0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο πίνακας κλειδώνει σε μόρια .οχι σε άτομα. το χουμε πει αυτό. διαβάστε τα πρακτικά της βουλής.
Παράθεση από: teri στις Μαΐου 06, 2010, 07:27:46 pmο πίνακας κλειδώνει σε μόρια .οχι σε άτομα. το χουμε πει αυτό. διαβάστε τα πρακτικά της βουλής. Σήμερα έμαθα (δεν ξέρω αν ισχύει) πως τυχόν προυπηρεσίες των δύο προσεχών ετών θα μετρούν μόνο για συντάξιμα!!! Έμαθε κανείς κάτι σχετικό;;
Συνάδελφοι, τηλεφώνησα στο Υπουργείο Παιδείας και μου είπαν τα ακόλουθα. 1ο - Δεν θα γίνει διαγωνισμός ΑΣΕΠ το 2010 για τους φιλολόγους. Θα γίνει μόνο για τους δασκάλους και νηπιαγωγούς ειδικής αγωγής. 2ο Θα προσληφθούν γύρω στους 300 φιλολόγους3ο.- Δεν γνωρίζουν πόσους αναπληρωτές θα πάρουν. Του είπα ότι μέχρι τώρα έχουν κάνει αίτηση για συνταξιοδότηση 1100 φιλόλογοι (δεν ήξερε αυτή την πληροφορία). Μου απάντησε ότι αν μέχρι τώρα έχει κάνει αίτηση για συνταξιοδότηση τόσο μεγάλος αριθμός τότε σίγουρα θα προσληφθούν αρκετοί αναπληρωτές φιλόλογοι. Θα πάρει σίγουρα αναπληρωτές. Θα διορίσει σίγουρα το Υπουργείο Παιδείας φιλολόγους. Νομίζω ότι αρχίζει να υπάρχει φως στο τούνελ...[/quote-------------------------...Και μετά ξύπνησες...
Πού διαφωνείς? Αν διαφωνείς μπορείς να θέσεις τα επιχειρήματά σου. Δεκτό... Δεν είναι δεκτή όμως η ειρωνεία σου...