0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ας μου πει ομως καποιος...αφου ο καθενας πρπει να ειναισ τον κλαδο του.....κ ΣΥΜΦΩΝΩ....γιατι ακουω να διδασκουν στα γυμνασια κ τα λυκεια την ιστορια οι καθηγητες αγγλικων?? γιατι? για να συμπληρωσουν ωρες? κ αυτο ειναι ενταξει δηλαδη? εδω δεν υπαρχει κανενα προβλημα? (δεν εχω κατι με τα παιδια των αγγλικων. αλλα οπως βλεπετε παντου γινονται αδικιες κ δεν απορρεουν απο εμας... )
Όταν ακούω για "μεταδοτικότητα" νομίζω θα ανοίξουν το κεφάλι κάποιου και θα του βάλουν μέσα τις γνώσεις. Γι' αυτό έχουμε κανεί ένα σχολείο "παπαγάλων". Όσον αφορά τα μηνύματα , τα έχω διαβάσει ολόκληρα και σε πολλά από αυτά υπάρχει η απαξίωση της παιδαγωγικής, όπως την λένε - στην πραγματικότητα δεν είναι μία, αλλά είναι οι επιστήμες της αγωγής. Πολλές φορές πάλι η διδακτική (μία από τις επιστήμες της αγωγής) γίνεται αντιληπτή ως ένα είδος πρακτικών συμβουλών. Τελός το πόσο ασχετοί είναι ορισμένοι φένεται και από όσα έγραφαν σε παλαιότερο topic για την ομαδοσυνεργατική διδασκαλία. Μοίραζαν φωτοτυπίες ανά δύο και νομίζαν ότι έκαναν και καινοτομίες.
Γιατί να κατέβουν οι καθηγητές στο δημοτικό ''εν ονόματι'' της εξειδίκευσης και να μην εξειδικεύονται οι δάσκαλοι των παιδαγωγικών τμημάτων; Και μην πει κανένας ''τι θα γίνει μέχρι να βγουν οι πρώτοι εξειδικευμένοι δάσκαλοι;''. Ότι γινόταν μέχρι σήμερα! Τόσα χρόνια στα 3-4 θα κολλήσουμε; Εκτός και θέλουν κάποιοι καθηγητές να βολευτούν σε ''πρώτη δόση'' και μετά βλέπουμε. Υπάρχουν και οι μετατάξεις! Ας είναι καλά η μέθοδος της ''αρπαχτής''. Αρκεί να βολευτούμε και μετά ....... Τα πάντα για τον εαυτό μας. Για τους μαθητές που υποτίθεται ότι πρέπει να νοιαζόμαστε .... τί;;;