0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ε, ναι αλλά στον ασεπ σκοτωνομαστε για να διαβαζουμε ιστορια, ειδικα σε τμηματα οπως φιλολογικό που εγω ειχα παρακολουθησει 2 ιστοριες στη σχολη και στο διαγωνισμο εχασα 3 φορες τον διορισμο μου εξαιτιας αυτου του μαθηματος......πολλά παραλογα μαζι......βρε παιδια...ενταξει, δε φταιει η ιστορια που δε διοριστηκα αλλά δεν ειναι σωστο την ιστορια να τη διδασκουν οι ξενογλώσσοι. τελος
Παράθεση από: Lara στις Ιουνίου 29, 2010, 06:53:38 pmε, ναι αλλά στον ασεπ σκοτωνομαστε για να διαβαζουμε ιστορια, ειδικα σε τμηματα οπως φιλολογικό που εγω ειχα παρακολουθησει 2 ιστοριες στη σχολη και στο διαγωνισμο εχασα 3 φορες τον διορισμο μου εξαιτιας αυτου του μαθηματος......πολλά παραλογα μαζι......βρε παιδια...ενταξει, δε φταιει η ιστορια που δε διοριστηκα αλλά δεν ειναι σωστο την ιστορια να τη διδασκουν οι ξενογλώσσοι. τελοςΜήπως οι ξενόγλωσσοι να εξετάζονται ΑΣΕΠ και ιστορία;
Παράθεση από: Melissathi στις Ιουνίου 29, 2010, 07:44:51 pmΠαράθεση από: Lara στις Ιουνίου 29, 2010, 06:53:38 pmε, ναι αλλά στον ασεπ σκοτωνομαστε για να διαβαζουμε ιστορια, ειδικα σε τμηματα οπως φιλολογικό που εγω ειχα παρακολουθησει 2 ιστοριες στη σχολη και στο διαγωνισμο εχασα 3 φορες τον διορισμο μου εξαιτιας αυτου του μαθηματος......πολλά παραλογα μαζι......βρε παιδια...ενταξει, δε φταιει η ιστορια που δε διοριστηκα αλλά δεν ειναι σωστο την ιστορια να τη διδασκουν οι ξενογλώσσοι. τελοςΜήπως οι ξενόγλωσσοι να εξετάζονται ΑΣΕΠ και ιστορία;Άσε, δε συμφέρει γιατί έτσι θα μας βάλουν κι εμάς να εξεταζόμαστε σε Κοινωνική αγωγή, κλπ που τα έχουμε β' ανάθεση.
Πάντως, αυτό το μόρφωμα που λέγεται αμω , επινοήθηκε και για να διευκολύνει τις δεύτερες αναθέσεις και τις υπερωρίες για μονίμους. Π.χ. πέρσι προσλήφθηκα με 2η φουρνιά σε γυμνάσιο. Όταν πήγα είχαν ήδη μοιράσει τα μαθήματα και η συνάδεφος των γαλλικών είχε φορτωθεί λογοτεχνία και ιστορία ενώ άλλη μια λογοτεχνία ως υπερωρία είχε πάρει συνάδελφος φιλόλογος. Με το που πήγα, μου έδωσαν και αυτά τα μαθήματα για να συμπληρώσω 21 ώρες και η των γαλλικών πήρε ώρες σε άλλο σχολείο γαλλικά για να συμπληρώσει ωράριο (κάτι που προτιμούσε από το να κάνει ιστορία και λογοτεχνία). Με τα νέα δεδομένα το κενό αυτού το σχολείου σε φιλόλογο θα εμφανίζεται ως κενό μειωμένου ωραρίου.
το παιδί για τα θελήματα...
Συνάδελφοι ,θα πάρω το δικαιωμά μου να πω την αποψή μου επισημαίνοντας το εξης Το θέμα δεν είναι πόσους θα πάρει ή αν θα πάρει με 28 ή 58 μόρια φιλολόγους .Το θέμα είναι ότι το υπουργείο πέτυχε το σκοπό του ,ο οποίος είναι : Κάνω προπαγάνδα με τη καραμέλα των αποσπασμένων ,μιλώ και ξαναμιλώ για λιγοστούς διορισμούς ,τρομοκρατώ ...περιφρονώ κλπ.με στόχο να μη ξαναπάρω αναπληρωτές .Δεν βλέπετε ότι η Διαμάντω πέτυχε αυτό που ήθελε; Να γεμίσει τον κόσμο με αναπληρωτές τύπου ΄β και να μη ξαναπάρει κανονικούς αναπληρωτές .Άρα μην αναρωτιώμαστε πόσους θα πάρει .Όλους θα μας πάρει τύπου β .Του χρόνου ,αν είναι ακόμα αυτή στο ρημαδο-υπουργείο έχω την αίσθηση ότι δεν θα πάρει κανέναν πλήρους ωραρίου .Κοιτάξε τις αποσπάσεις , αναγκάστηκε και έκανε στη τελική και μάλιστα αρκετές .Μας κοροιδεύουν συνάδελφοι !!!!