0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μεχρι τωρα υπαρχε ενας πινακας καθαρης προυπηρεσιας {πινακας διορισμοων)οπου απο εκει διοριζοταν το 40%,αλλος πινακας με προυπηρεσια καιι μορια ασεπ οπου απο εκει επαιρνε αναπληρωτες.με το νεο νομοσχεδιο απο τα λιγα που ξερουμε εικαζεται να γινει ενας πινακας ενιαιος.εμεις που δεν εχουμε πολλα μορια προυπηρεσιας με 9-10-11-12-13-14 μηνες προυπηρεσια αλλα αρκετα μορια απο ασεπ28-35 δδεν δικαιουμαστε να διοριστουμε συη μεταβατικη περιοδο?για πε60 μιλαω παντα.
για μισο μοριο στο βαθμο που εγραψα στο ασεπ 2009 εχασα διορισμο
θα ύθελα κιεγώ να στηλω επιστολη στην Δ Πια είνε αυτή μποριτε να μου πητε για να μαθο κι εγό αν θα διοριστό;
Παράθεση από: ekpedeftikos82 στις Απριλίου 11, 2010, 06:45:13 pmθα ύθελα κιεγώ να στηλω επιστολη στην Δ Πια είνε αυτή μποριτε να μου πητε για να μαθο κι εγό αν θα διοριστό; Mε αυτήν την ορθογραφία θέλεις να διοριστείς?Εσυ κανονικα θα επρεπε να ξαναπας στο δημοτικο.
γιατι ο κιριος ppario μου επιτίθετε? εγό εδοσα ασέπ και ειμε στους διοριστεους της β φουρνιας, εινε αυτονοητο πως θα διοριστο. ητε με την προηπηρεσία μου ητε με ασεπ. αλλα προτιμο με ασεπ γιατι το δικεουμε εινε αυτονοητο και βλεπο πος πολυ σηναδερφοι του ασέπ θα με ηποστηρίξουν. η ορθογραφία μου ινε καλη και μια μερα θα με αφχαριστής που εμαθα στα πεδια σου γράματα!!
κωπαιλλα ιμε