0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει στο εξής:Έδωσα στον τελευταίο ΑΣΕΠ (για πρώτη φορά) και είμαι μέσα στις πρώτες 30 θέσεις μετά τον τελευταίο διοριστέο. Γνωρίζει κανείς αν θα πάρει το Σεπτέμβρη όλη τη δεύτερη φουρνιά των διοριστέων ή/και κάποιους επιλαχόντες όπως συνέβαινε παλιά;Δεν έχω μόρια προϋπηρεσίας. Έχω καμία ελπίδα διορισμού ως αναπληρώτρια το Σεπτέμβρη βάσει της θέσης που έχω στον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ;Τέλος, μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα ορίσουν ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για την ένταξη στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών-ωρομισθίων για το νέο σχολικό έτος; Λογικά θα πρέπει να γίνει πριν κλείσουν οι πίνακες (30-06-2010).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Mπορείτε να μου θυμίσετε αν οι πολύτεκνοι διεδικούν το 20% στους διορισμούς ή ισχύει μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών?
Παράθεση από: GERMANOS στις Απριλίου 14, 2010, 10:44:08 pmMπορείτε να μου θυμίσετε αν οι πολύτεκνοι διεδικούν το 20% στους διορισμούς ή ισχύει μόνο για τον πίνακα των αναπληρωτών?Δε νομίζω ότι υπάρχει όριο και ποσοστό στους διορισμούς πολυτέκνων. Διορίζονται όλοι. Αν κάνω λάθος ας διορθώσει κάποιος.Οι τρίτεκνοι προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές σε ποσοστό 25% επί του συνόλου προληφθέντων κάθε φουρνιάς.