0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καποια στιγμη σε συνεντευξη της ειπε πως δεν ειχε αλλη επιλογη επειδη η ιδια κι η μητερα της εργαζοταν οποτε δεν μπορουσε κανεις να κρατα το παιδι τις ωρες μετα το μαθημα(δεν υπηρχαν ολοημερα τω καιρω εκεινο γαρ) .Αναγκαστικα δηλαδη το πηγε το παιδι εκει,λογω του ελληνικου εκπαιδευτικου συστηματος!
Κουτσομπολιό, αλλά θα το πω, γιατί μου το είπε η ίδια η γιατρός μου, η οποία έτυχε να είναι μπροστά στο περιστατικό. Άκου, λοιπόν, και το πιο ωραίο. Η γυναίκα του γεννούσε στο ιδιωτικό που λες και την ίδια ώρα αυτός ρωτούσε τις νοσοκόμες πώς είμαι; Είμαι ωραίος, για να βγω στις κάμερες;
Φαίνεται ότι την απεχθάνεσαι.. δεν χρειαζόταν καν να το αναφέρεις μπάι δε γουέι, η λέξη είναι "κομμουνιστής" και όχι "κΟυμμουνιστής". Το 2ο το λένε συνήθως κάτι χουντικά φασιστοειδή κλπ.. έτσι πληροφοριακά το αναφέρω
Δεν μιλούσα για την Παπαρήγα, αλλά για την ιδεολογία που ανέφερες στο τέλος. Και το 2ο είναι πιο σοβαρό (για την πρώτη ποιος νοιάζεται άλλωστε..). Και τώρα που ανέφερες επιπλέον ότι σου είναι πολύ συμπαθής σαν άνθρωπος, 2 φορές φάουλ χαχα
Θα ήθελα ειλικρινά μόνο να μου πει κάποιος αν στους αριστερούς θα επιτρέψουν κάποιοι γνήσιοι εκπρόσωποι της δημοκρατικής σκέψης και πρακτικής να γεννάν σε ιδιωτικές κλινικές, να ταξιδεύουν με ιδιωτικό αυτοκίνητο, να έχουν ιδιόκτητα σπίτια ή αν πρέπει να αυτοεξοριστούν ωσότου γίνει πράξη ο υπαρκτός σοσιαλισμός, τουτέστιν αν τους δίνουν το δικαίωμα να ζουν και να κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Αχα, καρχαρία, καρφώθηκες!!! Ώστε και η δική σου γιατρός σε ιδιωτικό μαιευτήριο; Έλα παραδέξου το, κι εσένα "δεξιά" είναι η τσέπη σου Κι εμένα άλλωστε, αφού με ιδιωτικό μαιευτήριο συνεργάζεται κι ο δικός μου γιατρός. Άσε που δεν κατοικώ στην Κυψέλη, όπως ο Τσίπρας