτη ακριβως την φραση την βρισκεις κατα κορον σε μη εκπαιδευτικα forum..μονο που αντι για αστυνομικους μιλανε για εκπαιδευτικους..