0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paschalist στις Απριλίου 28, 2010, 12:05:37 amΚι εγώ θέλω να ρωτήσω:Ο πίνακας με προϋπηρεσία αυτών που έχουν έναν ΑΣΕΠ θα συγχωνευτεί με τον πίνακα μη εχόντων προϋπηρεσία χωρίς δυσπρόσιτα ή με αυτά προσαυξημένα.; Δεν θα γίνει το ίδιο αν κάποιος με δύο επιτυχίες ΑΣΕΠ δεν έχει και τρίτη επιτυχία αλλά έχει δυσπρόσιτο χωρίς να δώσει στον επόμενο ΑΣΕΠ που θα προηγηθεί του μεθεπόμενου; Επίσης ο ενιαίος πίνακας διορισμών προσωρινών αναπληρωτών θα είναι και πίνακας ωρομίσθιων ή ενιαίος προσωρινών ωρομίσθιων αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου; Επίσης:Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και καίγεται συνέχεια;Πως πήρε το όνομά της η μακαρονάδα 'πουτανέσκα';Τι βύσμα έχει τελικά αυτός ο ουδείς και όλοι τον θεωρούν αναντικατάστατο;Στην ερώτηση 'θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;' η απάντηση ' πάρτε τα αρχ....α μου ', θεωρείται θετική ή αρνητική;Τα ερωτήματά σου είναι αμείλικτα!
Κι εγώ θέλω να ρωτήσω:Ο πίνακας με προϋπηρεσία αυτών που έχουν έναν ΑΣΕΠ θα συγχωνευτεί με τον πίνακα μη εχόντων προϋπηρεσία χωρίς δυσπρόσιτα ή με αυτά προσαυξημένα.; Δεν θα γίνει το ίδιο αν κάποιος με δύο επιτυχίες ΑΣΕΠ δεν έχει και τρίτη επιτυχία αλλά έχει δυσπρόσιτο χωρίς να δώσει στον επόμενο ΑΣΕΠ που θα προηγηθεί του μεθεπόμενου; Επίσης ο ενιαίος πίνακας διορισμών προσωρινών αναπληρωτών θα είναι και πίνακας ωρομίσθιων ή ενιαίος προσωρινών ωρομίσθιων αναπληρωτών μειωμένου ωραρίου; Επίσης:Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και καίγεται συνέχεια;Πως πήρε το όνομά της η μακαρονάδα 'πουτανέσκα';Τι βύσμα έχει τελικά αυτός ο ουδείς και όλοι τον θεωρούν αναντικατάστατο;Στην ερώτηση 'θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;' η απάντηση ' πάρτε τα αρχ....α μου ', θεωρείται θετική ή αρνητική;
γνωριζετε ποτε ακριβως θα ψηφιστει το νομοσχεδιο?
Παράθεση από: foutsouri στις Απριλίου 28, 2010, 12:23:13 amγνωριζετε ποτε ακριβως θα ψηφιστει το νομοσχεδιο?μαλλον την προσεχη εβδομαδα,συμφωνα με συνδικαλιστες
ρε παιδια δεν σας πειραζει που η προυπηρεσια αυτων που θα πηγαινουν αναπληρωτες απο το 40% δε θα μετραει;θα παμε αν παμε μονο για τα λεφτα.
Άρθρο 9Μεταβατικές διατάξεις6. Για τον πρώτο μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος και τον επόμενο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. εξακολουθούν να εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις περί παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, παράλληλα με τις διατάξεις των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 2 του παρόντος νόμου οι οποίες θα ισχύουν εφεξής.Αυτό σημαίνει ότι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας θα απαιτείται ή δεν θα απαιτείται για τη συμμετοχή στους δύο πρώτους ΑΣΕΠ που θα γίνουν ;
Ε ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣΕΙΠΕ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ 3000 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ.....ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΕΙΠΕ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ 3000 ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 30ΜΗΝΟ ΚΑΙ 24ΜΗΝΟ?ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Παράθεση από: arist2 στις Απριλίου 27, 2010, 03:28:36 pmΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣΕΙΠΕ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ 3000 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ.....ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙ ΕΙΠΕ...ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ 3000 ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 30ΜΗΝΟ ΚΑΙ 24ΜΗΝΟ?ΤΙ ΛΕΤΕ?ΕΓΩ ΛΕΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓιατί γράφεις πάντα με κεφαλαία κ έντονα...
Άρθρο 9 Μεταβατικές διατάξεις6. Για τον πρώτο μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος και τον επόμενο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. εξακολουθούν να εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις περί παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, παράλληλα με τις διατάξεις των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 2 του παρόντος νόμου οι οποίες θα ισχύουν εφεξής.Αυτό σημαίνει ότι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας θα απαιτείται ή δεν θα απαιτείται για τη συμμετοχή στους δύο πρώτους ΑΣΕΠ που θα γίνουν ;
Άρθρο 30Θέματα μεταθέσεων1. Με την επιφύλαξη των διατάξεων της παραγράφου 4 του άρθρου 4 για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, προϋπόθεση για τη μετάθεση εκπαιδευτικών είναι η υπηρεσία δύο ετών στην κατεχόμενη οργανική θέση μέχρι την 31η Αυγούστου του έτους κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις. Κάθε διάταξη που ρυθμίζει διαφορετικά το θέμα αυτό καταργείται.
Παράθεση από: teogan στις Απριλίου 28, 2010, 09:14:31 amΆρθρο 9 Μεταβατικές διατάξεις6. Για τον πρώτο μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος και τον επόμενο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. εξακολουθούν να εφαρμόζονται οι ισχύουσες διατάξεις περί παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας, παράλληλα με τις διατάξεις των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 2 του παρόντος νόμου οι οποίες θα ισχύουν εφεξής.Αυτό σημαίνει ότι το πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας θα απαιτείται ή δεν θα απαιτείται για τη συμμετοχή στους δύο πρώτους ΑΣΕΠ που θα γίνουν ;Εγώ καταλαβαίνω ότι θα απαιτείται.Λογικό εξάλλου εφόσον μέχρι τη λήξη της μεταβατικής δε θα γίνει ασεπ. Συνεπώς μετά τη λήξης μεταβατικής θα ισχύουν και τα νέα μέτρα.