*

Αποστολέας Θέμα: Πόσοι φιλόλογοι θα διοριστούν το 2011 - 12 (μόνιμοι, ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 555859 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Επανήλθα με νεότερα. Ίσως στενοχωρήσω κάποιους, που δεν το θέλω, αλλά:
   Όποτε είχα πληροφορίες από συγκεκριμένο και 1 μόνο δεν με απογοήτευσε ποτέ  (όσον αφορά την ορθότητά τους. Οι σημερινές μου πληροφορίες μετά από ταξίδι 550+ χιλιομέτρων γι'αυτό το θέμα έρχονται σε αντίθεση με τον valanidas.
    Μιλάνε για απορρόφηση όσων γίνεται από 30μηνο 24μηνο(με επιτυχία Ασεπ βέβαια), 40% κατά προτεραιότητα, και πρόσληψη του 33% των επιτυχόντων ΑΣΕΠ που θα περισσεύουν από κάθε ειδικότητα. Δηλ. 33% ΑΣΕΠ, 22% από το 40%,(διατηρείται η αναλογία 60-40) και κατόπιν το υπόλοιπο 45 % από 30μηνο και 24μηνο.  Αυτό γίνεται γιατί είναι καλυμμένη από το νόμο που ψήφισε τελευταία και μπορεί να διορίσει ΑΣΕΠίτες σε 3 δόσεις

Αν ισχύσει αυτό που έγραψε κάποιος

τότε θα διοριστούν 80 απο ΑΣΕΠ ...35 απο 40% και 157 απο 24μηνο + ΑΣΕΠ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ: ΜΟΛΙΣ 272....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ...

Αυτα τα ποσοστα που αναφέρετε, εν ισχυσουν, θα ισχυσουν τα ιδια και για τα τρια χρονια της μεταβατικης; ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

void

• Επισκέπτης
Επανήλθα με νεότερα. Ίσως στενοχωρήσω κάποιους, που δεν το θέλω, αλλά:
   Όποτε είχα πληροφορίες από συγκεκριμένο και 1 μόνο δεν με απογοήτευσε ποτέ  (όσον αφορά την ορθότητά τους. Οι σημερινές μου πληροφορίες μετά από ταξίδι 550+ χιλιομέτρων γι'αυτό το θέμα έρχονται σε αντίθεση με τον valanidas.
    Μιλάνε για απορρόφηση όσων γίνεται από 30μηνο 24μηνο(με επιτυχία Ασεπ βέβαια), 40% κατά προτεραιότητα, και πρόσληψη του 33% των επιτυχόντων ΑΣΕΠ που θα περισσεύουν από κάθε ειδικότητα. Δηλ. 33% ΑΣΕΠ, 22% από το 40%,(διατηρείται η αναλογία 60-40) και κατόπιν το υπόλοιπο 45 % από 30μηνο και 24μηνο.  Αυτό γίνεται γιατί είναι καλυμμένη από το νόμο που ψήφισε τελευταία και μπορεί να διορίσει ΑΣΕΠίτες σε 3 δόσεις

Αν ισχύσει αυτό που έγραψε κάποιος

το ιδιο ποστ με τα ιδια λογια στο "διαφορα θεματα για την εκπαιδευση" απο τον paschalist.εξηγηστε μου πώς γινεται?!!!!!εχουμε παπαγαλακια;κι εδω ωρε ζαγαρια;

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
...κι όλα αυτά γιατί το υπουργείο δεν παίρνει θέση, για να λύσει τις απορίες μας.....
κι εμείς προσπαθούμε μόνοι μας να κάνουμε υπολογισμούς και να κατανοήσουμε τα ακατανόητα!!!!!

Με βάση λοιπόν όλα αυτά η Διαμάντω μας  πιστεύω ότι θα ανακοινώσει το νέο σύστημα το καλοκαίρι, για να μην υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης μέσα στις εξετάσεις......λέω τώρα εγώ...
και κάτσε εσύ καημένε αδιόριστε εκαπιδευτικέ να σκας.....

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Φίλε , φίλη.....το αν είμαι άτομα που γράφει βλακείες μπορείς να το τσεκάρεις απο τα δεκάδες μηνύματα μου.....

όταν η πληροφορία δεν είναι δικιά μου το λέω ....και επίσης...την πληροφορία την αντέγραψα εδώ για να κάνω και μια ανάλυση με βάση τα ποσοστά που αναφέρει ο paschalist πόσοι θα διοριστούν.....

άλλοι λένε ότι θα πάρει μόνο το β φάση ΑΣΕΠ και το 40%....άλλοι μόνο τη β φάση ΑΣΕΠ...

δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο τίποτα οριστικό....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
...κι όλα αυτά γιατί το υπουργείο δεν παίρνει θέση, για να λύσει τις απορίες μας.....κι εμείς προσπαθούμε μόνοι μας να κάνουμε υπολογισμούς και να κατανοήσουμε τα ακατανόητα!!!!!

Με βάση λοιπόν όλα αυτά η Διαμάντω μας  πιστεύω ότι θα ανακοινώσει το νέο σύστημα το καλοκαίρι, για να μην υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης μέσα στις εξετάσεις......λέω τώρα εγώ...
και κάτσε εσύ καημένε αδιόριστε εκαπιδευτικέ να σκας.....

λες να το ενδιαφερει το υπουργειο μας πως να λύσεις τις δικες μας αποριες; ; ; ; :o

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Φίλε , φίλη.....το αν είμαι άτομα που γράφει βλακείες μπορείς να το τσεκάρεις απο τα δεκάδες μηνύματα μου.....

όταν η πληροφορία δεν είναι δικιά μου το λέω ....και επίσης...την πληροφορία την αντέγραψα εδώ για να κάνω και μια ανάλυση με βάση τα ποσοστά που αναφέρει ο paschalist πόσοι θα διοριστούν.....

άλλοι λένε ότι θα πάρει μόνο το β φάση ΑΣΕΠ και το 40%....άλλοι μόνο τη β φάση ΑΣΕΠ...

το πιο λογικο θα ηταν να παρει απο όλες τις κατηγοριες με ποσοστα για όλη τη περιοδο της μεταβατικης μεχρι να τους εξαντλήσει όλους όσους υπολόγιζαν σε διορισμό άμεσα...... ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις απο καμία κατηγορια ...... εκτος βεβαια εαν ειμαστε στην κατηγορια του....... να ψοφησει η κατσικα του γειτονα   ;)

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
...για να ξεκεθαρίσει τη θέση του το υπεπθ, να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε.....
Ελεος πια....

void

• Επισκέπτης

το αν λες βλακειες θα φανει στο χειροκροτημα,δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο  παντως.Σεβασμο στο κοπιραιτ.Οφειλες να πεις απο την αρχη οτι αναλυεις πληροφοριες άλλου!Εχετε μια εμμονη εδω καποιοι να αποδειξετε οτι εχετε πληροφορηση εκ των εσω!!!

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ

το αν λες βλακειες θα φανει στο χειροκροτημα,δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο  παντως.Σεβασμο στο κοπιραιτ.Οφειλες να πεις απο την αρχη οτι αναλυεις πληροφοριες άλλου!Εχετε μια εμμονη εδω καποιοι να αποδειξετε οτι εχετε πληροφορηση εκ των εσω!!!

Που να μην ήμαστε και φιλόλογοι...Αφού έχει γράψει ο άνθρωπος επί λέξει: Αν ισχύσει αυτό που έγραψε κάποιος

τότε θα διοριστούν 80 απο ΑΣΕΠ ...35 απο 40% και 157 απο 24μηνο + ΑΣΕΠ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ: ΜΟΛΙΣ 272....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ...

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
....το μόνο που δε βοηθάει τωρα είναι οι μεταξύ μας διαδικτυακές διαμάχες!!!!

θα αλλάξουν λέει στο αλφαβήτα και τα βιβλία έκθεσης του γενικού λυκείου από τη χρονια 2010-11
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2010, 11:22:13 pm από Lara »

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
....το μόνο που δε βοηθάει τωρα είναι οι μεταξύ μας διαδυκτιακές διαμάχες!!!!

θα αλλάξουν λέει στο αλφαβήτα και τα βιβλία έκθεσης του γενικού λυκείου από τη χρονια 2010-11
Μάλλον όλοι είμαστε αγχωμένοι και έχουν σπάσει τα νεύρα μας .Δε φταίει κανένας .Συμφωνώ δε μετρούν οι μεταξύ μας διαμάχες . Εγώ έτσι και αλλιώς έχω 20 + μήνες προϋπηρεσίας και δε διορίζομαι .Πάλι στην αναπλήρωση ποντάρω όπως και φέτος αφού θα έχω κοντά 50 μόρια μαζί με ΑΣΕΠ και μόρια δυσπρόσιτου

Αποσυνδεδεμένος klamp

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Όποιος ενδιαφέρεται για την υπόθεση του 24μηνου ας επικοινωνήσει μαζί μου με pm

Αποσυνδεδεμένος Lara

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
τα πράγματα πάντως δυσκολεύουν πολύ

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 31, 2010, 11:59:40 pm από Lara »

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αν κάποιος έχει 24 μόρια από τα οποία τα περισσότερα είναι προυπηρεσία και όχι μόρια ασεπ θα είναι χαμένος σε σχέση με αυτόν που έχει προυπηρεσία και μόρια ασεπ αντίστοιχα.
Για παράδειγμα.
20 μόρια προυπηρεσία και 4 μόρια ασεπ = 11 - 12 μόρια με τα νέα δεδομένα
20 μόρια ασεπ και 4 μόρια προυπηρεσία = 21 - 21, 5 μόρια με τα νέα δεδομένα.
 Για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ και όχι είμαι βέβαιη.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)