0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΣυναδελφοιΑναπληρωτες 100% απο ενιαιο πινακα αναπληρωτων αν καταλαβα καλα?
Παράθεση από: BATMAN στις Απριλίου 26, 2010, 11:11:30 pmΣυναδελφοιΑναπληρωτες 100% απο ενιαιο πινακα αναπληρωτων αν καταλαβα καλα? Ετσι καταλαβαινω και γω !!!εντελως αντιθετα με οτι ελεγε το αντιστοιχο αρθρο στο κοσμο του επενδυτη !!!
ΣυναδελφοιΟι ιδιωτικοι εκπαιδευτικοι επρεπε να εχουν 20μηνο για να μπουν στον πινακα διορισμων Αν ενας εχει 10μηνο θα μπει τωρα στον ενιαιο διορισμων μαζι με τα μορια που εχει στο ιδιωτικο ετσι ωστε να διορισθει μονιμος στη μεταβατικη?
Συνάδελφοι, έχω θέσει το ερώτημα και αλλού, αλλά απάντηση δεν πήρα. Έχει καταλάβει κάποιος αν τελικά οι κλασικές καθηγητικές σχολές (φιλόλογοι, φυσικοί, μαθηματικοί κλπ) θα χρειάζονται πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης;
Παράθεση από: isambo στις Απριλίου 26, 2010, 11:46:50 pmΣυνάδελφοι, έχω θέσει το ερώτημα και αλλού, αλλά απάντηση δεν πήρα. Έχει καταλάβει κάποιος αν τελικά οι κλασικές καθηγητικές σχολές (φιλόλογοι, φυσικοί, μαθηματικοί κλπ) θα χρειάζονται πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης;Δεν θα χρειάζονται για τους δύο επόμενους ασεπ.
Η περσινή εγκύκλιος διορισμών λέει :"ΘΕΜΑ : Πρόσκληση υποψηφίων εκπαιδευτικών α) όλων των κλάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει στις 30-06-2008 πραγματική προϋπηρεσία τουλάχιστον τριάντα μηνών (30/μηνίτες), β) των κλάδων που έχουν πραγματική προϋπηρεσία είκοσι τεσσάρων μηνών (24/μηνίτες) με επιτυχία σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του κλάδου τους και γ) των κλάδων που είναι εγγεγραμμένοι στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών του άρθρου 6 παρ.2α περ.ββ’ του Ν. 3255/2004 σε ποσοστό 40%, για μόνιμο διορισμό κατά το σχολικό έτος 2009-2010."Το άρθρου 6 παρ.2α περ.ββ’ του Ν. 3255/2004 λέει :"ββ)σε ποσοστό 40% από ενιαίο πίνακα αναπληρωτών εκπαιδευτικών, ο οποίος συντάσσεται για κάθε έτος και στον οποίο κατατάσσονται κατά σειρά που εξαρτάται από την πραγματική προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού σε δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων."Αυτός είναι ο πίνακας της παρ. 2 ;
επειδη επαθα ενα σοκ μπορει καποιος να μου πει πουειδατε οτι ζηταει να ψηφισθει με τη μορφη κατεπειγοντος?