0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: void στις Απριλίου 13, 2010, 06:02:32 pmεγω καταλαβαινω οτι οι διορισμοι φετος θα συνεχισουν με τον ιδιο τροπο,απλα θα φροντισουν να μειωσουν τον αριθμο αναπληρωτων με εξτρα αναθεση ωραριου στους μονιμους και δευτερη αναθεση.Αρα,προυπηρεσια και μορια επιτυχιων ως συνηθως και φετος.Επομενως και το 24μηνο απο κει.Οταν με το κακο γινει ο νεος διαγωνισμος δε θα προσμετρηθει ο παλιοτερος και ο πριν αυτον κατα 50%.Ο,τι γραψεις συν τις προσαυξησεις.Εχω την αισθηση οτι τα φετινα τα καταλαβαινουμε πανω-κατω.Τα μελλουμενα μας διαφευγουν.Αυτό δε θα ισχύσει σίγουρα. Είπε ότι ο πίνακας θα δημιουργηθεί με βάση τα αποτελέσματα των εκάστοτε διαγωνισμών ή σε 2 προηγούμενους.
εγω καταλαβαινω οτι οι διορισμοι φετος θα συνεχισουν με τον ιδιο τροπο,απλα θα φροντισουν να μειωσουν τον αριθμο αναπληρωτων με εξτρα αναθεση ωραριου στους μονιμους και δευτερη αναθεση.Αρα,προυπηρεσια και μορια επιτυχιων ως συνηθως και φετος.Επομενως και το 24μηνο απο κει.Οταν με το κακο γινει ο νεος διαγωνισμος δε θα προσμετρηθει ο παλιοτερος και ο πριν αυτον κατα 50%.Ο,τι γραψεις συν τις προσαυξησεις.Εχω την αισθηση οτι τα φετινα τα καταλαβαινουμε πανω-κατω.Τα μελλουμενα μας διαφευγουν.
Να κάνω μια ερώτηση, ηλίθια μάλλον, παρακαλώ μη με πετροβολήσετε, γιατί το νέο νομοσχέδιο πρόσθεσε κι άλλα καμμένα κύτταρα στον ήδη ψιλοκαμμένο από 2 συνεχομενους ΑΣΕΠ εγκέφαλό μου....Αναρωτιέμαι, αν κλειδωθούν οι πίνακες στις 30/6/2010 που λέει, και στα δύο επόμενα χρόνια γίνουν οι προσλήψεις μονίμων με 60% ΑΣΕΠ και 40% από τους κλειδωμένους πίνακες κι επειδή όπως καταλαβαίνω μάλλον δεν πρόκειται να προκηρυχθεί νέος ΑΣΕΠ, λέω... μήπως στο 60% τελικά προσληφθούν περισσότεροι φιλόλογοι από τους 400 του πίνακα ΑΣΕΠ; Ή μειώνει τόσο τις προσλήψεις μονίμων που οι εναπομείναντες 200 της β' φουρνιάς θα μοιραστούν στα μεταβατικά έτη; Αλλά τι στο καλό; είναι δυνατόν να μην προσλάβει τουλάχιστον 500 φιλολογους μόνιμους το χρόνο; ΥΓ: τυχερούλα-ατυχούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ με 2 επιτυχιες στους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ και μόνο 5-5,5 μόρια προϋπηρεσίας από ωρομισθία. Τελικά οι εχοντες προϋπηρεσία με τους γνωστούς τρόπους και οι ΟΑΕΔίτες δε χάνουν τίποτα.
Φέτος οι διορισμοί θα γίνουν με το ισχύον σύστημα. Αυτό συνεπάγεται ότι θα πάρει εκτός από το 60-40% (200 άτομα) και άτομα από 24μηνο και 30μηνο, νομίζω ότι έχουν μείνει 5 όλοι και όλοι. Πώς θα καλύψει τα κενά από αυτούς που θα συνταξιοδοτηθούν φέτος, μόνο με 200 άτομα;
Εγώ πάλι δεν κατάλαβα άλλο . Οι τρίτεκνοι θα πάνε ξανά αναπληρωτές με το 20 %;Ή θα πάρει αναπληρωτές με κριτήριο τη σειρά τους ; Οι ΟΑΕΔίτες δεν αναφέρονται πουθενά μήπως τελικά δεν τους απορροφήσει ;Και εγώ με τη σειρά μου ,εκτιμώ ότι γύρω στους 400 φιλολόγους θα διορίσει. Δε μπορεί να κάνει αλλιώς .