0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σας προσλάβουν ως συμβούλους οι τεχνοκράτες της Αννούλας. Τι ωραία που τα λέτε... Με ευαισθησία... Ανθρωπιά... Όραμα για τον καλό εκπαιδευτικό... Όλοι ΑΣΕΠ...Ακούς συνάδελφε φιλόλογοι 55 ετών που απολύθηκες από ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας μετά από 25ετή υπηρεσία;;; Πρέπει να δώσεις ΑΣΕΠ. Το απαιτεί η αλληλέγγυα κοινωνία των εκπαιδευτικών!!!
Πρέπει να καταλάβετε ότι ορισμένοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί εργάστηκαν με ζήλο στα ΣΧΟΛΕΙΑ τους επί πολλά χρόνια... Και ότι το κλείσιμο του σχολείου τους δεν είναι δική τους επιλογή.... Επιθυμούν να συνεχίσουν το εκπαιδευτικό τους έργο μετά από πολύχρονη προσφορά στο χώρο της εκπαίδευσης. Δεν μπορεί να έρχεται το κράτος και να απαιτεί από αυτούς ΑΣΕΠ, ενώ δίδασκαν επί δεκαετία ή δεκαετίες σε ΣΧΟΛΕΙΟ.Τοποθετήστε επί του ζητήματος όπως ακριβώς η αγαπητή Άννα Διαμαντοπούλου... Και μάλιστα πιο φανατισμένα...
55 ετών.....ας ήξερα κι εγώ ότι θα ζήσω τόσο, που αγχώνομαι κάθε μέρα με την οικογένεια των γονιών μου να τα βγάλω πέρα......55 ετών στην Ευρώπη, άλλοι βγαίνουν στη σύνταξη........Δεν τα έχω με την ηλικία, αλλά ΕΛΕΟΣ, μη μας πιάσει και η κλάψα για όσους καλοπερνούσανε μη ξοδεύοντας δραχμή-ευρώ κοντά στο σπίτι τους.....ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ;;;;Κάνε φροντιστήρια και ιδιαίτερα.....Απλά τους έπιασε ο πόνος για το εφάπαξ και τη σύνταξη......ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ;;;Δώσε τόπο στα νιάτα..Δώσε τόπο σε αυτόν που αγωνίζεται για το μέλλον του......Νομίζεις ότι διχαζόμαστε;;;;όχι αγαπητή, εσύ προκαλείς το κοινό αίσθημα, μαζί με την Αννούλα.......εσύ βρίσκεσαι στην άλλη όχθη, όχι εμείς.....
Μιλάς για φανατισμό, όταν εκφράζουμε την άποψή μας;;;;;Μάλλον χρειάζεται να ξαναδιαβάσεις κάποιο δοκίμιο με ορισμούς.....Δεν έχεις νιώσει μάλλον καυτή ανάσα από την ανεργία, από οικονομικές δυσκολίες της οικογένειας και από τον αγώνα να εξασφαλίζεις τα καθημερινά.....Και υπολόγισε ότι πρέπει σε αυτά να προσθέσεις και το διάβασμα για 4 ΑΣΕΠ, μαζί με τις προσωπικές σου ανασφάλειες, τη ζωή σου κλπ.....να τρέχεις σε όλη την Ελλάδα, με δανεικά τους 2 πρώτους μήνες, να ξαναμένεις άνεργη το καλοκαίρι....ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΣΕΠ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ, ΣΕ 6ΕΤΙΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑς ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.ΚΙ Ο ΜΑΝΑ
Σιγά μην ταραχτούμε βλέποντας παπαγαλάκια.....ό,τι και να πεις, προκαλεις το κοινό αίσθημα....Δεν ασχολούμαι μαζί σου, αν έχει τα κότσια ο 55άρης συνάδελφος, να έρθει εδώ να μιλήσουμε μα επιχειρήματα.....το να μιλάς εκ μέρους του.....δε τον τιμά....
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 12, 2011, 11:03:33 am55 ετών.....ας ήξερα κι εγώ ότι θα ζήσω τόσο, που αγχώνομαι κάθε μέρα με την οικογένεια των γονιών μου να τα βγάλω πέρα......55 ετών στην Ευρώπη, άλλοι βγαίνουν στη σύνταξη........Δεν τα έχω με την ηλικία, αλλά ΕΛΕΟΣ, μη μας πιάσει και η κλάψα για όσους καλοπερνούσανε μη ξοδεύοντας δραχμή-ευρώ κοντά στο σπίτι τους.....ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ;;;;Κάνε φροντιστήρια και ιδιαίτερα.....Απλά τους έπιασε ο πόνος για το εφάπαξ και τη σύνταξη......ΘΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ;;;Δώσε τόπο στα νιάτα..Δώσε τόπο σε αυτόν που αγωνίζεται για το μέλλον του......Νομίζεις ότι διχαζόμαστε;;;;όχι αγαπητή, εσύ προκαλείς το κοινό αίσθημα, μαζί με την Αννούλα.......εσύ βρίσκεσαι στην άλλη όχθη, όχι εμείς.....Τα ίδια είπε και η ΑΝΝΟΥΛΑ στη συνάντηση με την ΟΙΕΛΕ στο γραφείο της καταργώντας το νόμο για τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς. Όλοι ΑΣΕΠ. Δε με ενδιαφέρει πόσο και πού διδάσκετε... Δεν είναι κακό να συμφωνείτε με αυτήν. Μην ταράζεστε!!!!
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 12, 2011, 11:12:01 amΣιγά μην ταραχτούμε βλέποντας παπαγαλάκια.....ό,τι και να πεις, προκαλεις το κοινό αίσθημα....Δεν ασχολούμαι μαζί σου, αν έχει τα κότσια ο 55άρης συνάδελφος, να έρθει εδώ να μιλήσουμε μα επιχειρήματα.....το να μιλάς εκ μέρους του.....δε τον τιμά....Έχω γοητευτεί από την επιχειρηματολογία σου!!! Πού θέλετε να αναμετρηθείτε με τον 55χρονο;;; Θα σου πρότεινα να πάτε στα μαρμαρένια αλώνια του Υπουργείου... Με διαιτητή την Αννούλα... Έτσι, να είναι και στημένο το παιχνίδι... Να χαρεί και αυτή, όταν θα αποκαλείς τον 'εχθρό' εκπαιδευτικό λαμόγιο, γέροντα, βολεμένο κτλ... Θα σου δώσει και ΜΠΟΝΟΥΣΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!