0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τη στιγμή που η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 2008 έλεγε ότι θα διοριστούν π.χ. 1200 φιλόλογοι με το 60% και επομένως 800 με το 40%, τόσοι πρέπει να διοριστούν τελικά. Δηλαδή στην περίπτωση που 50 από τους 1200 έχουν επιλέξει να διοριστούν με το 40% ή με άλλη κατηγορία διοριστέων πρέπει να αντικατασταθούν από τους επόμενους 50 επιλαχόντες του πίνακα διοριστέω του ΑΣΕΠ. Το θέμα είναι έχει προσέξει κανείς από την ειδικότητά σας πόσοι ΑΣΕΠίτες από α΄και β΄φουρνιά διάλεξαν τελικά να διοριστούν με το 40% ή το 30μηνο ή και 24μηνο+ΑΣΕΠ; Μόνο έτσι θα έχετε πραγματική εικόνα για το πόσους επιλαχόντες θα πάρει... Αρχίστε το ψάξιμο!
Δεν ξέρω τι έγινε στους φιλόλογους επειδή δεν παρακολουθούσα τους διορισμούς στην ειδικότητά σας. Στη δική μου ειδικότητα ΠΕ17.03, ενώ είχαν προκηρυχθεί 72 θέσεις στο διαγωνισμό μόνο 67 καταφέραμε να περάσουμε τη βάση.(Εγώ είμαι στη γ΄φουρνιά). Το 40% έπρεπε να είναι 48 άτομα + 5 ακόμα που υπολοίπονται από τους 67 ως τους 72. Δηλαδή 53 άτομα από το 40%. Ένας από την α΄φουρνιά όμως διάλεξε να διοριστεί από το 40% επειδή είχε αρκετή προϋπηρεσία. Οπότε οι ΑΣΕΠίτες μας έγιναν 66 και έτσι συμπληρώνεται ακόμα μια θέση από τον πίνακα του 40%. Δηλαδή 54 από το 40%.Αυτό συμβαίνει σε μας επειδή δεν έχουμε επιτυχόντες. Σε εσάς που έχετε, θα προχωρήσουν παρακάτω και θα πάρουν επιλαχόντες. Το θέμα είναι ότι αν στους 67 διοριστέους ένας διάλεξε να διοριστεί με άλλη κατηγορία διοριστέων για να προηγείται σε επιλογή τόπου διορισμού, στους φιλόλογους που έχετε και άτομα με υψηλές προϋπηρεσίες και φυσικά η προκήρυξη του ΑΣΕΠ ζητούσε πολλαπλάσια άτομα των 67, δεν είναι λογικό ότι πολλοί περισσότεροι διορίστηκαν τελικά με άλλο τρόπο; Το θέμα είναι πόσοι; Ψάξτε το από τους διορισμούς του 2009 και του 2010. Εκτός αν κανένας ψαγμένος φιλόλογος έχει κρατήσει αρχεία και στατιστικά. Ίσως να έχει κάτι υπόψη του και ο Μάρκος...
Στον αριθμό 36 των εναπομεινάντων του ΑΣΕΠ, αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει κάποιος με μεγάλη προυπηρεσία που να μπορεί να ενταχθεί στο 40%. Το θέμα είναι αν θα πάρει επιπλέον από τους πίνακες, γιατί τα νούμερα 36 του 60%, 24 του 40%, μαζί με του 220 24μηνίτες είναι και πάλι πολύ μικρά...
Ανάλυση των καταργήσεων και συγχωνεύσεων για