0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω πως αυτή είναι ακριβώς η αίσθηση που θέλουν να μας περάσουν ώστε να δεχόμαστε πλέον τα πάντα αδιαμαρτύρητα και να αυθαιρετούν χωρίς να συναντούν την παραμικρή αντίσταση. Σε λίγο θα μας πουν πως αφού το 2012 θα έλθει η συντέλεια του κόσμου ποιο νόημα έχει αν θα διοριστούμε ή όχι..Ήθελα να 'ξερα σ' αυτόν τον λογαριασμό αλληλεγγύης πόσα έχουν βάλει η Διαμάντω και οι υπόλοιποι 299 από τον μισθό τους..
Λοιπόν....θα ξεκινήσω με τους καημένους του ιδιωτικού τομέα που εδώ και 1-2 χρόνια ζουν με τον εφιάλτη της απόλυσης, με τα ελαστικά ωράρια και τις υποχρεωτικές άδειες και θα φτάσω στους δημόσιους υπαλλήλους που ήδη έχουν χάσει μέρος του μισθού τους και αρχίζουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο της απόλυσης.Φαντάζεστε να αρχίζουν να απολύουν και μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους την στιγμή που ο ένας κάνει διακοπές στην Ιταλια, ο άλλος κανό και όλοι οι κλέφτες που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο τρώνε και πίνουν στη υγειά των κορόιδων, αντί να σαπίζουν στη φυλακή.Θα γυρίσουμε στο Μεσαίωνα και θα στηθούν ξανά κρεμάλες ( κανονικά για μερικούς από αυτους θα έπρεπε ήδη να έχουν στηθεί )!!!!Πάντως εγώ ήδη έχω συνεισφέρει στο λογαριασμό για την απόσβεση του δημόσιου χρέους.Έχω καρδιά και αγαπώ την παρτίδα μου και γι΄αυτό το λόγο έχω κάνει κατάθεση 1 λεπτό και στο όνομα του καταθέτη έχω βάλει το όνομά μου "ΚΟΡΟΙΔΟ"!!!!
Παράθεση από: GCB στις Απριλίου 08, 2010, 12:50:10 pmΛοιπόν....θα ξεκινήσω με τους καημένους του ιδιωτικού τομέα που εδώ και 1-2 χρόνια ζουν με τον εφιάλτη της απόλυσης, με τα ελαστικά ωράρια και τις υποχρεωτικές άδειες και θα φτάσω στους δημόσιους υπαλλήλους που ήδη έχουν χάσει μέρος του μισθού τους και αρχίζουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο της απόλυσης.Φαντάζεστε να αρχίζουν να απολύουν και μόνιμους δημόσιους υπαλλήλους την στιγμή που ο ένας κάνει διακοπές στην Ιταλια, ο άλλος κανό και όλοι οι κλέφτες που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο τρώνε και πίνουν στη υγειά των κορόιδων, αντί να σαπίζουν στη φυλακή.Θα γυρίσουμε στο Μεσαίωνα και θα στηθούν ξανά κρεμάλες ( κανονικά για μερικούς από αυτους θα έπρεπε ήδη να έχουν στηθεί )!!!!Πάντως εγώ ήδη έχω συνεισφέρει στο λογαριασμό για την απόσβεση του δημόσιου χρέους.Έχω καρδιά και αγαπώ την παρτίδα μου και γι΄αυτό το λόγο έχω κάνει κατάθεση 1 λεπτό και στο όνομα του καταθέτη έχω βάλει το όνομά μου "ΚΟΡΟΙΔΟ"!!!!Εχει ο ΓΑΠ την ιδια περιουσια με τον Κωστακη; Και για αυτο μπορει να πεταγεται στην Ιταλια. Δυστυχως ο Κωστακης εχει χασει καθε αισθηση πολιτικου χρονου αλλα πρπει να ξερει οτι λογαριασμος απο το λαο παει στο κομμα αυτο φαινεται και απο τις δημοσκοπησεις.Και πως ειναι δυνατο να μην γινει ετσι αφου ειναι ο υπευθυνος για το χαλι σημερα.
To χρέος δεν δημιουργήθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά από το 1974 και μετά. Αυτό σημαίνει ότι ΟΛΟΙ έχουν τις ευθύνες τους, και οι προηγούμενοι για το τι παρέδιδαν στους επόμενους, αλλά και οι νυν για το πώς διαχειρίζονται την κατάσταση. Από αυτήν την άποψη, το θέμα αυτήν τη στιγμή δεν είναι τι κάνει ο τέως πρωθυπουργός. Το θέμα είναι τι έκαναν όλοι οι προηγούμενοι και το κυριότερο, τι κάνει ο εν ενεργεία μαζί με την υπόλοιπη κυβέρνηση, για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο, γιατί κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της.