0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα φαίνεται καθαρά γιατί το κλείσιμο των σχολείων γίνεται τόσο νωρίς.
Από την ανάγνωση του άρθρου είναι ξεκάθαρο το τι λέει . Διορισμοί μονίμων και προσλήψεις αναπληρωτών από τους ίδους Πίνακες , ήτοι: 60% από τον Πίνακα διορισμών του ΑΣΕΠ και 40% από τον Πίνακα διορισμών ( εκεί ως γνωστόν καταχωρείται μόνο η προϋπηρεσία).Κι αυτό γίνεται για να αποφύγει το Υπουργείο τυχόν προσφυγές από τους μισούς διοριστέους του 60-40 που θα διοριστούν του χρόνου , και μάλλον γιατί το Υπουργείο το θεωρεί δίκαιο να γίνει έτσι . Είναι το καρότο , γιατί το ραβδί προηγήθηκε. Πάντως ΠΡΟΣΟΧΗ! Η 3ετία είναι αντισυνταγματικό να ισχύσει για όσους διοριστούν του χρόνου , δηλαδή για το 1/4 των διοριστέων με την ίδια Προκήρυξη.
Συναδελφοι εψαξα τον ν3027/2002 στον οποιο δεν μπορω να βρω τι λεει η περιπτωση ιδ του αρθρου 6 της παραγραφου 34α πολυ απλα γιατι στον νόμο υπαρχει μονο μεχρι και η υποπαραγραφος ιβ Αυτων των συναδελφων την προυπηρεσια θα την αναγνωριζει χωρις να εχουν επιτυχια ΑΣΕΠ Αναφερομαι στο Αρθρο 5 της μεταβατικης περιοδου οπως δημοσιευτηκε στον κοσμο του επενδυτη Οποιος μπορει ας διαφωτισει λιγο την περιπτωση αυτη
Οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με το σύστημα που ισχύει τώρα!! Το έχει πει και η Διαμαντοπούλου! Το 60% θα είναι από τους επιτυχώντες της γραπτής εξέτασης και το 40% από την πρϋπηρεσία!!! Όπως το 60% της β΄φουρνιάς ζητάει ίδιους όρους με αυτούς της α΄φουρνιάς, έτσι θα γίνει και με το 40%. Είναι πολύ απλό!
Κοροιδευόμαστε... Ο,τι και αν κάνουμε είμαστε καταδικασμένοι να χορέψουμε στο ρυθμό του ΔΝΤ σαν τις αρκουδες. Οι αντοχες μου προσωπικα είναι ελάχιστες. Ανήκω όπως οι περισσότεροι στη γενιά του '80 που όπως λένε οι οικονομολόγοι μεγάλωσε και σπούδασε με δανεικά χωρίς να το ξέρει. Σε μια Ελλάδα όπου η μεσαία τάξη ήταν κυρίαρχη, με γονείς που δούλεψαν σκληρά και επένδυσαν σε εμένα. Πάντα πίστευα στη σκληρή δουλειά. Δεν έπαιξα, όπως τα παιδάκια της γενιας του '60, γιατί είχα αγγλικά το απόγευμα.Στα 15 είχα φροντιστήριο για τις πανελλήνιες. Μετά ΑΣΕΠ και τώρα... Τώρα που πίστευα ότι τα όνειρα μου θα πραγματοποιηθούν... Τα ταπειινά μου ονειρα της μεσαίας αστικής τάξης για μια απλή δουλειά και μια οικογένεια... Τωρα λοιπόν δεν αντέχω όυτε να φωνάξω, ούτε καν να διαμαρτυρηθώ. Σαν το δαρμένο το σκυλί περιμένω κανένα κόκκαλο και ντρέπομαι για τον εαυτό μου, τα 'χω χαμένα... Να με χαίρεται η Ελλάδα που με ανέθρεψε...Ξέρω ωστόσο ότι κάποια στιγμή θα συνέλθω από το σοκ και τότε η αντίδραση θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορει αυτό το σύστημα να αγνοεί τις ζωές μας...
Παράθεση από: draminos στις Απριλίου 26, 2010, 02:42:45 pmΣυναδελφοι εψαξα τον ν3027/2002 στον οποιο δεν μπορω να βρω τι λεει η περιπτωση ιδ του αρθρου 6 της παραγραφου 34α πολυ απλα γιατι στον νόμο υπαρχει μονο μεχρι και η υποπαραγραφος ιβ Αυτων των συναδελφων την προυπηρεσια θα την αναγνωριζει χωρις να εχουν επιτυχια ΑΣΕΠ Αναφερομαι στο Αρθρο 5 της μεταβατικης περιοδου οπως δημοσιευτηκε στον κοσμο του επενδυτη Οποιος μπορει ας διαφωτισει λιγο την περιπτωση αυτηΕδώ προφανώς υπάρχει λάθος στη διατύπωση. Η εξαίρεση αφορά μάλλον το "όπως συμπληρώθηκε με την παράγραφο 1 του άρθρου 9 του Ν. 3391/2005", δηλ. την προϋπηρεσία σε χώρα Ε.Ε.