0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΕΜ νομίζω ότι τα νέα μέτρα μας αφορούν όλους και δεν είναι μόνο εκπαιδευτικά....κάτι πρέπει να γίνει γενικότερα..!
Ας ήμουν δάσκαλος κι ας είχα τα δικά σας προβλήματα.
Παράθεση από: TEM στις Μαρτίου 07, 2010, 07:55:30 pmΑς ήμουν δάσκαλος κι ας είχα τα δικά σας προβλήματα.TEM ασχετο με το θεμα... αλλά ξερεις πόσους έχω ακούσει να λένε παρόμοια πραγματα;; Και μόλις επιτελους τα καταφερνουν, τα ξεχνανε όλα και αρχίζουν τις μικροπρέπειες για τις ώρες, για τις εφημερίες, για τα αντικείμενα, για τις ταξεις, για... για... για....Ειναι στη φυση του ανθρωπου να ξεχνα το (δυσκολο) χτες που παρακαλαγε απλώς να διοριστεί και την κατασταση του και να καθεστω-ποιείται.. Κι όταν δεν έχει αντιστάσεις ή είναι κακομαθημενος γινεται πολύ καθίκι και ...ξεχνα και τους ωρομίσθιους και τπυς αναπληρωτες που ανηκε μεχρι χτες και... και...Προς Θεου δε θελω να πω κατι για σενα.. μιλω γενικά για την ανθρωπινη φυση και για το πόσο ευκολα αλλάζει "στρατόπεδα" ο ίδος άνθρωπος ανάλογα με την κατάστασή του, έχοντας δημιουργήσει και το κατάλληλο άλλοθι...
δεν μπορω καθολου τους μιζερους ανθρωπους! που τους αρεσει να κλαιγονται διαρκως......κανουν ωρομισθια κλαιγονται, κανουν πδσ κλαιγονται, κανουν αναπληρωση κλαιγονται,.....
...