0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά συγγνώμη με 31 μόρια καθαρά και επιτυχία στον ΑΣΕΠ τι πρόβλεψη υπάρχει;;;Διοριζόμαστε;; Ξέρει κανείς;
Εχω εντοπισει μονο 2 διπλοδιοριστεους(στις θεσεις 3 και 60 του 24μηνου).Αν κληθουν σιγουρα ως 24μηνιτες(η αγωνια μου εχει να κανει περισσοτερο με τη θεση 60 και οχι με τη 3...),μου αρκουν!Ειμαι 2η επιλαχουσα...Τι πιστευετε?
Mπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη σχετικά με αναπλήρωση? Που πιστεύετε πως θα κυμανθεί η βάση?
Τι εννοεις "δηλωσε"?
Παράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 24, 2010, 12:32:12 amMπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη σχετικά με αναπλήρωση? Που πιστεύετε πως θα κυμανθεί η βάση?εδω δεν μπορουμε να προβλεψουμε για τον αγωνα του Αμστερνταμ την τεταρτη, να προβλεψουμε για τις διαθεσεις δαυτων το σεπτεμβρη ??πολλα ζητας , συναδελφε, νομιζω...........
Θα προτιμησει δηλαδη χειροτερη τοποθετηση?Περιεργα πραγματα...
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 24, 2010, 12:36:42 amΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 24, 2010, 12:32:12 amMπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη σχετικά με αναπλήρωση? Που πιστεύετε πως θα κυμανθεί η βάση?εδω δεν μπορουμε να προβλεψουμε για τον αγωνα του Αμστερνταμ την τεταρτη, να προβλεψουμε για τις διαθεσεις δαυτων το σεπτεμβρη ??πολλα ζητας , συναδελφε, νομιζω........... ... μην είσαι άτεγκτος ..., γιατί έτσι θα σε αντιμετωπίσει και η Ολλανδική αρμάδα ...
Παράθεση από: kelyfos στις Ιουλίου 24, 2010, 12:52:06 amΘα προτιμησει δηλαδη χειροτερη τοποθετηση?Περιεργα πραγματα...αβυσσος η ψυχη, καλη μου ..... Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 24, 2010, 12:55:44 amΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουλίου 24, 2010, 12:36:42 amΠαράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 24, 2010, 12:32:12 amMπορούμε να κάνουμε μια πρόβλεψη σχετικά με αναπλήρωση? Που πιστεύετε πως θα κυμανθεί η βάση?εδω δεν μπορουμε να προβλεψουμε για τον αγωνα του Αμστερνταμ την τεταρτη, να προβλεψουμε για τις διαθεσεις δαυτων το σεπτεμβρη ??πολλα ζητας , συναδελφε, νομιζω........... ... μην είσαι άτεγκτος ..., γιατί έτσι θα σε αντιμετωπίσει και η Ολλανδική αρμάδα ...χμμ...να και ο moonstruck !!!!
ανασκελα, ε...χμμ..ναι, μαλλον...μετα απο τα τοσα coffee shops που θα μας υποδεχτουν....μαλλον ανασκελα θα τα δουμε ΟΛΑ....