0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tihea στις Ιουνίου 26, 2010, 10:33:04 amΑυτοί θα μπουν πρώτα στον πίνακα αναπληρωτών όπως και οι οαεδίτες ή απευθείας από φέτος θα αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία τους και για διορισμό? Αν ισχύει το δεύτερο, θα επηρεάσουν και το 40% !!!Θα μπούν κανονικά και στο 24μηνο και στο 40% γιατι η προϋπηρεσία τους είναι πραγματική σύμφωνα με το νέο νομο3848Μπορείτε να το δείτε στην εγκύκλιο σελ 6-7 παρ 15α α, β , ενω οι οαεδίτες δεν μπαίνουν στο 24μηνο
Αυτοί θα μπουν πρώτα στον πίνακα αναπληρωτών όπως και οι οαεδίτες ή απευθείας από φέτος θα αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία τους και για διορισμό? Αν ισχύει το δεύτερο, θα επηρεάσουν και το 40% !!!
η όλη κατάσταση είναι απλά τραγική!!! τι να πω κι εγώ που έχω 3 επιτυχίες Ασεπ με υψηλή βαθμολογία οι τελευταίες 2, 2 χρόνια προύπηρεσία σε δυσπρόσιτο ..αλλά κλείνω μόλις 23 μήνες και το σύστημα με πετάει έξω για 1 μήνα και θα πρέπει να ξαναδώσω Ασεπ;;;;;;;;;;;δεν είναι να τρελαίνεσαι λες;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: Elianna στις Ιουνίου 27, 2010, 11:10:32 amη όλη κατάσταση είναι απλά τραγική!!! τι να πω κι εγώ που έχω 3 επιτυχίες Ασεπ με υψηλή βαθμολογία οι τελευταίες 2, 2 χρόνια προύπηρεσία σε δυσπρόσιτο ..αλλά κλείνω μόλις 23 μήνες και το σύστημα με πετάει έξω για 1 μήνα και θα πρέπει να ξαναδώσω Ασεπ;;;;;;;;;;;δεν είναι να τρελαίνεσαι λες;;;;;;;;;;;;;Δεν είμαι στην ίδια θέση με σένα (είμαι σε χειρότερη μοίρα γιατί έχω περάσει τα ίδια με ΑΣΕΠ, αλλά μόλις φέτος κλήθηκα αναπληρώτρια), αλλά εξοργίζομαι με την αδικία. Έχω γνωστή που είναι τρίτεκνη, έκανε τρεις χρονιές αναπληρώτρια δίπλα στο σπίτι της (ποτέ ωρομίσθια, ποτέ εκτός Αθηνών) και φυσικά συμπληρώνει 24 μηνο, λογικά προλαβαίνει το διορισμό και πουλάει και μούρη!*@#* τις κουνέλες μου μέσα!
Παράθεση από: MANNI στις Ιουνίου 25, 2010, 05:54:25 pmΠαράθεση από: aeee στις Ιουνίου 25, 2010, 05:48:20 pmμπορουν να παρουν μονο α.μ.ω. πολλους και ελαχιστους α.κ.ω.; ; ; ; και ετσι όσοι δεν δηλωσουμε α.μ.ω. να την πατησουμε; ; ;Εγώ αυτό φοβάμαι γι' αυτό δήλωσα και 8 περιοχές α.μ.ωΜπορεί να τους καπνίσει να πάρουν στις πρώτες φουρνιές αμω και κούφια η ώρα να βρεθείς σε μια από τις 8 περιοχές και μετά από μικρό διάστημα να καλέσουν ακω και να πάνε άλλοι με λιγότερα μόρια.Εγώ αυτό το σενάριο φοβάμαι και σκέφτομαι να μη δηλώσω καθόλου αμω με 38 μόρια. Αν όως δεν πάρουν καθόλου ακω???
Παράθεση από: aeee στις Ιουνίου 25, 2010, 05:48:20 pmμπορουν να παρουν μονο α.μ.ω. πολλους και ελαχιστους α.κ.ω.; ; ; ; και ετσι όσοι δεν δηλωσουμε α.μ.ω. να την πατησουμε; ; ;Εγώ αυτό φοβάμαι γι' αυτό δήλωσα και 8 περιοχές α.μ.ω
μπορουν να παρουν μονο α.μ.ω. πολλους και ελαχιστους α.κ.ω.; ; ; ; και ετσι όσοι δεν δηλωσουμε α.μ.ω. να την πατησουμε; ; ;
Παράθεση από: isambo στις Ιουνίου 27, 2010, 05:32:32 pmΠαράθεση από: Elianna στις Ιουνίου 27, 2010, 11:10:32 amη όλη κατάσταση είναι απλά τραγική!!! τι να πω κι εγώ που έχω 3 επιτυχίες Ασεπ με υψηλή βαθμολογία οι τελευταίες 2, 2 χρόνια προύπηρεσία σε δυσπρόσιτο ..αλλά κλείνω μόλις 23 μήνες και το σύστημα με πετάει έξω για 1 μήνα και θα πρέπει να ξαναδώσω Ασεπ;;;;;;;;;;;δεν είναι να τρελαίνεσαι λες;;;;;;;;;;;;;Δεν είμαι στην ίδια θέση με σένα (είμαι σε χειρότερη μοίρα γιατί έχω περάσει τα ίδια με ΑΣΕΠ, αλλά μόλις φέτος κλήθηκα αναπληρώτρια), αλλά εξοργίζομαι με την αδικία. Έχω γνωστή που είναι τρίτεκνη, έκανε τρεις χρονιές αναπληρώτρια δίπλα στο σπίτι της (ποτέ ωρομίσθια, ποτέ εκτός Αθηνών) και φυσικά συμπληρώνει 24 μηνο, λογικά προλαβαίνει το διορισμό και πουλάει και μούρη!*@#* τις κουνέλες μου μέσα!Να πεις στην "κουνέλα" ότι τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο!Θέλει προσοχή η σειρά προτίμησης στην αίτηση, οι ανάγκες της υπηρεσίας (όπως προβλέπει η εγκύκλιος προσλήψεων) και η πιθανότητα στάσης πληρωμών(το 'χετε σκεφτεί αυτό;)
tihea είμαι στην ίδια μοίρα με σένα...με 39+ μόρια να δηλώσω άμω ή όχι?εσύ τι έκανες ?λες να την πατήσουμε?