*

Αποστολέας Θέμα: Κάτι πρέπει να γίνει... θα αγωνιστούμε επιτέλους πραγματικά?  (Αναγνώστηκε 16280 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
[Για πες πιο συγκεκριμενα; Και εσυ δηλαδη θεωρεις οτι σου επιτίθενται αμα έρθουν να σε ενημερώσουν για την απεργία..... Τι να πω;

φιλε μου δεν ειμαι ανηλικο να με ενημερωσουν για την απεργια.ξερω ποτε γινεται και γιατι γινεται.δοξα τω θεω ζουμε σε μια εποχη οπου η ενημερωση ειναι καταγαιστικη και απο πολλες πλευρες..απο κει και περα ειναι στην δικη μου κριση τι θα κανω.το πιπιλισμα του μυαλου( και δη το πρωινο)  δεν το χρειαζομαι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος babeuf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
καλα το γραφειο των καθηγητών νομίζω έχει πορτα.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Φαντάζομαι πιστεύεις πως η απεργία είναι δικαίωμα και αμα σου λενε ότι είναι υποχρέωση θίγεται ο πολύ παλαιάς κοπής φιλελευθερισμός σου.

υπαρχουν φορες που εχω απεργησει και φορες που δεν εχω απεργησει..και ναι νομιζω οτι εχω το δικαιωμα της επιλογης..αυτο που δεν δεχομαι ειναι η προσπαθεια καποιων (λιγων ευτυχως) να επιβαλλουν στον αλλο τι θα κανει..δηλαδη αν ερχονταν στο γραφειο μια ομαδα εκπαιδευτικων να ενημερωσει και ανελυε τους λογους ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ στα πλαισια της πολυφωνιας που καθοριζει το πολιτευμα μας..εσυ θα τους αφηνες να πουν την γνωμη τους ή  θα τους εδιωχνες κλωτσηδον στα πλαισια της ''νεας κοπης '' δημοκρατικοτητας σου ; ρητορικη η ερωτηση

Αποσυνδεδεμένος babeuf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οχι δε θα τους εδιωχνα....(αρα όχι ρητορικη η ερωτηση. )
Θα τους αφηνα να ξεφτιλιστουν από μόνοι τους,(ξερεις θα είχαν ταυτότητα αυτοι οι κελευστες της απεργοσπασίας).....Και μετα, επειδη τα επιχειρηματα τους θα ηταν το εξης ενα"Ειναι δικαίωμα σας να μην απεργησετε" θα τους περναγα και γω ενα χερακι....Τα ίδια λενε τα φιλαρακια μας τοσα και τοσα χρονια χωρις ΟΥΤΕ ΕΝΑ επιχειρημα. Κανενα πρόβλημα.

Σιγα μην ειναι προσπάθεια να σου επιβαλλει καποιος τι θα κανεις, αμα σε ενημερώσει για την απεργια,. αν σου πει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να απεργησεις. Τοση βια πια; Ουτε να σε αλυσοδενε με το στανιο και να σε εσερνε σε καμια πορεια για να καταμετρηθείς στους απεργους. Συντριπτικη επίθεση.

Σαν ενηλικας ομως δεν πιστευω πως μπορει καποιος με 10 λεπτα συζητηση να σου επιβαλλει τι θα κανεις. αρα η ιδια η ενηλιοτητα σου ειναι και η απαντηση γιατι δεν πρεπει να ενοχλεισαι.

Οσο για το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ. Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικά δικαιώματα που διαλύονται....Για σκεψου (ωπ συγγνωμη για την προτροπη)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Σιγα μην ειναι προσπάθεια να σου επιβαλλει καποιος τι θα κανεις, αμα σε ενημερώσει για την απεργια,. αν σου πει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να απεργησεις.

το ξαναπα και πιο πανω και το ξαναλεω για τελευταια φορα.θεωρω υποτιμητικες τετοιου ειδους ''ενημερωσεις'' γιατι θεωρω τον εαυτο μου πληρως ενημερωμενο για τους λογους και τους σκοπους (φανερους και υπογειους)μιας απεργιας.δηλαδη θα με ενημερωσουν οτι η κυβερνηση μου κοβει το μισθο και τα δικαιωματα μου;..μα εχει βουιξει  τοπος..τι παραπανω θα μου πουν ''οι φωστηρες'' που θα καταφθασουν; οποιος θεωρει οτι δεν τα ξερει μετα απο τον καθημερινο βομβαρδισμο ειδησεων ας κατσει να ακουσει την ''προπαγανδα''(ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) οπως σωστα την χαρακτηρισε παραπανω η happiness

Υ.Γ μιλαω γενικα και οχι μονο για την τωρινη απεργια..

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Εγώ κατανοώ απόλυτα τους συναδέλφους- και το λέω με την ευρεία έννοια, όχι στενά για τους εκπαιδευτικούς- που βλέπουν τη ζωή τους να διαλύεται και κάνουν ότι είναι δυνατό για να κρατηθούν ζωντανοί. Ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους απολυμένους της Ολυμπιακής, κι ας έχουν κλείσει την πανεπιστημίου εδώ και μια βδομάδα. Και ένα μήνα, και ένα χρόνο να την κλείσουν, δε θα έχω κανένα πρόβλημα. Όταν η ζωή ενός ανθρώπου διαλύεται κάνει ότι μπορεί για να την υπερασπιστεί. Και ειδικά εμείς οι εκπαιδευτικοί, δε μπορούμε πλέον να κλείνουμε τα μάτια. Μας φτύνουν κι εμείς επιμένουμε ότι βρέχει.
Παρεπιπτόντως, μια αρκετά διδακτική εμπειρία. Σε εργοστάσιο που δουλεύει ένας ξάδελφός μου, και γενικά έχουν αρκετά δυνατό σωματείο, και παίρνουν μέρος στις κινητοποιήσεις και στις απεργίες, όταν κάποια στιγμή πέρσι θέλησε ο ιδιοκτήτης να κάνει απολύσεις ξέρετε από που ξεκίνησε; Από τους ρουφιάνους του, από αυτούς που προσπαθούσαν να στήσουν απεργοσπατικό μηχανισμό κάθε φορά που υπήρχε απεργία. Παρά το γεγονός ότι ήταν ρουφιάνοι, το σωματείο προσπάθησε να τους κρατήσει στη δουλειά, και σε μια συνάντηση με το αφεντικό ξέρετε τι είπε στους συνδικαλιστές; "Μα ρε παιδιά, εδώ δεν αντιδρούν αυτοί, αντιδράτε εσείς που σας δημιουργούσαν κι ένα σωρό προβλήματα τόσο καιρό; Εγώ γι' αυτό ξεκίνησα από αυτούς, γιατί ακριβώς ήξερα ότι δε θα αντιδράσουν".

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Η φωνή του αδικημένου εκπαιδευτικού θα ακουστεί μόνο με απεργία διαρκείας στις πανελλαδικές. Σκεφτείτε πόσο καιρό μας εμπαίζουν με τα νέο νομοσχέδιο με κουβέντες αόριστες   ταράζοντας τη ψυχική μας ηρεμία.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ   απαλλαγμένοι απο τα μικροσυμφεροντα μας.

Αποσυνδεδεμένος babeuf

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Υποτιμιτικες για την παρτη σου και μονο και τελεία.
Στην ενημερωση για μια απεργια δεν του λες του αλλου α ξερεις σου κοβουν το μισθο.

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Ασε μας λοιπόν στην μοναξιά μας και στην βία μας.....

OK

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
rorygr και babeuf , εάν θέλετε να παραμείνουν τα μηνύματά σας, θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους.

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα

Σιγα μην ειναι προσπάθεια να σου επιβαλλει καποιος τι θα κανεις, αμα σε ενημερώσει για την απεργια,. αν σου πει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να απεργησεις.

το ξαναπα και πιο πανω και το ξαναλεω για τελευταια φορα.θεωρω υποτιμητικες τετοιου ειδους ''ενημερωσεις'' γιατι θεωρω τον εαυτο μου πληρως ενημερωμενο για τους λογους και τους σκοπους (φανερους και υπογειους)μιας απεργιας.δηλαδη θα με ενημερωσουν οτι η κυβερνηση μου κοβει το μισθο και τα δικαιωματα μου;..μα εχει βουιξει  τοπος..τι παραπανω θα μου πουν ''οι φωστηρες'' που θα καταφθασουν; οποιος θεωρει οτι δεν τα ξερει μετα απο τον καθημερινο βομβαρδισμο ειδησεων ας κατσει να ακουσει την ''προπαγανδα''(ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) οπως σωστα την χαρακτηρισε παραπανω η happiness

Υ.Γ μιλαω γενικα και οχι μονο για την τωρινη απεργια..

υπαρχουν ατομα ομως που δεν ενημερωνονται....θυμαστε στην πρωτη απεργια που ειχε γινει ,βγηκαν καποιοι ακομα απο δω μεσα και ειπαν ...δεν απεργησαμε γιατι δεν το ξεραμε..δεν μας ενημερωσε κανεις...σε αλλο τοπικ ειχε γινει αυτη η δηλωση ...αρα rory  μη τα βλεπεις και τα κρινεις βαση της δικης σου γνωσης και ενημερωσης..ειναι πολλοι που δεν γνωριζουν ... ;)
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
  Cris Michalainas:   08 Μαρτίου στις 7:58 μ.μ.  Reply
11 ΜΑΡΤΗ 9.30πμ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/3 23.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
Oποιος ενδιαφερεται συγκεντρωση στον ΟΣΕ θεσσαλονικης.διοργανωνεται απο το Σωματειο Ελαστικα Απασχολουμενων Εκπαιδευτικων
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος summit

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εμείς, αποφασίσαμε συζητώντας μεταξύ μας οι συνάδελφοι να απεργήσουμε αύριο, γιατί θεωρούμε ότι πλέον έχει ξεπεραστεί η κόκκινη γραμμή. Από 1-2 άτομα τις προηγούμενες φορές είμαστε για αύριο γύρω στους δεκαπέντε. Δεν κάναμε όμως καμία επίθεση σε κανένα από όσους δεν θέλουν να απεργήσουν. Όλοι σκεφτόμαστε το οικονομικό κόστος αλλά και όλοι (και οι μη απεργούντες) έχουν πολύ θυμό. Η μαζικοποίηση θα έρθει, γιατί ο κόμπος έχει φθάσει στο χτένι... Γελιούνται, αν νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι. Δεν μπορούν να θίγουν άλλο την αξιοπρέπειά μας. Σεβασμό στον εκπαιδευτικό, ..στο Δάσκαλο. Ας το καταλάβουν.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182626
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)