*

Αποστολέας Θέμα: Το νέο νομοσχέδιο  (Αναγνώστηκε 584431 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Το νέο νομοσχέδιο
« Απάντηση #2380 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:03:25 pm »
Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπ. Παιδείας

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:50:04 »

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2381 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:06:20 pm »
ρε παιδιά τί συζητάμε; Διαβάστε τη δήλωση του Πανάρετου, κανείς δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. Αυτά συμβαίνουν αν δεν είμαστε όλοι μαζί. Ή όλοι ή κανείς, και δυστυχώς στους δικούς μας αγώνες προς το κανείς πάμε..

Γιατι ποτε ειμασταν ολοι μαζι; Oταν καποιοι παιρνανε τις κατηγοριες τους (24μηνα κτλ)
και γραφανε στα @ρχιδια τους τους υπολοιπους μηπως τοτε αραγε;

Εσύ που είσαι πάνω από όλους και όλα τώρα έγινες και ... ενωτικός !

Κλάψε και λίγο να σε πιστέψουμε...

ttzzz μόνο που συμφώνησες με τον mlks , σε παρεξηγήσαμε...Δικαίωμα σου, αλλά διάβασε τα μηνύματα του και θα καταλάβεις ...

Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2382 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:07:39 pm »
Δεν μπορώ να ακούω ότι θα γίνουν απεργίες για το θέμα των υπερωριών ή για το θέμα των προσλήψεων. Εάν υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία της τάξης, τη λειτουργία του σχολείου, τον μαθητή και το γονιό, είμαι ανοιχτή να τα δεχθώ και να αλλάξουμε όλο το νομοσχέδιο
μα τί μεγαλοψυχία..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2383 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:07:50 pm »
Επειδη ολοι στο  ιδιο χαλι βρισκομαστε πρεπει να εχουμε συμπνοια....εχω γραψει και σ αλλο θεμα του φορουμ το εξης νεο...μπορει καποιοι να το διαβασατε ηδη αλλα εγω το ειδα και φρικαρα....η Διαμαντοπουλου ζητησε απο ΑΣΕΠ να επιιτρεψει να διορθωνουν τα γραπτα μας στον ΑΣΕΠ οι καθηγητες δευτεροβαθμιας προκειμενου νατελειωνει πιο γρηγορα η βαθμολογηση.Εκτος απο αντι συνταγματικο,ειναι και ανηθικο κατα τη γνωμη μου,αφου οι ιδιοι υπαλληλοι του ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι ακομη και αυτοι που μας διορθωνουν εχουν τις περισσοτερες φορες λιγοτερες γνωσεις απο εμας ...τα σχολια δικα σας.Εγω ειμαι  απογοητευμενη απ ολους τελειως.Ντροπη.....τοση απαξιωση πια?ετσι θα βρει η Κυρια Υπουργος τους καλυτερους?μπραβο σας Κυρια μου...ελπιζω να φυγετε γρηγορα απο τη θεση που εμεις σας δωσαμε ως ηλιθιος και παραφρων λαος αν και θα θελα να εχετε την αξιοπρεπεια να φυγετε απο μονη σας αφου τωρα με το ΔΝΤ δεν θαχει τις ιδιες μασες! :P

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:50:04 »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #2384 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:09:50 pm »

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ

Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος daimonman

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #2385 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:15:39 pm »
Επειδη ολοι στο  ιδιο χαλι βρισκομαστε πρεπει να εχουμε συμπνοια....εχω γραψει και σ αλλο θεμα του φορουμ το εξης νεο...μπορει καποιοι να το διαβασατε ηδη αλλα εγω το ειδα και φρικαρα....η Διαμαντοπουλου ζητησε απο ΑΣΕΠ να επιιτρεψει να διορθωνουν τα γραπτα μας στον ΑΣΕΠ οι καθηγητες δευτεροβαθμιας προκειμενου νατελειωνει πιο γρηγορα η βαθμολογηση.Εκτος απο αντι συνταγματικο,ειναι και ανηθικο κατα τη γνωμη μου,αφου οι ιδιοι υπαλληλοι του ΑΣΕΠ μου ειπαν οτι ακομη και αυτοι που μας διορθωνουν εχουν τις περισσοτερες φορες λιγοτερες γνωσεις απο εμας ...τα σχολια δικα σας.Εγω ειμαι  απογοητευμενη απ ολους τελειως.Ντροπη.....τοση απαξιωση πια?ετσι θα βρει η Κυρια Υπουργος τους καλυτερους?μπραβο σας Κυρια μου...ελπιζω να φυγετε γρηγορα απο τη θεση που εμεις σας δωσαμε ως ηλιθιος και παραφρων λαος αν και θα θελα να εχετε την αξιοπρεπεια να φυγετε απο μονη σας αφου τωρα με το ΔΝΤ δεν θαχει τις ιδιες μασες! :P
Επειδή μάλιστα είναι πρώτα ο μαθητής, μη δεις κάποια στιγμή τους μαθητές σου να διορθώνουν κανα γραπτό του ασεπ  ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος giokspy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ-04.01
    • Προφίλ
« Απάντηση #2386 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:20:05 pm »
http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_4645.html
«Από την στιγμή που εδέχθηκες μέσα σου την φλόγα, τρέχε. Διότι δεν γνωρίζεις πότε θα σβήση και θα σε αφήση στο σκοτάδι.»

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2387 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:22:29 pm »
Επειδή μάλιστα είναι πρώτα ο μαθητής, μη δεις κάποια στιγμή τους μαθητές σου να διορθώνουν κανα γραπτό του ασεπ  ;D ;D ;D
Ετσι οπως παει με βλεπω κωλογρια να δινω για ΑΣΕΠ και οι μαθητες που ειχα ως ωρομισθια να εχουν διοριστει και να με διορθωνουν ......ηδη εχω μια μαθητρια που διοριστηκε στον τελευταιο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ...τι χαρα!κι εγω ειμαι εξω!!!πειτε μου κανα καλο γκρεμο να πεσω....η να το ριξω στον αλκοολισμο?εχω και μια καλη ρακη......

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2388 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:23:17 pm »

σοβαρά; ; ; ???

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2389 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:25:52 pm »
Ετσι οπως παει με βλεπω κωλογρια να δινω για ΑΣΕΠ και οι μαθητες που ειχα ως ωρομισθια να εχουν διοριστει και να με διορθωνουν ......ηδη εχω μια μαθητρια που διοριστηκε στον τελευταιο διαγωνισμο του ΑΣΕΠ...τι χαρα!κι εγω ειμαι εξω!!!πειτε μου κανα καλο γκρεμο να πεσω....η να το ριξω στον αλκοολισμο?εχω και μια καλη ρακη......

.............νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
....Το φθάσιμον εκεί ειν' ο προορισμός σου.
Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.
Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει
και γέρος πια ν' αράξεις στο νησί,
πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο,
μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.
Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

Αποσυνδεδεμένος teskos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2390 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:26:34 pm »
ψηφιστηκε, καλοριζικο,.το γραφει κ ο τραγκας στη σελιδα του

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2391 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:26:49 pm »

σοβαρά; ; ; ???

Κρατήστε ημερομηνία να θυμόμαστε !

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2392 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:28:52 pm »

σοβαρά; ; ; ???

Κρατήστε ημερομηνία να θυμόμαστε !

ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ...
Σαν σήμερα...........το 1941: Ορκίζεται η πρώτη κατοχική κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον στρατηγό Γεώργιο Τσολάκογλου.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2393 στις: Απριλίου 29, 2010, 10:29:41 pm »
Αντε από αύριο ανασχηματισμός και ... όλα μέλι γάλα για τη σιδηρά κυρία...

Μας την έφερε ή μου φαίνεται;

Και ούτε ένα γιαουρτάκι ρε γαμώτο...
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144