0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επιτελους αντιδρουν οι μονιμοι, εμεις ποτε; οταν μονιμοποιηθουμε ....στην ανεργια
Παράθεση από: physikos13 στις Μαΐου 01, 2010, 01:17:23 pmεπιτελους αντιδρουν οι μονιμοι, εμεις ποτε; οταν μονιμοποιηθουμε ....στην ανεργια Μην στεναχωριεσαι εχουν και αυτοι υπολογιστη σπιτι θα το κανουν απο εκει τον αγωνα οπως και εσυ που δεν λειπεις ουτε λεπτο εδω μεσα.
Μην στεναχωριεσαι εχουν και αυτοι υπολογιστη σπιτι θα το κανουν απο εκει τον αγωνα οπως και εσυ που δεν λειπεις ουτε λεπτο εδω μεσα.
Παράθεση από: mlks στις Μαΐου 01, 2010, 01:31:18 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Μαΐου 01, 2010, 01:17:23 pmεπιτελους αντιδρουν οι μονιμοι, εμεις ποτε; οταν μονιμοποιηθουμε ....στην ανεργια Μην στεναχωριεσαι εχουν και αυτοι υπολογιστη σπιτι θα το κανουν απο εκει τον αγωνα οπως και εσυ που δεν λειπεις ουτε λεπτο εδω μεσα.επισης θα μπορουσες να δεις στα μηνυματα μου οτι μολις γυριζα απο τις συγκεντρωσεις μας ελεγα την απογοητευση μου για τον μικρο αριθμο τους, ισως αν το δεις θα καταλαβεις ποσο mlks εισαι που λες οτι κανω αγωνα απο το σπιτι, αχ και να ξερες...
Επιτέλους η υπουργός τα κατάφερε και έβαλε στη θέση τους τους "αγωνιστές" του γλυκού νερούΑπό του χρόνου τέρμα οι προσλήψεις, το καθισιό και τα βυσματικά μόρια που πέρνατε από την ΠΔΣ. Όποιος αξίζει να δώσει ΑΣΕΠ , οι υπόλοιποι ας ψάξουν για καμιά άλλη δουλειά γιατί δεν είναι δυνατόν να διορίζονται στην εκπαίδευση όλοι. Έτσι φτάσαμε στο δημόσιο χρέος , με τη διόγκωση του δημόσιου τομέα. Καιρός ήταν να μπει λίγη τάξη επιτέλους
επειδή δεν ξέρω αν έχει διευκρινιστεί στο νέο νομοσχέδιο, να σας ρωτήσω:αν κάποιος έχει 2 μεταπτυχιακά, το ένα στο αντικείμενό του και το άλλο στις επιστήμες της αγωγής παίρνει 2+2.5=4.5 μόρια ή μοριοδοτείται μόνο για το μεταπτυχιακό στις επιστήμες της αγωγής 2.5 μόρια;;