*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 582728 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

void

• Επισκέπτης
Απ: Από βδομάδα το νομοσχέδιο
« Απάντηση #126 στις: Απριλίου 11, 2010, 09:56:49 pm »
το εχω γραψει τοσες φορες, το καλυτερο απο τους εκαστοτε 2 τελευταιους ασεπ
οσο για φετος θα ισχυσει οτι ισχυε, αλλα με τοσες περικοπες, να ..εσω την ισχυ
[/quote]

επανερχομαι στο θεμα διοτι τα χουμε που τα χουμε παιξει τελειως ερχονται και αυτο-αναιρουμενες πληροφοριες.Και τις ονομαζω ετσι διοτι ο,τι κι αν ανακοινωσαν οι 2 ρουφιανες ως τωρα,μπορει να μην ηταν επαρκη για εξαγωγη συμπερασματων,ομως σε καποια σημεια εδειξαν το δρομο.Και εξηγουμαι:
ειπε και η Δ. και η Χρ. οτι απο τους επιτυχοντες στον ασεπ δε θα απαιτειται να δινουν διαρκως αλλα μπορουν να κατοχυρωσουν την υπαρχουσα επιτυχια τους.Δεν ανεφεραν ποια,ποτε,μια ή πολλες....δεκτο.Ομως αυτο ειπωθηκε περαν καθε αμφιβολιας.
Πώς λοιπον τωρα μιλαμε για τον καλυτερο απο τους ΕΚΑΣΤΟΤΕ 2 τελευταιους;
Αν συμβει κατι τετοιο,και νοουμενου οτι προχωρουν σε προκηρυξη νεου διαγωνισμου,αυτοματως αναιρουνται οσοι πετυχαμε το 2007 και οχι το 2009.Θα μου πειτε "για την παρτη σου νοιαζεσαι".Δεν ειναι ομως ετσι.Ειμαστε παρα-παρα πολλοι που εχουμε προυπηρεσια τετοια λογω του 2007 και επροκειτο να διοριστουμε φετος ή του χρονου,αν δεν προεκυπταν οι σοσιαληστρες.Αν προχωρησει σε τετοια ρυθμιση,ουσιαστικα βαζει στο παιχνιδι μονο τους επιτυχοντες του 2009 και του νεου διαγωνισμου!
Εχω λοιπον την αισθηση,και ετσι ειχα καταλαβει απο τοτε που ακουσα τις συνεντευξεις  της Δ. και της Χρ.στον Φλας οτι μιλαμε για κατοχυρωση επιτυχιας και οχι για διαρκη επανεξεταση.Απλα,οποιος δεν ειναι ικανοποιημενος απο την αποδοση του και το επιθυμει,θα επαναδιαγωνιζεται για βελτιωση βαθμολογιας και αρα θεσης στον ενιαιο που θα δημιουργηθει.
Αν ο φιλος φυσικος εχει βεβαιη πληροφορηση για τα γραφομενα,ευπροσδεκτος.Μηπως ομως καταλαβε λαθος (ελπιζω);

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:31:09 »

Αποσυνδεδεμένος ----

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Απριλίου 11, 2010, 10:07:18 pm »
Παιδιά κάνουμε κριτική στην πολιτική του υπουργείου και όχι σε πρόσωπα.
Σίγουρα μας έχουν κάνει το βίο αβίωτο αλλά ας αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Παρεμπιπτόντως σήμερα η απόφαση για την βοήθεια προς την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό γεγονός και θα επηρεάσει τα θέματα που μας αφορούν.
Θα δώσει πιστεύω, την δυνατότητα χωρίς άλλοθι να δείξουν αν αυτά που λένε για την αξιοκρατία και την ομαλότητα στην εκπαίδευση τα εννοούσαν πραγματικά ή ήταν ένα οδόφραγμα για το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας...

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Απριλίου 11, 2010, 10:07:38 pm »

επανερχομαι στο θεμα διοτι τα χουμε που τα χουμε παιξει τελειως ερχονται και αυτο-αναιρουμενες πληροφοριες.Και τις ονομαζω ετσι διοτι ο,τι κι αν ανακοινωσαν οι 2 ρουφιανες ως τωρα,μπορει να μην ηταν επαρκη για εξαγωγη συμπερασματων,ομως σε καποια σημεια εδειξαν το δρομο.Και εξηγουμαι:
ειπε και η Δ. και η Χρ. οτι απο τους επιτυχοντες στον ασεπ δε θα απαιτειται να δινουν διαρκως αλλα μπορουν να κατοχυρωσουν την υπαρχουσα επιτυχια τους.Δεν ανεφεραν ποια,ποτε,μια ή πολλες....δεκτο.Ομως αυτο ειπωθηκε περαν καθε αμφιβολιας.
Αν συμβει κατι τετοιο,και νοουμενου οτι προχωρουν σε προκηρυξη νεου διαγωνισμου,αυτοματως αναιρουνται οσοι πετυχαμε το 2007 και οχι το 2009.Θα μου πειτε "για την παρτη σου νοιαζεσαι".Δεν ειναι ομως ετσι.Ειμαστε παρα-παρα πολλοι που εχουμε προυπηρεσια τετοια λογω του 2007 και επροκειτο να διοριστουμε φετος ή του χρονου,αν δεν προεκυπταν οι σοσιαληστρες.Αν προχωρησει σε τετοια ρυθμιση,ουσιαστικα βαζει στο παιχνιδι μονο τους επιτυχοντες του 2009 και του νεου διαγωνισμου!
Εχω λοιπον την αισθηση,και ετσι ειχα καταλαβει απο τοτε που ακουσα τις συνεντευξεις  της Δ. και της Χρ.στον Φλας οτι μιλαμε για κατοχυρωση επιτυχιας και οχι για διαρκη επανεξεταση.Απλα,οποιος δεν ειναι ικανοποιημενος απο την αποδοση του και το επιθυμει,θα επαναδιαγωνιζεται για βελτιωση βαθμολογιας και αρα θεσης στον ενιαιο που θα δημιουργηθει.
Αν ο φιλος φυσικος εχει βεβαιη πληροφορηση για τα γραφομενα,ευπροσδεκτος.Μηπως ομως καταλαβε λαθος (ελπιζω);
[/quote]

Προφανώς αυτά που είπε για τον καλύτερο από τους 2 ΑΣΕΠ αφορούν το νέο σύστημα και όχι το παλιό!

Οι προσλήψεις που αφορούν το ΄παλαιό σύστημα θα γίνουν όπως ξέρουμε αλλά σε μεταβατικές περιόδους και με άγνωστη σειρά και κλειδωμένους πίνακες!

Ταυτόχρονα το νέο σύστημα θα τρέξει μετα επίσης άγνωστα νέα δεδομένα !
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Απριλίου 11, 2010, 10:12:04 pm »
Σίγουρα μας έχουν κάνει το βίο αβίωτο αλλά ας αποφεύγουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς.
Παρεμπιπτόντως σήμερα η απόφαση για την βοήθεια προς την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό γεγονός και θα επηρεάσει τα θέματα που μας αφορούν.
Θα δώσει πιστεύω, την δυνατότητα χωρίς άλλοθι να δείξουν αν αυτά που λένε για την αξιοκρατία και την ομαλότητα στην εκπαίδευση τα εννοούσαν πραγματικά ή ήταν ένα οδόφραγμα για το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας...

Με τα νέα δεδομένα στην οικονομία οι οποιεσδήποτε αποφάσεις βαρύνουν αυτούς που αποφασίζουν!

Εδώ θα φανούν οι αληθινές προθέσεις!

Ας ευχηθούμε να κάναμε λάθος τόσο καιρό!
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:31:09 »

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Απριλίου 11, 2010, 10:53:43 pm »
Αυριο, λοιπον, λετε τελικα να ανακοινωθει το νομοσχεδιο;;;
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #131 στις: Απριλίου 11, 2010, 11:06:26 pm »

δεν ξερω για σενα παντως εγω διατηρω την ευγενεια μου,θα μπορουσα να πω πολλα περισσοτερα αλλα το φορουμ θα κοκκινιζε.
μηπως να πω ευχαριστω που στο προσωπο των διαμαρτυρομενων ωρομισθιων μας χαρακτηρισε ολους συλληβδην αχρηστους εν αντιθεσει με τους αριστους της φιεστας;
να πω ευχαριστω που κομπαζει οτι θα λειτουργησει  σχολεια με δεκαδες χιλιαδες λιγοτερους εργαζομενους;μακαρι να με ελεγαν ρουφιανο και να ειχα δουλεια του χρονου...για το φουκαριαρικο το παιδι μου!
να πω ευχαριστω που τους αναπηρους συναδελφους τους ονομασε ο βοηθος της "καρκινοπαθεις" και "μισοριξιες";
Ασε που ρουφιανα στα Ελληνικα ειναι η προαγωγος και η προδοτρια.Υπαρχει καμια ενσταση;

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Απριλίου 12, 2010, 09:42:11 am »
Kαλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κανείς αν το νομοσχέδιο αναμένεται σήμερα ή γενικά μέσα στην εβδομάδα?
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Απριλίου 12, 2010, 09:51:24 am »

[/quote]
εχεις δικιο, μοιαζουν αντικρουομενα και μπορει να καταλαβα λαθος εγω, η να φταιει το οτι καθε φορα που την ρωταω μου λεει και καινουρια που πολλες φορες καταριπτουν τα προηγουμενα
δηλαδη συνεχως αλλαζουν αποψεις, επρεπε να κραταω σημειωσεις τελικα για να θυμαμαι τι ακουσα τελευταιο, δεν θελω να σας τρελανω αλλωστε το εχει αναλαβει αλλος αυτο, ελπιζω συντομα να μαθουμε

Αποσυνδεδεμένος kbazar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Απριλίου 12, 2010, 10:11:41 am »

[/quote]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Μου φαίνεται οι περισσότεροι έχετε καταλάβει λάθος !ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ-ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!Πόσο πια να μας πατήσουν κάτω σαν σκουλήκια! ::) :-X
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2010, 10:14:52 am από kbazar »

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Απριλίου 12, 2010, 10:21:59 am »
Σύμφωνα με τελευταία επικοινωνία με υπάλληλο του υπουργείου, κανείς δεν ξέρει αν θα ανακοινωθεί το νομοσχέδιο σήμερα ή μέσα στην εβδομάδα.  Δυστυχώς ξέρουν ότι ακούμε και διαβάζουμε κι εμείς. Ακόμη και ανώτατοι υπάλληλοι που ήταν σίγουροι για τις πληροφορίες που έδιναν. Αν κάποιος έχει κάποια πηγή που μπορεί να κρυφάκουσε κάτι ας πάρει ένα τηλ.
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Απριλίου 12, 2010, 10:30:16 am »
Οπότε να μην αγχωνόμαστε αδίκως. Για να μην ξέρουν τίποτα λογικά δε θα βγει σήμερα. Μπορεί να βγει και την Παρασκευή δηλαδή, ε?
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

Αποσυνδεδεμένος paschalist

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Απριλίου 12, 2010, 10:35:58 am »

Διορισμών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Τηλ: 210 344.2279 (Γραφείο 1150)
    & 210 344.2281 (Γραφείο 1152)

Δευτεροβάθμιας
Προσωπικού (Διορισμών)
Τηλ.: 210-3442265, 3442267, 3442260, 3442261, 3442274, 3442270
Nil homini certum est

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Απριλίου 12, 2010, 11:20:06 am »
Πήρα τηλ στο γραφείο της Υπουργού και μου είπαν ότι τελικά δεν θα βγει σήμερα , αλλά εντός της εβδομάδας.

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Απριλίου 12, 2010, 11:33:57 am »
Πήρα τηλ στο γραφείο της Υπουργού και μου είπαν ότι τελικά δεν θα βγει σήμερα , αλλά εντός της εβδομάδας.
ακριβως αυτος ειναι και ο τιτλος του θεματος, απο βδομαδα, οχι σημερα απαραιτητα
παντως μετα απο 5 και κατι μηνες θα ειναι η πρωτη φορα που θα δουμε κατι ξεκαθαρο, να ξερουμε και τι να γραψουμε, γιατι οι σκοπιμες διαρροες (βαζω και εμενα μεσα) μπορει να απεχουν πολυ απο αυτο που θα δουμε και ακομα περισσοτερο(ευσεβεις ποθοι) απο αυτο που θα εφαρμοστει

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182588
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)