0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επανήλθα με νεότερα. Ίσως στενοχωρήσω κάποιους, που δεν το θέλω, αλλά: Όποτε είχα πληροφορίες από συγκεκριμένο και 1 μόνο δεν με απογοήτευσε ποτέ (όσον αφορά την ορθότητά τους. Οι σημερινές μου πληροφορίες μετά από ταξίδι 550+ χιλιομέτρων γι'αυτό το θέμα έρχονται σε αντίθεση με τον valanidas. Μιλάνε για απορρόφηση όσων γίνεται από 30μηνο 24μηνο(με επιτυχία Ασεπ βέβαια), 40% κατά προτεραιότητα, και πρόσληψη του 33% των επιτυχόντων ΑΣΕΠ που θα περισσεύουν από κάθε ειδικότητα. Δηλ. 33% ΑΣΕΠ, 22% από το 40%,(διατηρείται η αναλογία 60-40) και κατόπιν το υπόλοιπο 45 % από 30μηνο και 24μηνο. Αυτό γίνεται γιατί είναι καλυμμένη από το νόμο που ψήφισε τελευταία και μπορεί να διορίσει ΑΣΕΠίτες σε 3 δόσειςΑν ισχύσει αυτό που έγραψε κάποιος τότε θα διοριστούν 80 απο ΑΣΕΠ ...35 απο 40% και 157 απο 24μηνο + ΑΣΕΠ ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ: ΜΟΛΙΣ 272....ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ...
Επανήλθα με νεότερα. Ίσως στενοχωρήσω κάποιους, που δεν το θέλω, αλλά: Όποτε είχα πληροφορίες από συγκεκριμένο και 1 μόνο δεν με απογοήτευσε ποτέ (όσον αφορά την ορθότητά τους. Οι σημερινές μου πληροφορίες μετά από ταξίδι 550+ χιλιομέτρων γι'αυτό το θέμα έρχονται σε αντίθεση με τον valanidas. Μιλάνε για απορρόφηση όσων γίνεται από 30μηνο 24μηνο(με επιτυχία Ασεπ βέβαια), 40% κατά προτεραιότητα, και πρόσληψη του 33% των επιτυχόντων ΑΣΕΠ που θα περισσεύουν από κάθε ειδικότητα. Δηλ. 33% ΑΣΕΠ, 22% από το 40%,(διατηρείται η αναλογία 60-40) και κατόπιν το υπόλοιπο 45 % από 30μηνο και 24μηνο. Αυτό γίνεται γιατί είναι καλυμμένη από το νόμο που ψήφισε τελευταία και μπορεί να διορίσει ΑΣΕΠίτες σε 3 δόσειςΑν ισχύσει αυτό που έγραψε κάποιος
...κι όλα αυτά γιατί το υπουργείο δεν παίρνει θέση, για να λύσει τις απορίες μας.....κι εμείς προσπαθούμε μόνοι μας να κάνουμε υπολογισμούς και να κατανοήσουμε τα ακατανόητα!!!!!Με βάση λοιπόν όλα αυτά η Διαμάντω μας πιστεύω ότι θα ανακοινώσει το νέο σύστημα το καλοκαίρι, για να μην υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης μέσα στις εξετάσεις......λέω τώρα εγώ...και κάτσε εσύ καημένε αδιόριστε εκαπιδευτικέ να σκας.....
Φίλε , φίλη.....το αν είμαι άτομα που γράφει βλακείες μπορείς να το τσεκάρεις απο τα δεκάδες μηνύματα μου.....όταν η πληροφορία δεν είναι δικιά μου το λέω ....και επίσης...την πληροφορία την αντέγραψα εδώ για να κάνω και μια ανάλυση με βάση τα ποσοστά που αναφέρει ο paschalist πόσοι θα διοριστούν.....άλλοι λένε ότι θα πάρει μόνο το β φάση ΑΣΕΠ και το 40%....άλλοι μόνο τη β φάση ΑΣΕΠ...δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο τίποτα οριστικό....
Παράθεση από: arist2 στις Μαρτίου 31, 2010, 09:44:13 amΦίλε , φίλη.....το αν είμαι άτομα που γράφει βλακείες μπορείς να το τσεκάρεις απο τα δεκάδες μηνύματα μου.....όταν η πληροφορία δεν είναι δικιά μου το λέω ....και επίσης...την πληροφορία την αντέγραψα εδώ για να κάνω και μια ανάλυση με βάση τα ποσοστά που αναφέρει ο paschalist πόσοι θα διοριστούν.....άλλοι λένε ότι θα πάρει μόνο το β φάση ΑΣΕΠ και το 40%....άλλοι μόνο τη β φάση ΑΣΕΠ...δεν υπάρχει τίποτα ξεκάθαρο τίποτα οριστικό....το αν λες βλακειες θα φανει στο χειροκροτημα,δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο παντως.Σεβασμο στο κοπιραιτ.Οφειλες να πεις απο την αρχη οτι αναλυεις πληροφοριες άλλου!Εχετε μια εμμονη εδω καποιοι να αποδειξετε οτι εχετε πληροφορηση εκ των εσω!!!
....το μόνο που δε βοηθάει τωρα είναι οι μεταξύ μας διαδυκτιακές διαμάχες!!!!θα αλλάξουν λέει στο αλφαβήτα και τα βιβλία έκθεσης του γενικού λυκείου από τη χρονια 2010-11