0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας προσθέσουμε ακόμη μια ομάδα στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τους φετινούς διορισμούς αλλά και για την μεταβατική.Τι θα γίνει λοιπόν με όλους όσους το καλοκαίρι συγκεντρώνουν 18 μήνες προυπηρεσίας και άνω;Πολλοί από αυτούς έχουν κληθεί αναπληρωτές μια ή δυό φορες και λογικό είναι να έχουν απωλέσει κάθε εναλλακτική επαγγελματική δραστηριότητα στον τόπο διαμονής τους.Το νέο σύστημα δεν θα πρέπει να προβλέπει και για αυτούς μεταβατική περίοδο;Δυστηχώς συνάδελφοι που βρίσκονται στα ρετιρέ των πινάκων ενδιαφέρονται πως θα σώσουν μόνο τον εαυτό τους.Νομίζω ότι και οι υπόλοιποι πρέπει να πιέσουμε με κάθε τρόπο.Οι περισσότεροι ηλικιακά είμαστε μεταξύ 30 και 40 και οι περισσότεροι με οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις.Δεν μπορεί το υπουργείο να αλλάζει με τόσο βίαιο τρόπο τον προγραμματισμό μας.Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί τελικα να την αποκαλούμε μεταβατική και όχι ρυθμιστική περίοδο αν τελικά το μόνο που προβλέπει είναι τον τρόπο και το διάστημα διορισμού όσων θα διορίζονταν υπό κανονικές προυποθέσεις(μη υπαρξη συμφώνου σταθερότητας) το φετινό καλοκαίρι.
Αυτο ακριβως με προβληματιζει κι εμενα συναδελφε,το καλοκαιρι θα εχω περιπου 20 μηνες και ειμαι επιτυχουσα στους ασεπ 2007 και 2009 με βαθμους γυρω στο 70-71.Τι θα γινει με μας,θα αναγκαστουμε να ξαναδωσουμε.λογικα απ΄΄οσα ακουγονται η μεταβατικη δεμ μας πιανει.Υπαρχει περιπτωση να μας ενταξει καπου αλλου΄΄
Και λέω που έκανα λάθος. Πανελλήνιες έδωσα και πέρασα. Εξετάσεις για το πτυχίο έδωσα ακι πέρασα. Να δουλέψω δούλεψα. Να περάσω ΑΣΕΠ πέρασα 3 φορές και με βαθμούς γύρω στο 70% όπως μου ζητήθηκε. Να μαζέψω προϋπηρεσία μάζεψα. Να μάθω για διαδραστικούς και νέες τεχνολογίες έμαθα (τυχαίνει να έχω δουλέψει σε ιδιωτικό που έχει, ούτε μόριο προϋπηρεσίας από εκεί).Και πόσοι ακόμα είναι σαν εμένα που θα τιμωρηθούν για ακόμα μια φορά; Πολλοί. Αλλά θα έπρεπε ο καθένας που έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ να τα γράψει σε ένα χαρτί και να το κάνει φεϊγ-βολάν. Γιατί ο κόσμος νομίζει ότι όλοι είμαστε με βυσματικές προϋπηρεσίες και δεν έχουμε περάσει στον ΑΣΕΠ. ΔΕν γνωρίζει ότι και ΑΣΕΠ έχουμε άρα αξιολογημένοι και προϋπηρεσία άρα δοκιμασμένοι. Σε όποιον τα εξηγώ αμέσως καταλαβαίνει πιος προηγείται. Αλλά αυτό το λέμε εμείς μεταξύ μας. Η υπουργός μας ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε αυτούς που έχουν ήδη περάσει ΑΣΕΠ, αλλά σε αυτούς που θα έχυον ΑΣΕΠ και οι συνδικαλιστές μας έχουν εξομοιώσει με το γραφικό σύνθημα για μαζικούς διορισμούς.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. Η ΜΟΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΣΕΠ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ.