0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ θέλω να ρωτήσω:Ο πίνακας με προϋπηρεσία αυτών που έχουν έναν ΑΣΕΠ θα συγχωνευτεί με τον πίνακα μη εχόντων προϋπηρεσία χωρίς δυσπρόσιτα ή με αυτά προσαυξημένα.; Δεν θα γίνει το ίδιο αν κάποιος με δύο επιτυχίες ΑΣΕΠ δεν έχει και τρίτη επιτυχία αλλά έχει δυσπρόσιτο χωρίς να δώσει στον επόμενο ΑΣΕΠ που θα προηγηθεί του μεθεπόμενου; Επίσης ο ενιαίος πίνακας διορισμών προσωρινών αναπληρωτών θα είναι και πίνακας ωρομίσθιων ή ενιαίος προσωρινών ωρομίσθιων αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου; Επίσης:Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και καίγεται συνέχεια;Πως πήρε το όνομά της η μακαρονάδα 'πουτανέσκα';Τι βύσμα έχει τελικά αυτός ο ουδείς και όλοι τον θεωρούν αναντικατάστατο;Στην ερώτηση 'θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;' η απάντηση ' πάρτε τα αρχ....α μου ', θεωρείται θετική ή αρνητική;
Παράθεση από: paschalist στις Απριλίου 27, 2010, 09:46:50 pmΑναπληρωτές θα πάρει από τον ενιαίο αναπληρωτών. Ναι. Εννοεί όμως τον πίνακα που υπάρχει μέσα μόνο πραγματική προϋπηρεσία.Στο άρθρο 9 λέει ότι οι μόνιμοι 40% διορίζονται από τον πίνακα της παραγράφου 2. Ενιάιος αναπληρωτών που όπου υπάρχει ενιαίος εννοείται διορισμών. Στην παράγραφο 3 που μιλάει για αναπληρωτές μιλάει πάλι για τον πίνακα της παραγράφου 2. Είναι τόσο απλό.Απλό ,αλλά γιατί η διατύπωση είναι τόσο περίπλοκη ;Νομίζω ότι ,αν δεν έχουμε κάποιο λάθος έκφρασης ,τυπογραφικό ,εκ παραδρομής ή στρατηγικής αβέβαιης τοποθέτησης , ότι τελικά απλά εννοεί:Διορισμοί (καμία αλλαγή ) : 60% ΑΣΕΠ και 40% από των ενιαίο πίνακα διορισμώνΑναπληρωτές (ανατροπή ,γιατί : από των ενιαίο πίνακα διορισμών Ο ενιαίος πίνακας διορισμών χαρακτηρίζεται και ως : ενιαίος πίνακας αναπληρωτών, ο οποίος συντάσσεται για κάθε έτος(προσωρινός)και στον οποίο κατατάσσονται κατά σειρά που εξαρτάται από την πραγματική προϋπηρεσία .Άρθρο 6 παράγραφος 2 του Ν.3255/2004(ΦΕΚ 138/22-7-2004).
Αναπληρωτές θα πάρει από τον ενιαίο αναπληρωτών. Ναι. Εννοεί όμως τον πίνακα που υπάρχει μέσα μόνο πραγματική προϋπηρεσία.Στο άρθρο 9 λέει ότι οι μόνιμοι 40% διορίζονται από τον πίνακα της παραγράφου 2. Ενιάιος αναπληρωτών που όπου υπάρχει ενιαίος εννοείται διορισμών. Στην παράγραφο 3 που μιλάει για αναπληρωτές μιλάει πάλι για τον πίνακα της παραγράφου 2. Είναι τόσο απλό.
Θα με κάνετε να ξεχάσω κι αυτά -τα λίγα- που ξέρω. Ενιαίος πίνακας αναπληρωτων βρε Στράτο... αυτός απ' όπου κάθε χρόνο μας καλούν για αναπληρωτές! Πού έχει μέσα όλους και μόνο με προυπηρεσία και μόνο με ΑΣΕΠ και με συνδυασμό των δύο!!! Και που προφσνώς απ' αυτόν (ή μάλλον αυτόν που θα προκύψει και θα κλειδωθεί με τα νέα μορια στο τέλος της σχολικής χρονιάς) θα γίνει η κλήση των αναπληρωτών και τα επόμενα 2 χρόνια. Τουλάχιστον αυτο έχω καταλαβει εγώ...
ρε παιδια δεν σας πειραζει που η προυπηρεσια αυτων που θα πηγαινουν αναπληρωτες απο το 40% δε θα μετραει;θα παμε αν παμε μονο για τα λεφτα.
Παράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 27, 2010, 03:49:43 pmΠαράθεση από: alexel στις Απριλίου 27, 2010, 03:43:53 pmΠαράθεση από: Damien στις Απριλίου 26, 2010, 11:39:46 pmΜια συντομη αναφορα για τις επι τα χειρω τροποποιησεις των παραμετρων του υπηρεσιακου βιου των μονιμων εκπαιδευτικου, βασει της νεας εκπαιδευτικης κυβερνητικης πολιτικης.2. Υποχρεωτικη διετης υπηρετηση της «οργανικης» θεσης των μετατιθεμενων (ανεξαρτητως αν κατεχουν ή όχι οργανικη στην πραγματικοτητα) και των βελτιουμενων από θεση. Όπως παραπανω.Συνάδελφε,αυτό σε ποιο άρθρο το διάβασες?Έψαξα το σχέδιο νόμου,αλλά δε βρήκα κάτι? Άρθρο 30Θέματα μεταθέσεων1. Με την επιφύλαξη των διατάξεων της παραγράφου 4 του άρθρου 4 για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, προϋπόθεση για τη μετάθεση εκπαιδευτικών είναι η υπηρεσία δύο ετών στην κατεχόμενη οργανική θέση μέχρι την 31η Αυγούστου του έτους κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις. Κάθε διάταξη που ρυθμίζει διαφορετικά το θέμα αυτό καταργείται.Σ'ευχαριστώ Ρόζυ.Μου το αποσαφήνισες.Έτσι όπως το έγραφε ο Damien,θεώρησα ότι αναφερόταν στους ήδη διορισμένους.Ακόμη και τώρα που το ξαναδιαβάζω,αναρωτιέμαι τί σχέση έχει με το άρθρο 30.Τέλος πάντων.
Παράθεση από: alexel στις Απριλίου 27, 2010, 03:43:53 pmΠαράθεση από: Damien στις Απριλίου 26, 2010, 11:39:46 pmΜια συντομη αναφορα για τις επι τα χειρω τροποποιησεις των παραμετρων του υπηρεσιακου βιου των μονιμων εκπαιδευτικου, βασει της νεας εκπαιδευτικης κυβερνητικης πολιτικης.2. Υποχρεωτικη διετης υπηρετηση της «οργανικης» θεσης των μετατιθεμενων (ανεξαρτητως αν κατεχουν ή όχι οργανικη στην πραγματικοτητα) και των βελτιουμενων από θεση. Όπως παραπανω.Συνάδελφε,αυτό σε ποιο άρθρο το διάβασες?Έψαξα το σχέδιο νόμου,αλλά δε βρήκα κάτι? Άρθρο 30Θέματα μεταθέσεων1. Με την επιφύλαξη των διατάξεων της παραγράφου 4 του άρθρου 4 για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, προϋπόθεση για τη μετάθεση εκπαιδευτικών είναι η υπηρεσία δύο ετών στην κατεχόμενη οργανική θέση μέχρι την 31η Αυγούστου του έτους κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις. Κάθε διάταξη που ρυθμίζει διαφορετικά το θέμα αυτό καταργείται.
Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 26, 2010, 11:39:46 pmΜια συντομη αναφορα για τις επι τα χειρω τροποποιησεις των παραμετρων του υπηρεσιακου βιου των μονιμων εκπαιδευτικου, βασει της νεας εκπαιδευτικης κυβερνητικης πολιτικης.2. Υποχρεωτικη διετης υπηρετηση της «οργανικης» θεσης των μετατιθεμενων (ανεξαρτητως αν κατεχουν ή όχι οργανικη στην πραγματικοτητα) και των βελτιουμενων από θεση. Όπως παραπανω.Συνάδελφε,αυτό σε ποιο άρθρο το διάβασες?Έψαξα το σχέδιο νόμου,αλλά δε βρήκα κάτι?
Μια συντομη αναφορα για τις επι τα χειρω τροποποιησεις των παραμετρων του υπηρεσιακου βιου των μονιμων εκπαιδευτικου, βασει της νεας εκπαιδευτικης κυβερνητικης πολιτικης.2. Υποχρεωτικη διετης υπηρετηση της «οργανικης» θεσης των μετατιθεμενων (ανεξαρτητως αν κατεχουν ή όχι οργανικη στην πραγματικοτητα) και των βελτιουμενων από θεση. Όπως παραπανω.