0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επομένως, δεν αλλάζει η σειρά κάποιου στον πίνακα διορισμού του χρόνου; μείνει με τα μόρια τα φετινά που θα κλειδώσουν οι πίνακες; με λίγα λόγια όσοι δεν είμαστε φέτος στους διοριστέους του 40% τη .... ρε φίλε, και συγνώμη για την οκειότητα, είσαι σίσγουρος για αυτό η είναι προσωπική σοιυ άποψη; τότε η Δ. θέλει πολλούς .... βανδαλισμούςς!!!!!
Παράθεση από: void στις Μαΐου 05, 2010, 03:31:26 pmξερει κανεις με βεβαιοτητα αν θα διαγραφουν ομως αυτα τα μορια του 2006 του χρονου;Λογικα αυτο θα συνεβαινε γιατι θα ξεκινουσε νεα μοριοδοτηση απο το νεο ασεπ,αλλα αφου δε θα γινει τι πιστευετε οτι θα ισχυσει;Tο είπαμε επανειλημμένως. Κατά τη μεταβατική περίοδο ισχύει ό,τι ίσχυε μέχρι τώρα. Οπότε εφόσον δε γίνεται νέος ΑΣΕΠ δεν διαγράφουν τα μόρια του 2006. Απλά δεν θα προτεθεί στους πίνακες η προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί το 2010-2011.
ξερει κανεις με βεβαιοτητα αν θα διαγραφουν ομως αυτα τα μορια του 2006 του χρονου;Λογικα αυτο θα συνεβαινε γιατι θα ξεκινουσε νεα μοριοδοτηση απο το νεο ασεπ,αλλα αφου δε θα γινει τι πιστευετε οτι θα ισχυσει;
τα μορια θα τα περνουμε κανονικα ..οι πινακες δεν θα τροφοδοτουνται μονο απο καινουρια ατομα...
Και τώρα τι κάνουμε, ψάχνουμε για δουλειά; Έχω πελαγώσει συνάδελφοι, φέτος θα έχω γύρω στα 33,5 μόρια (Ασεπ+καθαρή προυπηρεσία), υπάρχει ελπίδα αναπλήρωσης ή ψάχνω για δουλειά; Πείτε μια γνώμη please....
(Το 2010-2011 θα διοριστούν περίπου 10.000 φιλόλογοι -όλοι μόνιμοι φυσικά- με αρχικό μισθό 1.400 ευρώ καθαρά.)Αντε σοβαρευτείτε λίγο, εδώ χύθηκε αίμα και η χώρα κοντεύει να καταρρεύσει και εσείς ψάχνετε να βρείτε ποιος πίνακας θα κλειδώσει και ποιος θα ξεκλειδώσει...
Παράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 05, 2010, 12:45:36 pmΠαράθεση από: xarakara στις Μαΐου 05, 2010, 08:15:24 amπαιδια, καλημερα!!!συγγνωμη αν η ερωτηση ειναι ασχετη!εχω καποια μορια απο τον ασεπ του 2006.αυτα θα χαθουν στον καινουριο πινακα που θα διαμορφωθει μετα τις αιτησεις των αναπληρωτων φετος;;;Λογικά όχι. Αφού η διαδικασία κατά τη μεταβατική περίοδο παραμένει η ίδια. Έτσι έχουμε: μισά μόρια του 2006 + όλα τα μόρια του 2008 + προϋπηρεσία.σωστα! επιπλεον, δεν ειναι μονο θεμα "μεταβατικης" περιοδου αλλα και επειδη ακριβως δεν θα γινει νεος διαγωνισμος ασεπ.
Παράθεση από: xarakara στις Μαΐου 05, 2010, 08:15:24 amπαιδια, καλημερα!!!συγγνωμη αν η ερωτηση ειναι ασχετη!εχω καποια μορια απο τον ασεπ του 2006.αυτα θα χαθουν στον καινουριο πινακα που θα διαμορφωθει μετα τις αιτησεις των αναπληρωτων φετος;;;Λογικά όχι. Αφού η διαδικασία κατά τη μεταβατική περίοδο παραμένει η ίδια. Έτσι έχουμε: μισά μόρια του 2006 + όλα τα μόρια του 2008 + προϋπηρεσία.
παιδια, καλημερα!!!συγγνωμη αν η ερωτηση ειναι ασχετη!εχω καποια μορια απο τον ασεπ του 2006.αυτα θα χαθουν στον καινουριο πινακα που θα διαμορφωθει μετα τις αιτησεις των αναπληρωτων φετος;;;