*

Αποστολέας Θέμα: Και με τους υπόλοιπους τι;  (Αναγνώστηκε 8310 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Και με τους υπόλοιπους τι;
« στις: Απριλίου 02, 2010, 04:17:39 pm »
Ας προσθέσουμε ακόμη μια ομάδα στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τους φετινούς διορισμούς αλλά και για την μεταβατική.Τι θα γίνει λοιπόν με όλους όσους το καλοκαίρι συγκεντρώνουν 18 μήνες προυπηρεσίας και άνω;Πολλοί από αυτούς έχουν κληθεί αναπληρωτές μια ή δυό φορες και λογικό είναι να έχουν απωλέσει κάθε εναλλακτική επαγγελματική δραστηριότητα στον τόπο διαμονής τους.Το νέο σύστημα δεν θα πρέπει να προβλέπει και για αυτούς μεταβατική περίοδο;Δυστηχώς συνάδελφοι που βρίσκονται στα ρετιρέ των πινάκων ενδιαφέρονται πως θα σώσουν μόνο τον εαυτό τους.Νομίζω ότι και οι υπόλοιποι πρέπει να πιέσουμε με κάθε τρόπο.Οι περισσότεροι ηλικιακά είμαστε μεταξύ 30 και 40 και οι περισσότεροι με οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις.Δεν μπορεί το υπουργείο να αλλάζει με τόσο βίαιο τρόπο τον προγραμματισμό μας.Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί τελικα να την αποκαλούμε μεταβατική και όχι ρυθμιστική περίοδο αν τελικά το μόνο που προβλέπει είναι τον τρόπο και το διάστημα διορισμού όσων θα διορίζονταν υπό κανονικές προυποθέσεις(μη υπαρξη συμφώνου σταθερότητας) το φετινό καλοκαίρι.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 02, 2010, 04:23:32 pm από mathstavros »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Και με τους υπόλοιπους τι;
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:02:46 »

Αποσυνδεδεμένος margar78

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 02, 2010, 04:38:12 pm »
Αυτο ακριβως με προβληματιζει κι εμενα συναδελφε,το καλοκαιρι θα εχω περιπου 20 μηνες και ειμαι επιτυχουσα στους ασεπ 2007 και 2009 με βαθμους γυρω στο 70-71.Τι θα γινει με μας,θα αναγκαστουμε να ξαναδωσουμε.λογικα απ΄΄οσα ακουγονται η μεταβατικη δεμ μας πιανει.Υπαρχει περιπτωση να μας ενταξει καπου αλλου΄΄

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 02, 2010, 05:09:16 pm »
Ας προσθέσουμε ακόμη μια ομάδα στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει για τους φετινούς διορισμούς αλλά και για την μεταβατική.Τι θα γίνει λοιπόν με όλους όσους το καλοκαίρι συγκεντρώνουν 18 μήνες προυπηρεσίας και άνω;Πολλοί από αυτούς έχουν κληθεί αναπληρωτές μια ή δυό φορες και λογικό είναι να έχουν απωλέσει κάθε εναλλακτική επαγγελματική δραστηριότητα στον τόπο διαμονής τους.Το νέο σύστημα δεν θα πρέπει να προβλέπει και για αυτούς μεταβατική περίοδο;Δυστηχώς συνάδελφοι που βρίσκονται στα ρετιρέ των πινάκων ενδιαφέρονται πως θα σώσουν μόνο τον εαυτό τους.Νομίζω ότι και οι υπόλοιποι πρέπει να πιέσουμε με κάθε τρόπο.Οι περισσότεροι ηλικιακά είμαστε μεταξύ 30 και 40 και οι περισσότεροι με οικογενειακές και άλλες υποχρεώσεις.Δεν μπορεί το υπουργείο να αλλάζει με τόσο βίαιο τρόπο τον προγραμματισμό μας.Δεν μπορώ επίσης να καταλάβω γιατί τελικα να την αποκαλούμε μεταβατική και όχι ρυθμιστική περίοδο αν τελικά το μόνο που προβλέπει είναι τον τρόπο και το διάστημα διορισμού όσων θα διορίζονταν υπό κανονικές προυποθέσεις(μη υπαρξη συμφώνου σταθερότητας) το φετινό καλοκαίρι.
Αυτο ακριβως με προβληματιζει κι εμενα συναδελφε,το καλοκαιρι θα εχω περιπου 20 μηνες και ειμαι επιτυχουσα στους ασεπ 2007 και 2009 με βαθμους γυρω στο 70-71.Τι θα γινει με μας,θα αναγκαστουμε να ξαναδωσουμε.λογικα απ΄΄οσα ακουγονται η μεταβατικη δεμ μας πιανει.Υπαρχει περιπτωση να μας ενταξει καπου αλλου΄΄
Ορθότατες παρατηρήσεις.. Εγώ θα έχω προϋπηρεσία 13 μηνών με επιτυχία στους δυο τελευταίους ΑΣΕΠ. Η πραγματική μεταβατική περίοδος αφορά και στις δικές μας περιπτώσεις. Το έχω δηλώσει και το ξαναδηλώνω: ο κλάδος είναι διασπασμένος σε ομαδούλες με κύριο μέλημα την τακτοποίηση και όχι έναν δίκαιο νόμο διορισμού με διατήρηση του 24μηνου + ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος sgrig

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 02, 2010, 05:51:13 pm »
Ας εμπλουτίσουμε περισσότεροι τη νέα αυτή σελίδα:
ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΜΕ 24ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΣΕΠ
ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:02:46 »

Αποσυνδεδεμένος marias

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • www.dailytech.gr
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 02, 2010, 07:03:14 pm »
Σε ορισμένες ειδικότητες διορίζονται 10 μόνο άτομα το χρόνο!

Η μεταβατική επιβάλλεται και για τις ειδικότητες που διορίζονται με λιγότερα από 24 μόρια!

Ελεος! Μέσα σε 20 χρόνια, "φάγαμε μία ακύρωση" με τον Αρσένη οι μεγαλύτεροι, δεν θα αντέξουμε και μία δεύτερη από τη σημερινή ηγεσία!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 02, 2010, 07:07:18 pm από marias »

Αποσυνδεδεμένος stellinio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 03, 2010, 01:14:43 am »
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. όλοι κάνουν λόγο για τους φετινούς διορισμούς, τι γίνεται όμως για εμάς τους υπόλοιπους που έχουμε φτάσει στην πηγή? Εγώ με μαθηματική ακρίβεια θα διοριζόμουν την επόμενη χρονιά.. και αυτό τελικά που με θλίβει περισσότερο είναι να ακούς συναδέλφους να μου λένε ''δεν πειράζει'' θα ξαναδώσεις και του χρόνου.. και όλη αυτή η προϋπηρεσία και η επιτυχία μου τι θα γίνει? Θ πάει στο βρόντο? Πίστεύω ότι είμαστε αρκετοί σε αυτή την κατάσταση αλλά δε βλέπω κανείς και καμία ένωση να έχει πει το παραμικρό..

Αποσυνδεδεμένος chr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 03, 2010, 01:27:54 am »
Συνεχώς αδικίες. Πάντως δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Έχουν ισοπεδωθεί όλα. Για το μόνο που δεν μιλάει κανένας είναι για όλους εμάς που και 3 φορές ΑΣΕΠ έχουμε περάσει και αναπληρωτές έχουμε κάνει και οι ΟΑΕΔιτες τις θέσεις μας φάγανε φέτος και όλα αυτά τα χρόνια δεν διοριστήκαμε για διάφορες άλλες κατηγορίες.
Επίσης όταν μιλάμε για μεταβατικό στάδιο δεν πρέπει να εννοούμε αυτοί που θα διορίζονταν φέτος να διοριστούν του χρόνου, αλλά να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους που δεν θα είχαν 24 μήνες και ΑΣΕΠ, να το πετύχουν τα 1-2 επόμενα χρόνια και να μπορούν να διοριστούν και μετά αλλαγές.
Πάντως αυτοί που το φυσάμε πιο πολύ από όλους και ακόμα τσούζειέίμαστε αυτοί που τον Ιούνιο θα έχουμε 23,5 έως 23,9 πραγματική και επιτυχίες σε 2 - 4 ΑΣΕΠ, γιατί:
α. Φέτος δεν θα είμαστε στο 40% λόγω ΟΑΕΔ (αν ήταν κανονικά τα πράγματα και έπαιρνε τα 24 μηνα)
β. Ακόμα και αν έδινε μεταβατική σε όσους ήταν να διοριστούν με το να προηγηθούν τα 24 μηνα του 40%, πάλι δεν θα μπούμε στη μεταβατική αφού το 40% ακόμα και έτσι θα δοθει σε ΟΑΕΔ.
γ. Αν βάλει τα 24-μηνα και πάνω στη μεταβατική μένουμε έξω.
δ. Με το να πάμε αναπληρωτές του χρόνου θα έχουμε πάνω από 30 μήνες προϋπηρεσία αλλά θα είμαστε οι πρώτοι που δεν θα την έχουμε αφού θα κλειδώσουν οι πίνακες.
ε. Τόσα χρόνια διορίζονται με ένα κουτσο ΑΣΕΠ και με 22 μήνες και με λιγότερους και εμείς όχι.

Αποσυνδεδεμένος chr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 03, 2010, 01:29:45 am »
Και λέω που έκανα λάθος. Πανελλήνιες έδωσα και πέρασα. Εξετάσεις για το πτυχίο έδωσα ακι πέρασα. Να δουλέψω δούλεψα. Να περάσω ΑΣΕΠ πέρασα 3 φορές και με βαθμούς γύρω στο 70% όπως μου  ζητήθηκε. Να μαζέψω προϋπηρεσία μάζεψα. Να μάθω για διαδραστικούς και νέες τεχνολογίες έμαθα (τυχαίνει να έχω δουλέψει σε ιδιωτικό που έχει,  ούτε μόριο προϋπηρεσίας από εκεί).
Και πόσοι ακόμα είναι σαν εμένα που θα τιμωρηθούν για ακόμα μια φορά; Πολλοί.
Αλλά θα έπρεπε ο καθένας που έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ να τα γράψει σε ένα χαρτί και να το κάνει φεϊγ-βολάν. Γιατί ο κόσμος νομίζει ότι όλοι είμαστε με βυσματικές προϋπηρεσίες και δεν έχουμε περάσει στον ΑΣΕΠ. ΔΕν γνωρίζει ότι και ΑΣΕΠ έχουμε άρα αξιολογημένοι και προϋπηρεσία άρα δοκιμασμένοι. Σε όποιον τα εξηγώ αμέσως καταλαβαίνει πιος προηγείται. Αλλά αυτό το λέμε εμείς μεταξύ μας. Η υπουργός μας ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε αυτούς που έχουν ήδη περάσει ΑΣΕΠ, αλλά σε αυτούς που θα έχυον ΑΣΕΠ και οι συνδικαλιστές μας έχουν εξομοιώσει με το γραφικό σύνθημα για μαζικούς διορισμούς.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. Η ΜΟΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΣΕΠ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ.

Αποσυνδεδεμένος chr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 03, 2010, 01:32:31 am »
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 03, 2010, 04:28:40 pm »
Και λέω που έκανα λάθος. Πανελλήνιες έδωσα και πέρασα. Εξετάσεις για το πτυχίο έδωσα ακι πέρασα. Να δουλέψω δούλεψα. Να περάσω ΑΣΕΠ πέρασα 3 φορές και με βαθμούς γύρω στο 70% όπως μου  ζητήθηκε. Να μαζέψω προϋπηρεσία μάζεψα. Να μάθω για διαδραστικούς και νέες τεχνολογίες έμαθα (τυχαίνει να έχω δουλέψει σε ιδιωτικό που έχει,  ούτε μόριο προϋπηρεσίας από εκεί).
Και πόσοι ακόμα είναι σαν εμένα που θα τιμωρηθούν για ακόμα μια φορά; Πολλοί.
Αλλά θα έπρεπε ο καθένας που έχει επιτυχία σε ΑΣΕΠ να τα γράψει σε ένα χαρτί και να το κάνει φεϊγ-βολάν. Γιατί ο κόσμος νομίζει ότι όλοι είμαστε με βυσματικές προϋπηρεσίες και δεν έχουμε περάσει στον ΑΣΕΠ. ΔΕν γνωρίζει ότι και ΑΣΕΠ έχουμε άρα αξιολογημένοι και προϋπηρεσία άρα δοκιμασμένοι. Σε όποιον τα εξηγώ αμέσως καταλαβαίνει πιος προηγείται. Αλλά αυτό το λέμε εμείς μεταξύ μας. Η υπουργός μας ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε αυτούς που έχουν ήδη περάσει ΑΣΕΠ, αλλά σε αυτούς που θα έχυον ΑΣΕΠ και οι συνδικαλιστές μας έχουν εξομοιώσει με το γραφικό σύνθημα για μαζικούς διορισμούς.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΣ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. Η ΜΟΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΣΕΠ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα .Είμαι σε παρόμοια κατάσταση , επιτυχούσα τρεις φορές με βαθμούς πολύ κοντά στον τελευταίο διοριστέο και φέτος θα έχω 20 + προυπηρεσία .Του χρόνου με 30 μήνες θα έχουν κλειδώσει οι πίνακες

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 03, 2010, 07:36:17 pm »
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Ασ προσθεσω και εγω μια ακομη κατηγορια ανθρωπων με προυπηρεσια και ασεπ που δεν ξερουμε τι θα γινει.Εχουν δωσει 3 φορες ασεπ ,στο ασεπ του 2009 χασανε το μονιμο διορισμο για λιγο και με βαθμολογια 80 και πανω ,και τον ιουνιο  θα εχουν 13 μηνες προυπηρεσιασ ως αναπληρωτες.Δεν θα πρεπει να δωθει μεταβατικη περιοδος και για αυτους?Εγω προσωπικα συμφωνω με ενα ενιαιο πινακα και να μην υπαρχουν ενα σωρο πινακες που να διοριζει.Θεωρω οτι το πιο δικαιο ειναι να δωσει μεταβατικη περιοδο σε ατομα με ασεπ και προυπηρεσια και το λεω αυτο γιατι πολυ απλα ,καποιο τριτεκνοι-πολυτεκνοι Κ.Α. χωρις ασεπ θελουν διορισμο ενω εμεις αν και εχουμε οικογενειες δινουμε ασεπ και στο τελοσ κινδυνευουμε να μεινουμε απο εξω εξαιτιας  ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ενω εμεις δεν καταφεραμε να εχουμε τοση μεγαλη  προυπηρεσια .Ακουγεται πολυ ασχημα αυτο που λεω αλλα δε μπορει εμεις να δινουμε ασεπ ,να χανουμε διορισμο μολις για λιγο  με βαθμολογια 80 και στο τελοσ να δωθει μια μεταβατικη περιοδο που θα διορισει  ατομα χωρις ασεπ αλλα ΜΕ ΜΕΓΑΛΕς ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΕς. ??? ???

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 04, 2010, 02:50:30 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους .Θα προσθέσω και εγώ τη φωνή μου μαζί σας ,γιατί ανήκω και εγώ σε αυτή την ομάδα (17 + προυπηρεσία + επιτυχία στον ΑΣΕΠ) και όχι μόνο αγωνιώ αλλά η ψυχολογία μου είναι κουρέλι . Πιστεύετε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι δικαστικά ή κάποια άλλη διαμαρτυρία ώστε να ακουστούμε και εμείς ; Εγώ ακολουθώ. Προτείνω πάντως να τηλεφωνήσουμε στηνΟΛΜΕ και ΠΕΑ ,να στείλουμε υπομνήματα στο αναθεματισμένο το υπουργείο και να πιέσουμε όσο μπορούμε όλους .Έχω τηλέφωνα των συμβούλων .Μπορούμε να τους παίρνουμε τηλ. και να τους δείχνουμε την ενοχλησή μας ,γιατί αν δεν κάνουμε κάτι θα μας φάει η Διαμάντω ζωντανούς .Ας εισηγηθούμε στην ΟΛΜΕ απεργεία στις Πανελλήνιες ,τι παθογένεια μας έχει πιάσει ;

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 04, 2010, 02:56:41 pm »
Και κάτι άλλο .Μη ξεχνάμε ότι το καινούριο σύστημα θα πλήξει κυρίως ΕΜΑΣ !!!!

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 04, 2010, 04:46:53 pm »
Συμφωνώ 100% μαζι σου.Με 22.95 μορια και 2 πετυχημένους ασεπ στην απέξω(μιλάω για τον εαυτό μου τώρα) και μέσα άτομα που ποτέ δεν προσπάθησαν να δώσουν ασεπ;πρέπει να ακουστούμε με κάθε τρόπο.Δυστηχώς όμως οι συνδικαλιστικες ηγεσίες δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων.Ειδικά τα άτομα της πεα έχω την έντυπωση ότι πρώτα από όλα προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους...! Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το 24μηνο με ή χωρίς ασεπ να είναι το πλαφόν της μεταβατικής.Στους γυμναστές(ένας κλάδος με πολλούς υπεράριθμους) εξασφαλίζει με βάση αυτά που έχω ακούσει πάνω απο 1000 διορισμούς στην μεταβατική, ενώ πχ στους φιλολόγους  ή μαθηματικούς(μιλώ για δύο βασικές ειδικότητες) πολύ λιγότερους.Σε άλλους κλάδους το 24μηνο δεν υφίσταται μια και όλοι βρίσκονται κάτω από αυτό το όριο.Πώς λοιπόν μιλάμε για δίκαιη από πλευράς αριθμών μεταβατική περίοδο;Δεν αναφέρω την ηθική πλευρά του θέματος.Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα έτρεχα εκατοντάδες χιλιόμετρα για να εξασφαλίσω με τα 22,95 μορια μου 7+ μονάδες στον ασεπ(χρησιμοποιώ την ισοτιμία 3 μήνες προυπηρεσίας 1 μόριο στον ασεπ κάτι που έχει γραφτεί σαν πληροφορία εδώ στο pde) ή αλλιώς 2 ερωτήσεις πολλαπλης επιλογής.Γλιτώνοντας κόπο και χρόνο σίγουρα θα ήταν πιο συμφέρον για εμένα να κάτσώ να διαβάσω περισσότερο από το να τρέχω να μαζέψω προυπηρεσία καλύπτοντας τις τρύπες του εκπαιδευτικού συστήματος(για το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης ούτε λόγος).
Θεωρώ ότι η απόφαση για αλλάγή του συστήματος ήταν βιαστική και επιπόλαιη(εκτός και αν σκοπός αντικειμενικός ήταν να πεταχτούν στον καιάδα όσοι πολύ σύντομα θα αξίωναν διορισμό).Συνέπεσε μάλιστα με το πρόγραμμα σταθερότητας και η όποια μεταβατική για να έχει την ουσιαστική έννοια της μεταβατικής μόνο σύντομη δεν μπορεί να είναι.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 04, 2010, 05:04:26 pm από mathstavros »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144