0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορει κανεις υπευθυνα να πει αν οι 24μηνιτες θα διοριστουν, γιατι η δηλωση της ΠΕΑ αφηνει κενα!
την ίδια απορία έχω κι εγώ.....
Αν κάποιος έχει 24 μόρια από τα οποία τα περισσότερα είναι προυπηρεσία και όχι μόρια ασεπ θα είναι χαμένος σε σχέση με αυτόν που έχει προυπηρεσία και μόρια ασεπ αντίστοιχα. Για παράδειγμα.20 μόρια προυπηρεσία και 4 μόρια ασεπ = 11 - 12 μόρια με τα νέα δεδομένα20 μόρια ασεπ και 4 μόρια προυπηρεσία = 21 - 21, 5 μόρια με τα νέα δεδομένα. Για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ και όχι είμαι βέβαιη.
Παράθεση από: Lara στις Απριλίου 01, 2010, 11:32:23 pmτην ίδια απορία έχω κι εγώ.....εγώ πάλι έχω την εξής απορία: αν διορίσει τους μισούς από το 60-40 νομίζω πως ο αριθμός των φιλολόγων που θα διοριστούν θα είναι πολύ μικρότερος από τους μισούς σε σχέση με το αν διορίζονταν όλοι όσοοι θεμελιώνουν δικαίωμα διορισμού φέτος (60-40, 24μηνο, 30μηνο, πολύτεκνοι). αρα για να βγούνε οι 3000 διορισμοί δηλαδή οι μισοί σε σχέση με τους 6000 που ήταν να γίνουν σημαίνει πως σε άλλες ειδικότητες θα διορίσει πάνω από το 50 %. όπομως απορώ σε ποια ειδικότητα υπάρχουν περισσότερες ελλείψεις από τους φιλολόγους;