*

Αποστολέας Θέμα: Πόσοι φιλόλογοι θα διοριστούν το 2011 - 12 (μόνιμοι, ΑΚΩ, ΑΜΩ)  (Αναγνώστηκε 555481 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Ρ.Σ

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Ναι βρε παιδιά. Όποιος τους ξέρει αυτους και τα μόριά τους ας διαφωτίσει και εμάς.....................Να έχουμε έστω μια εικόνα.
ΠΕΟ2

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Είναι 96 φιλόλογοι.
Ελάχιστοι από αυτούς είναι μέσω σεμιναρίων πληροφορικής.
Δεν έχουν όλοι τις τεράστιες προυπηρεσίες αλλά έχουν τόση που και με αυτή που απέκτησαν φέτος βρίσκονται πολύ ψηλά.
Το ένα τρίτο περίπου έχει επιτυχία στο ΑΣΕΠ.
Συνολικά σε όλες τις ειδικότητες είναι 524 περίπου άτομα,τα περισσότερα εκ των οποίων θα καταλάβουν τις θέσεις του 40% τα 2 επόμενα χρόνια.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 14, 2010, 10:54:23 pm από rublev »

Αποσυνδεδεμένος viviantz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει στο εξής:Έδωσα στον τελευταίο ΑΣΕΠ (για πρώτη φορά) και είμαι μέσα στις πρώτες 30 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο.  Γνωρίζει κανείς αν θα πάρει το Σεπτέμβρη όλη τη δεύτερη φουρνιά των διοριστέων ή/και κάποιους επιλαχόντες όπως συνέβαινε παλιά;
Δεν έχω μόρια προϋπηρεσίας.  Έχω καμία ελπίδα διορισμού ως αναπληρώτρια το Σεπτέμβρη βάσει της θέσης που έχω στον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ;
Τέλος, μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα ορίσουν ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών-ωρομισθίων για το νέο σχολικό έτος;  Λογικά θα πρέπει να γίνει πριν κλείσουν οι πίνακες (30-06-2010).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
Συγχαρητηρια για τη θεση σου!Ωστοσο, πιστευω πως η επιτυχια αυτη δε θα μπορεσει να "εξαργυρωθει" τουλαχιστον αμεσα.Το νομοσχεδιο προβλεπει διορισμο των μισων διοριστεων της β' φουρνιας το '10-11 και των υπολοιπων το '11-'12.Το ζητημα βεβαια ειναι αν θα "της βγουν τα νουμερα" σε σχεση με τις πραγματικες αναγκες κι απο πού θα συμπληρωσει.Η προσωπικη μου αισθηση ειναι οτι θελει να προωθησει τους εχοντες προυπηρεσια για αποφευχθουν δυσαρεσκειες ή γενικα να φανει οτι τους αποκατεστησε.Για μας τους παρολιγον διοριστεους δε φαινεται να τρεφει ιδιαιτερες ευαισθησιες και τελος παντων απο '13 και μετα βλεπουμε.... ::)
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
Οσο αφορα το θεμα της αναπληρωσης,αν και δεν εχει διευκρινιστει πληρως ο τροπος προσληψης, μαλλον θα διατηρηθει οπως εχει αλλα θα μειωθει κατα 70% ο αριθμος τους.Περαστικα μας....!
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος Sun

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • αιτία ελομένου ' θεός αναίτιος
    • Προφίλ
Ας περιμένουμε πάντως την κορύφωση των αντιδράσεων. Η εμπειρία δείχνει ότι σε τόσο σκληρά νομοσχέδια συνήθως προτείνονται προς ψήφιση 10 ,για να γίνουν τελικά 5 και να φανούν και υποχωρητικοί και καλοί σε όσους αντιδρούν. Μπορεί τελικά το 50 % μείον να είναι 40 ή και 30 %.

Αποσυνδεδεμένος viviantz

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Τυχερούλα ευχαριστώ πολύ καταρχήν για την άμεση απάντηση.
Αναφορικά με τους αναπληρωτές, άσχετα πόσους και από πού θα πάρει, μήπως έχεις καμία πληροφόρηση πότε θα πρέπει να κάνουμε τις αιτήσεις για να μπούμε στους ενιαίους πίνακες (ανεξάρτητα από το αν τελικά θα μας καλέσουν ή όχι);
Πέρυσι οι αιτήσεις έγιναν μέσα στον Ιούνιο.  Φέτος, πού υποτίθεται ότι θέλει όλα να λειτουργούν ρολόι το Σεπτέμβρη (εμένα μου λες) πότε θα μας καλέσει για αιτήσεις;
Ευχαριστώ και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει στο εξής:Έδωσα στον τελευταίο ΑΣΕΠ (για πρώτη φορά) και είμαι μέσα στις πρώτες 30 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο.  Γνωρίζει κανείς αν θα πάρει το Σεπτέμβρη όλη τη δεύτερη φουρνιά των διοριστέων ή/και κάποιους επιλαχόντες όπως συνέβαινε παλιά;
Δεν έχω μόρια προϋπηρεσίας.  Έχω καμία ελπίδα διορισμού ως αναπληρώτρια το Σεπτέμβρη βάσει της θέσης που έχω στον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ;
Τέλος, μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα ορίσουν ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών-ωρομισθίων για το νέο σχολικό έτος;  Λογικά θα πρέπει να γίνει πριν κλείσουν οι πίνακες (30-06-2010).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κουράγιο. Υπάρχουν και χειρότερα. Εγώ είμαι 18 άτομα μετά τον τελευταίο διοριστέο! Είδωμεν τι μέλλει γενέσθαι.

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Mπορείτε να μου θυμίσετε αν οι πολύτεκνοι διεδικούν το 20% στους διορισμούς ή ισχύει μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών?

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Mπορείτε να μου θυμίσετε αν οι πολύτεκνοι διεδικούν το 20% στους διορισμούς ή ισχύει μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών?

Δε νομίζω ότι υπάρχει όριο και ποσοστό στους διορισμούς πολυτέκνων. Διορίζονται όλοι. Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος.
Οι τρίτεκνοι προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές σε ποσοστό 25% επί του συνόλου προληφθέντων κάθε φουρνιάς.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ

Δε νομίζω ότι υπάρχει όριο και ποσοστό στους διορισμούς πολυτέκνων. Διορίζονται όλοι. Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος.
Οι τρίτεκνοι προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές σε ποσοστό 25% επί του συνόλου προληφθέντων κάθε φουρνιάς.
σωστα

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Τι σημαίνει διορίζονται όλοι? Πέρσι πόσοι πολύτεκνοι διορίστηκαν? Οι τρίτεκνοι εντάσσονται στην ίδια κατηγορία?

Αποσυνδεδεμένος teri

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
οι τρίτεκνοι δεν εντάσσονται στην ίδια κατηγορία. οι πολύτεκνοι διορίζονται από άλλο πίνακα. τώρα φέτος ίσως ενταχθούν στον ένα και μοναδικό που μας αράδιασε όλους. οι τρίτεκνοι απορροφόνται αναπληρωτές σε ποσοστό 20% στους αναπληρωτές.
Oleum et operam perdidi!

Αποσυνδεδεμένος alek81

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Να τολμήσω να ρωτήσω για το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας ή προσθέτω κι αλλους μπελάδες;
Πιστεύετε ότι θα υποχρεώσουν και τον δικό μας κλάδο;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144