0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εφχαρυστο. συγκνομυ που σαι παραιξυγοισσα
Ρε παιδιά, ήμαρτον... Θα ξεχάσουμε και την ορθογραφία που ξέρουμε!!!
Προφανώς ορισμένοι ανεγκέφαλοι, επειδή κλειδώθηκε το θέμα με της δηλώσεις της Διαμαντοπούλου και δεν έχουν και κάποιο άλλο τρόπο να ξεδώσουν, καταχρώνται και αυτό το θέμα και την υπομονή μας. Μήπως να τους αγνοήσουμε;
Υ αλύθια ίνε πος μώνω ο dmath εδο μαίσα ξαιρυ ταίλυα ωρθωγραφεία αλά αφτώ δεν σοιμένη πος δαιν μπορύται να δυωρθωθοίται όλει σας.
Παράθεση από: karxarias29 στις Απριλίου 11, 2010, 08:31:18 pmΠροφανώς ορισμένοι ανεγκέφαλοι, επειδή κλειδώθηκε το θέμα με της δηλώσεις της Διαμαντοπούλου και δεν έχουν και κάποιο άλλο τρόπο να ξεδώσουν, καταχρώνται και αυτό το θέμα και την υπομονή μας. Μήπως να τους αγνοήσουμε;Αν εννοείς εμένα σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό!Ούτως ή άλλως νέα δεν υπάρχουν!Μέχρι τότε λίγο χιούμορ δε βλάπτει...
Παράθεση από: dmath στις Απριλίου 11, 2010, 08:43:57 pmΠαράθεση από: karxarias29 στις Απριλίου 11, 2010, 08:31:18 pmΠροφανώς ορισμένοι ανεγκέφαλοι, επειδή κλειδώθηκε το θέμα με της δηλώσεις της Διαμαντοπούλου και δεν έχουν και κάποιο άλλο τρόπο να ξεδώσουν, καταχρώνται και αυτό το θέμα και την υπομονή μας. Μήπως να τους αγνοήσουμε;Αν εννοείς εμένα σου επιστρέφω το χαρακτηρισμό!Ούτως ή άλλως νέα δεν υπάρχουν!Μέχρι τότε λίγο χιούμορ δε βλάπτει...Όχι, συνάδελφε, δεν εννοώ εσένα. Ίσα ίσα. Τον άλλο τον πιτσιρικά εννοώ. Και συμφωνώ με το χίουμορ απόλυτα, αρκεί να είναι έξυπνο... και ο πιτσιρικάς δεν το ' χει, βρε παιδί, μου πώς να το κάνουμε!
http://www.alfavita.gr/ank_b/ank11_4_10_0508.php... Αφού δεν εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας συλλογικά ... ξεσπάει πια ένας-ένας.
να σηντάξο αιγό τω κύμαινω;