0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να κανω μια χαζη ερωτηση γιατι το χασα ...οταν λεει: το υπουργειο θα καλεσει να κανουμε αιτησεις αναπληρωτων,μειωμενου κτλ,αφου αυτες τις καναμε ηδη(ντουκ)...??τι χανω ωεω??
παιρνουν τιποτε ληγμενα αυτοι που γραφουν στο alfavita η εφυγαν οι σχετικοι για μπανια και γραφουν τιποτε ασχετα πιτσιρικια;
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 28, 2010, 06:15:46 pm200+132+85=417!!αν ο διαγωνισμος ειναι πλειοδοτικος κερδιζω μη γινει μειοδοτικος μονοΑχ βρε Φυσικέ, τα νούμερα αυτά καλύπτουν εμένα αλλά αφήνουν απ' έξω φίλους καλούς και συνοδοιπόρους και δε μπορώ να το χαρώ.Θα γράψω 240+ 160+ 347 έτσι μόνο και μόνο για να την ξορκίσουμε την καντεμιά τη φετινή
200+132+85=417!!αν ο διαγωνισμος ειναι πλειοδοτικος κερδιζω μη γινει μειοδοτικος μονο
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 28, 2010, 07:20:18 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 28, 2010, 06:15:46 pm200+132+85=417!!αν ο διαγωνισμος ειναι πλειοδοτικος κερδιζω μη γινει μειοδοτικος μονοΑχ βρε Φυσικέ, τα νούμερα αυτά καλύπτουν εμένα αλλά αφήνουν απ' έξω φίλους καλούς και συνοδοιπόρους και δε μπορώ να το χαρώ.Θα γράψω 240+ 160+ 347 έτσι μόνο και μόνο για να την ξορκίσουμε την καντεμιά τη φετινή Tihea...σε παρακαλώ...αυτό το 160...αύξησέ το λίγο ακόμα!!!
Παράθεση από: KYRINIS στις Ιουλίου 26, 2010, 07:02:29 pmΣυμφωνώ με athapris.Οι 160 θα είναι 160.Ούτε λιγότεροι,ούτε περισσότεροι.Ας παλέψουμε για διορισμό 24μηνιτών από την κατηγορία τους, όσο πιο πολλών γίνεται, και για το σενάριο του 50-50 διορισμών φέτος και του χρόνου, και όχι το 80 % φέτος, 20% του χρόνου του 40%.Φυσικά και μαζικοί διορισμοί είναι το καλύτερο, απλά αναφέρομαι στα 2 σενάρια που έχω διαβάσει από το forum τις τελευταίες μέρες.Αυτό που λες δεν εκφράζει καμιά πάλη...Αποδοχή της κατάστασης που δημιουργεί το υπουργείο είναι και ισοδυναμεί με ήττα... [/quoΠροσπάθησα να εξηγήσω το ασύμφορο και επικίνδυνο σενάριο της 80% απορρόφησης του 40%.Όσο για την πάλη, ο καθείς γνωρίζει για τον εαυτό του πόσο έχει επιδοθεί σε αυτήν και τι ακριβώς έχει πράξει στο πλαίσιό της, μακριά από την απλή αποστολή μηνυμάτων στο forum του pde...
Συμφωνώ με athapris.Οι 160 θα είναι 160.Ούτε λιγότεροι,ούτε περισσότεροι.Ας παλέψουμε για διορισμό 24μηνιτών από την κατηγορία τους, όσο πιο πολλών γίνεται, και για το σενάριο του 50-50 διορισμών φέτος και του χρόνου, και όχι το 80 % φέτος, 20% του χρόνου του 40%.Φυσικά και μαζικοί διορισμοί είναι το καλύτερο, απλά αναφέρομαι στα 2 σενάρια που έχω διαβάσει από το forum τις τελευταίες μέρες.
Παράθεση από: KYRINIS στις Ιουλίου 26, 2010, 07:02:29 pmΣυμφωνώ με athapris.Οι 160 θα είναι 160.Ούτε λιγότεροι,ούτε περισσότεροι.Ας παλέψουμε για διορισμό 24μηνιτών από την κατηγορία τους, όσο πιο πολλών γίνεται, και για το σενάριο του 50-50 διορισμών φέτος και του χρόνου, και όχι το 80 % φέτος, 20% του χρόνου του 40%.Φυσικά και μαζικοί διορισμοί είναι το καλύτερο, απλά αναφέρομαι στα 2 σενάρια που έχω διαβάσει από το forum τις τελευταίες μέρες.Αυτό που λες δεν εκφράζει καμιά πάλη...Αποδοχή της κατάστασης που δημιουργεί το υπουργείο είναι και ισοδυναμεί με ήττα...