0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 17, 2010, 10:12:22 amΠαράθεση από: Χριστίνα στις Μαρτίου 17, 2010, 09:23:17 am@gioulitsaΥΓ: Δεν κατηγορούμε τους πάντες...μιλάμε όμως για μια γενική (άθλια) κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να μην δει οτι υπάρχει. αυτη ακριβως την φραση την βρισκεις κατα κορον σε μη εκπαιδευτικα forum..μονο που αντι για αστυνομικους μιλανε για εκπαιδευτικους..Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου το ξέρω οτι συμβαίνει...Και μεις (ως νέοι εκπαιδευτικοι) πρέπει να ψάξουμε τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτό και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα
Παράθεση από: Χριστίνα στις Μαρτίου 17, 2010, 09:23:17 am@gioulitsaΥΓ: Δεν κατηγορούμε τους πάντες...μιλάμε όμως για μια γενική (άθλια) κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να μην δει οτι υπάρχει. αυτη ακριβως την φραση την βρισκεις κατα κορον σε μη εκπαιδευτικα forum..μονο που αντι για αστυνομικους μιλανε για εκπαιδευτικους..
@gioulitsaΥΓ: Δεν κατηγορούμε τους πάντες...μιλάμε όμως για μια γενική (άθλια) κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να μην δει οτι υπάρχει.
Παράθεση από: Χριστίνα στις Μαρτίου 17, 2010, 10:29:01 amΠαράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 17, 2010, 10:12:22 amΠαράθεση από: Χριστίνα στις Μαρτίου 17, 2010, 09:23:17 am@gioulitsaΥΓ: Δεν κατηγορούμε τους πάντες...μιλάμε όμως για μια γενική (άθλια) κατάσταση που δεν μπορεί κανείς να μην δει οτι υπάρχει. αυτη ακριβως την φραση την βρισκεις κατα κορον σε μη εκπαιδευτικα forum..μονο που αντι για αστυνομικους μιλανε για εκπαιδευτικους..Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου το ξέρω οτι συμβαίνει...Και μεις (ως νέοι εκπαιδευτικοι) πρέπει να ψάξουμε τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτό και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματαεγω το ανεφερα γιατι εγω νιωθω ασχημα οταν καταδικαζονται συλληβδην ολοι οι εκπαιδευτικοι γενικα..ετσι και εμεις δεν πρεπει να καταδικαζουμε γενικα αλλες επαγγελαμτικες ομαδες στηριζομενοι σε μεμονωμενα περιστατικα εμπειριων του καθενος απο εμας..
Απλά όσον αφορά τα ΜΑΤ και τη συμπεριφορά τους πολλές μεμονωμένες εμπειρίες μαζεύονται......
Παράθεση από: emmaki στις Μαρτίου 17, 2010, 10:43:51 amΑπλά όσον αφορά τα ΜΑΤ και τη συμπεριφορά τους πολλές μεμονωμένες εμπειρίες μαζεύονται......γιατι στον κλαδο μας δεν μαζευονται ; για κανε μια επισκοπηση του καθημερινου τυπου να δεις...
Ολα πια εδω μερικοι τα λενε τοσο απλα και ευκολα που μονο του εκπ/κου το εργο φανταζει.....μαρτυριο!!
Ντροπή της πρώην συναδέλφισσάς σου να μαθαίνει στο παιδί της να επιλέγει μια τέτοια υπηρεσία απλά για τα χρήματα.
[/b]Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα1. Αλήθεια δεν είναι, επίσης, αυτά που παρακολουθούμε και στα ΜΜΕ και τα πιστεύουμε τυφλά-τουλάχιστον οι περισσότεροι. Εύκολα κατηγορούμε έναν αστυνομικό επειδή έδωσε ξύλο. Σχεδόν ποτέ δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Κι αυτό δε το λέω γιατί ο αστυνομικός έχει πάντα δίκιο, αλλά πέρα απόσα μαθαίνω από τον αδερφό μου, βλέπω φωτογραφίες από πορείες κι επεισόδια, που οι συμπολίτες των αστυνομικών όπως λες τους οποίους βαράνε, κρατάνε βαριοπούλες στα χέρια και χτυπάνε τους αστυνομικούς. Εκεί πνίγομαι. Αυτό δεν το λένε ποτέ. Μόνο ο αστυνομικός κάνει λάθος.