0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ κάτι είπα σε άλλο τόπικ για τους πασοκοδημοσιαγράφους και έπεσαν να με φάνε. Λοιπόν: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ αλλά τέτοιο γλύψιμο προς τους κυβερνώντες είναι ΘΛΙ
Παράθεση από: Rwxanh στις Απριλίου 14, 2010, 11:44:38 amΠαράθεση από: rublev στις Απριλίου 14, 2010, 11:41:14 amΠαράθεση από: Lara στις Απριλίου 14, 2010, 11:15:26 amδηλαδη θα παρει ολο το 24μηνο πχ στους φιλολογους που ειναι 350+ άτομα???Πόσοι είναι στη
Παράθεση από: rublev στις Απριλίου 14, 2010, 11:41:14 amΠαράθεση από: Lara στις Απριλίου 14, 2010, 11:15:26 amδηλαδη θα παρει ολο το 24μηνο πχ στους φιλολογους που ειναι 350+ άτομα???Πόσοι είναι στη
Παράθεση από: Lara στις Απριλίου 14, 2010, 11:15:26 amδηλαδη θα παρει ολο το 24μηνο πχ στους φιλολογους που ειναι 350+ άτομα???Πόσοι είναι στη
δηλαδη θα παρει ολο το 24μηνο πχ στους φιλολογους που ειναι 350+ άτομα???
Παιδιά μέσα στα πλαίσια της διαμαρτυρίας μου ,πήρα τηλέφωνο στο Mega και άκουσαν αυτά που έπρεπε να ακούσουν .Θεωρώ ότι επειδή η κοινή γνώμη είναι εναντίον μας (γιατί έχουν στρατευμένη δημοσιογραφία) πρέπει να πάρετε και εσεις τηλ. να διαμαρτυρηθείτε για την επονείδιστη συμπεριφορά των δύο δημοσιογράφων ( 210 6903640) γιατί μας χρωστούν δε τους χρωστάμε τίποτα .ΕΛΕΟΣ
To πιο τραγικό ήταν χτες στον Χατζηνικολάου -αν το πετύχατε-ο οποίος της είπε πως δέχτηκε πολλά mail και τηλεφωνήματα από αδιόριστους εκπαιδευτικούς .Και εκείνη απάντησε ''τι εννοείται οταν λέτε αδιοριστοι εκπαιδευτικοί''???Το παίζει τρελή ή τόσο στην απαξίωση μας έχει???Πρεπει να κινηθούμε άμεσα ,τουλάχιστον να ακουστεί η φωνή μας γιατί οι πιο πολλοί αγνοούν την κατάσταση και φυσικά όπως τα παρουσιάζει η Αννούλα σε συνδυασμό με την παραπληροφόρηση από τα πασοκικά κανάλια πολλοί είναι οι άσχετοι που της βγάζουν το καπέλο με τις αλλαγές που προωθεί.Ας στείλουμε και μια επιστολή στο extra στον Παπαγιάννη αλλά άμεσα!!!!!