0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σας ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια σας. Γενικά όμως, πιστεύω ότι το συτημα των δεσμών ήταν καλύτερο και τα μαθήματα πιο απαιτητικά.
ετσι ειναι οι μητερες...με τοσο διαβασμα που εχουν ριξει μαζι μας θα επρεπε να τις ανακηρυτταν επιτιμες καθηγητριες... :-*στις μαναδες...συγγνωμη στην ιστορια δεσμης εμεις ενα βιβλιο ειχαμε μονο ....εσυ syrrahm γιατι ειχες 3;;;εμεις στο πηγαδι κα@@με;;;;;; αααα!! νοιωθω αδικημενη τωρα...
.....συγγνωμη στην ιστορια δεσμης εμεις ενα βιβλιο ειχαμε μονο ....εσυ syrrahm γιατι ειχες 3;;;εμεις στο πηγαδι κα@@με;;;;;; αααα!! νοιωθω αδικημενη τωρα...
συγγνωμη στην ιστορια δεσμης εμεις ενα βιβλιο ειχαμε μονο ....εσυ syrrahm γιατι ειχες 3;;;εμεις στο πηγαδι κα@@με;;;;;; αααα!! νοιωθω αδικημενη τωρα...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 18, 2010, 05:15:11 pmσυγγνωμη στην ιστορια δεσμης εμεις ενα βιβλιο ειχαμε μονο ....εσυ syrrahm γιατι ειχες 3;;;εμεις στο πηγαδι κα@@με;;;;;; αααα!! νοιωθω αδικημενη τωρα... χμ,μαλλον ειναι μεγαλυτερος .Εγω τελειωσα το λυκειο το '93 κι ειχαμε μονο το γκρι βιβλιο ιστοριας.Θυμαμαι ομως μια κοπελα 4-5 χρονια μεγαλυτερη που ελεγε συνεχως για το τρομερο κοκκινο βιβλιο
Παράθεση από: platonas254 στις Μαρτίου 18, 2010, 04:34:49 pmΣας ευχαριστώ όλους σας για την βοήθεια σας. Γενικά όμως, πιστεύω ότι το συτημα των δεσμών ήταν καλύτερο και τα μαθήματα πιο απαιτητικά.Νομ'ιζω ότι το σύστημα των δεσμών ήταν ένα σύστημα που βασιζόταν στην παπαγαλία. Μάθαινες τα 3 βιβλία των αρχαίων απ' έξω (εισαγωγές, μετάφραση και πραγματολογικές που ήταν στάνταρ), μάθαινες όλη την ιστορία απ' έξω (γνωρίζω από βαθμολογητή ότι βαθμολογούσαν ακόμα και το κόμμα στην κυριολεξία), μάθαινες 52 κείμενα λατινικά απ' έξω (ακόμα και τη γραμματική και το συντακτικό) και μάθαινες και κάποια σχεδιαγράμματα για την έκθεση τα οποία προσάρμοζες στο εκάστωτε θέμα (μάλιστα εμένα μου είχε πει η καθηγήτρια μου να προσπαθώ να "φέρνω" κάθε θέμα στην ενότητα της δημοκρατίς γιατί αυτό αρέσει, άσχετο αν δεν το έκανα. Λέτε γι' αυτό να μην έγραψα;;. Όσο για το άγνωστο στα αρχαία, ναι αυτό ήταν ίσως το μόνο στο οποίο μπορούσες να μην παπαγαλίσεις, και από αυτό ίσως ξεχώριζαν αυτοί που "έιχαν μυαλό" και δεν ήταν απλά του "διαβάσματος".Δεν μπορώ να συγκρίνω τις δέσμες με το σημερινόσύστημα, γιατί δεν έχω γνώση αυτού. Απλά εκφράζω τη γνώμη μου για το σύτσημα με το οποίο έδωσα εγώ εξετάσεις, και ακριβώς επειδή δεν μπορούσα να μάθω απ' έξω τόμους ολόκληρους, δεν έγραψα 2 φορές ιστορία!!!! Έγραψα όμως άριστα λατινικά, τα οποία τα έλεγα απ' έξω, όλα, και τη μετάφραση, και το πρωτότυπο και τη γραμματική και το συντακτικό*!!!* Τι τράβηξε η καημένη η μάνα μου μέχρι να τα μάθω όλα απ' έξω!!!! Το τι βιβλίο κράτησε δεν λέγεται!!!!!
Παράθεση από: turpis στις Μαρτίου 18, 2010, 04:13:59 pmΗ αλήθεια είναι ότι πήγαμε χρόοοοοοοοοονι πίσω.....Ήμουνα νιά......... ( το επόμενο της παροιμίας δεν ισχύει φυσικά!!!!!!!! )...................και ξανανιωσα.............
Η αλήθεια είναι ότι πήγαμε χρόοοοοοοοοονι πίσω.....Ήμουνα νιά......... ( το επόμενο της παροιμίας δεν ισχύει φυσικά!!!!!!!! )