0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
[Για πες πιο συγκεκριμενα; Και εσυ δηλαδη θεωρεις οτι σου επιτίθενται αμα έρθουν να σε ενημερώσουν για την απεργία..... Τι να πω;
Φαντάζομαι πιστεύεις πως η απεργία είναι δικαίωμα και αμα σου λενε ότι είναι υποχρέωση θίγεται ο πολύ παλαιάς κοπής φιλελευθερισμός σου.
Σιγα μην ειναι προσπάθεια να σου επιβαλλει καποιος τι θα κανεις, αμα σε ενημερώσει για την απεργια,. αν σου πει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να απεργησεις.
Ασε μας λοιπόν στην μοναξιά μας και στην βία μας.....
Παράθεση από: babeuf στις Μαρτίου 10, 2010, 12:31:27 pmΣιγα μην ειναι προσπάθεια να σου επιβαλλει καποιος τι θα κανεις, αμα σε ενημερώσει για την απεργια,. αν σου πει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να απεργησεις. το ξαναπα και πιο πανω και το ξαναλεω για τελευταια φορα.θεωρω υποτιμητικες τετοιου ειδους ''ενημερωσεις'' γιατι θεωρω τον εαυτο μου πληρως ενημερωμενο για τους λογους και τους σκοπους (φανερους και υπογειους)μιας απεργιας.δηλαδη θα με ενημερωσουν οτι η κυβερνηση μου κοβει το μισθο και τα δικαιωματα μου;..μα εχει βουιξει τοπος..τι παραπανω θα μου πουν ''οι φωστηρες'' που θα καταφθασουν; οποιος θεωρει οτι δεν τα ξερει μετα απο τον καθημερινο βομβαρδισμο ειδησεων ας κατσει να ακουσει την ''προπαγανδα''(ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) οπως σωστα την χαρακτηρισε παραπανω η happinessΥ.Γ μιλαω γενικα και οχι μονο για την τωρινη απεργια..