0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο 24μηνο ειναι περιπου 360 ατομα
Εφοσον το 24μηνο θα παει αναπληρωση απο ποιον πινακα θα προσληφθει το 2010από τον πίνακα των αναπληρωτών; ; ; ; εκει θα υπάρχουν τα μορια προυπηρεσιας + τα μισα μορια του τελευταιου ασεπ; ; ; ; σωστα τα λέω; ; ; ;
εγω καταλαβαινω οτι οι διορισμοι φετος θα συνεχισουν με τον ιδιο τροπο,απλα θα φροντισουν να μειωσουν τον αριθμο αναπληρωτων με εξτρα αναθεση ωραριου στους μονιμους και δευτερη αναθεση.Αρα,προυπηρεσια και μορια επιτυχιων ως συνηθως και φετος.Επομενως και το 24μηνο απο κει.Οταν με το κακο γινει ο νεος διαγωνισμος δε θα προσμετρηθει ο παλιοτερος και ο πριν αυτον κατα 50%.Ο,τι γραψεις συν τις προσαυξησεις.Εχω την αισθηση οτι τα φετινα τα καταλαβαινουμε πανω-κατω.Τα μελλουμενα μας διαφευγουν.
παιδιά να διευκρινίσουμε κάτι μπας και βγάλουμε καμιά άκρη. οι οαεδιτες έχουν ενταχτεί στους πίνακες?
Φέτος οι διορισμοί θα γίνουν με το ισχύον σύστημα. Αυτό συνεπάγεται ότι θα πάρει εκτός από το 60-40% (200 άτομα) και άτομα από 24μηνο και 30μηνο, νομίζω ότι έχουν μείνει 5 όλοι και όλοι. Πώς θα καλύψει τα κενά από αυτούς που θα συνταξιοδοτηθούν φέτος, μόνο με 200 άτομα;