0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: syrrahm στις Απριλίου 10, 2010, 06:00:40 pmΠάντως, αν πάρει ωρομίσθιους το 2011 , αυτοί θα είναι από τον νέο ενιαίο πίνακα, αφού οι παλιός θα κλειδώσει.Και δεν μπορεί να πάρει ωρομίσθιους χωρίς ασεπ.γιατι δεν μπορει; ; ; δεν θα μπορούσε να φτιάξει νεους πίνακες με τους δυο προηγούμενους ΑΣΕΠ;
Πάντως, αν πάρει ωρομίσθιους το 2011 , αυτοί θα είναι από τον νέο ενιαίο πίνακα, αφού οι παλιός θα κλειδώσει.Και δεν μπορεί να πάρει ωρομίσθιους χωρίς ασεπ.
φανταζομαι το μεταπτυχιακο θα αναγνωριζεται οπως και στον ασεπ... να ειναι σχετικο με το πτυχιο.... οσο για τους αναπληρωτες, υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις... ειμαι φιλολογος κ ειμαι αναπληρωτρια φετος πρωτη χρονια.... αλλα δεν εχω ιδεα ετσι οπως ειναι τα πραγματα αν θα ειμαι κ του χρονου.... θα εχω 17 μορια καθαρη προυπηρεσια, αλλα.... θα με παρουν για να καλυψω τα κριτηρια της μεταβατικης περιοδου;;;
Παράθεση από: aeee στις Απριλίου 10, 2010, 06:03:28 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Απριλίου 10, 2010, 06:00:40 pmΠάντως, αν πάρει ωρομίσθιους το 2011 , αυτοί θα είναι από τον νέο ενιαίο πίνακα, αφού οι παλιός θα κλειδώσει.Και δεν μπορεί να πάρει ωρομίσθιους χωρίς ασεπ.γιατι δεν μπορει; ; ; δεν θα μπορούσε να φτιάξει νεους πίνακες με τους δυο προηγούμενους ΑΣΕΠ; Ασφαλώς και μπορεί. Άλλωστε με βάση τις προηγούμενες επιτυχίες, προϋπηρεσίες κλπ. θα καταρτιστεί ο νέος πίνακας. Αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μη δώσει την ευκαιρία για πρόσληψη το 2011 σε άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία που δεν θα διοριστούν φέτος και δεν έχουν πετύχει ποτέ σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Με τα μέχρι τώρα ισχύοντα μπορούσες να προσληφθείς και χωρίς ΑΣΕΠ, αλλά , αφού οι όροι αλλάζουν , δεν θα έπρεπε να μπουν όλοι με τους ίδιους όρους ;
Παράθεση από: syrrahm στις Απριλίου 10, 2010, 06:15:47 pmΠαράθεση από: aeee στις Απριλίου 10, 2010, 06:03:28 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Απριλίου 10, 2010, 06:00:40 pmΠάντως, αν πάρει ωρομίσθιους το 2011 , αυτοί θα είναι από τον νέο ενιαίο πίνακα, αφού οι παλιός θα κλειδώσει.Και δεν μπορεί να πάρει ωρομίσθιους χωρίς ασεπ.γιατι δεν μπορει; ; ; δεν θα μπορούσε να φτιάξει νεους πίνακες με τους δυο προηγούμενους ΑΣΕΠ; Ασφαλώς και μπορεί. Άλλωστε με βάση τις προηγούμενες επιτυχίες, προϋπηρεσίες κλπ. θα καταρτιστεί ο νέος πίνακας. Αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μη δώσει την ευκαιρία για πρόσληψη το 2011 σε άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία που δεν θα διοριστούν φέτος και δεν έχουν πετύχει ποτέ σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Με τα μέχρι τώρα ισχύοντα μπορούσες να προσληφθείς και χωρίς ΑΣΕΠ, αλλά , αφού οι όροι αλλάζουν , δεν θα έπρεπε να μπουν όλοι με τους ίδιους όρους ;αυτος θα ειναι και ο λογος του νεου ασεπ, αλλα δεν υπαρχει και ανακολουθια με το να μην προσλαμβανεις οσους εκκρεμουν και να κανεις ασεπ;εκτος αν δεσμευτει οτι σε βαθος(πολυ βαθος) χρονου θα προσλαβει ολους οσους θεμελιωσαν δικαιωμα με το παλιο καθεστως
Λογικά, όσοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού(οι κατηγορίες 40-60 και 24μηνο [ας αφήσουμε προσωρινά τους 30μηνίτες] ) θα
Λογικά, όσοι θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού(οι κατηγορίες 40-60 και 24μηνο [ας αφήσουμε προσωρινά τους 30μηνίτες] ) θα διοριστούν από φέτος μέχρι .... Όσοι δηλ. δεν διοριστούν και θεμελιώνουν δικαίωμα φέτος, θα μπουν στην μεταβατική . Δεν αποκλείεται επίσης να μπουν στη μεταβατική και άτομα που δεν θεμελιώνουν φέτος δικαίωμα, αλλά είναι αρκετά κοντά (σε μόρια) στις κατηγορίες των διοριστέων. Από το 2011 πρέπει να περιμένουμε ότι και οι ωρομίσθιοι θα προσλαμβάνονται με ασεπ.