0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
H maritina ειναι απαραδεκτη.Είνια γνωστό ότι διορισμοί θα γίνονται συμφωνα με τις αναγκες. Αυτονόητα πράγματα.
Παράθεση από: valanidas στις Μαΐου 02, 2010, 08:53:06 amΠαράθεση από: marias στις Μαΐου 02, 2010, 08:47:11 amMaritina, η μία είναι η δική σου ειδικότητα και η άλλη οι γυμναστές, για τους οποιους έγινε πολύς λόγος. Η τρίτη ειδικότητα ποιά είναι;Eχουμε διαβάσει τόσα εδω μέσα, που δεν έχει πια σημασία ...έχουμε συνηθίσει τα χτυπήματα...Πρέπει όμως να προστατευτούν συνάδελφοι από τις "σειρήνες" των φροντιστηρίων.Σκέψου όμως, ότι παρόλο που θα μάθουν τους σκοπούς των "ιθυνόντων", τρομάρα να τους έρθει, πάλι θα ελπίζουν και θα τζογάρουν στην εκπαίδευση.(Από αυτές τις ειδικότητες δεν θα διορίσει ούτε τα επόμενα 2 χρόνια); Άκουσα πληροφορικούς γυμναστές και κάτι ξενόγλωσσες δεν θα πάρει καθόλου για μια πενταετία.Θα πάρει πολλούς ΠΕ02 ΠΕ03 έχει πάρα πολλά κενά.Ψωμι δεν εχει να φαει η ψαροκωσταινα θελει και ξενες γλωσσες . Λες και τα παιδια μαθαινουν ξενες γλωσσες στα σχολεια.Οσο για την γυμναστικη κοιταξτε τα ελληνοπουλα πιο χοντρα παιδια της Ευρωπης. Ποτε δεν καταλαβα γιατι η γυμναστικη πρεπει να ειναι μαθημα σε σχολειο. Οποιος θελει να γυμναστει ας παει σε κανενα γυμναστηριο η αθλητικο συλλογο οπου γινεται και πιο οργανωμενη δουλεια.Αντε σιγα σιγα να αραιωνουμε και απο ορισμενες αχρηστες ειδικοτητες στα σχολεια.
Παράθεση από: marias στις Μαΐου 02, 2010, 08:47:11 amMaritina, η μία είναι η δική σου ειδικότητα και η άλλη οι γυμναστές, για τους οποιους έγινε πολύς λόγος. Η τρίτη ειδικότητα ποιά είναι;Eχουμε διαβάσει τόσα εδω μέσα, που δεν έχει πια σημασία ...έχουμε συνηθίσει τα χτυπήματα...Πρέπει όμως να προστατευτούν συνάδελφοι από τις "σειρήνες" των φροντιστηρίων.Σκέψου όμως, ότι παρόλο που θα μάθουν τους σκοπούς των "ιθυνόντων", τρομάρα να τους έρθει, πάλι θα ελπίζουν και θα τζογάρουν στην εκπαίδευση.(Από αυτές τις ειδικότητες δεν θα διορίσει ούτε τα επόμενα 2 χρόνια); Άκουσα πληροφορικούς γυμναστές και κάτι ξενόγλωσσες δεν θα πάρει καθόλου για μια πενταετία.Θα πάρει πολλούς ΠΕ02 ΠΕ03 έχει πάρα πολλά κενά.
Maritina, η μία είναι η δική σου ειδικότητα και η άλλη οι γυμναστές, για τους οποιους έγινε πολύς λόγος. Η τρίτη ειδικότητα ποιά είναι;Eχουμε διαβάσει τόσα εδω μέσα, που δεν έχει πια σημασία ...έχουμε συνηθίσει τα χτυπήματα...Πρέπει όμως να προστατευτούν συνάδελφοι από τις "σειρήνες" των φροντιστηρίων.Σκέψου όμως, ότι παρόλο που θα μάθουν τους σκοπούς των "ιθυνόντων", τρομάρα να τους έρθει, πάλι θα ελπίζουν και θα τζογάρουν στην εκπαίδευση.(Από αυτές τις ειδικότητες δεν θα διορίσει ούτε τα επόμενα 2 χρόνια);
Ακομη στο 1 δις εισαι?δε φανταζεσαι απο που θαρθουν να διδαξουν τα παιδια φετος για να μην κανουν προσληψεις...εδω ενημερωσαν ηδη στα σχολεια για υποχρεωτικες υπερωριες απο του χρονου και χωρις ναχει ψηφιστει το νομοσχεδιο......
Θα πω ενα πραγμα ακομη και πεφτω για υπνο γιατι ειμαι πτωμα.Η πηγη μου δεν θα μπορουσε να ειναι πιο αξιοπιστη...ο νοων νοητω....Σας μιλησα με απολυτη ειλικρινεια και θα ευχομουν να μην ειμαι εγω εκεινη που θα εφερνε ασχημα νεα.Σας ορκιζομαι οτι δεν ειναι ψεματα....τι αλλο να πω?καλο βραδυ.......
http://www.alfavita.gr/typos/t2_5_10_915.php
Παράθεση από: nickitol στις Μαΐου 02, 2010, 09:28:20 amH maritina ειναι απαραδεκτη.Είνια γνωστό ότι διορισμοί θα γίνονται συμφωνα με τις αναγκες. Αυτονόητα πράγματα.Επειδη ειλικρινα βαρεθηκα αυτο το χαλι κι επειδη απαραδεκτοι ειστε ολοι οσοι ειστε η ευκαταστατοι η αχαριστοι ,οι ειδικοτητες οπου δεν θα παρουν καθολου ατομα ειναι οι ξενογλωσσες,οι πληροφορικαριοι,οι γυμναστες και οπως εμαθα χτες βραδυ θα ειναι και κοινωνιολογοι και οικονομολογοι.....αυτα!ηρεμησατε?ριξτε οσοσ φαρμακι θελετε.....αυτες ειναι οι πληροφοριες μου μεσα απο το Υπουργειο και οχι απο καποιοιν τυχαιο.Εαν αλλαξει κατι,η προστεθει ειδικοτητα η παρουν ατομα απο καποια ειδικοτητα απο τις παραπανω,ριξτε τα σ εμενα....εγω θα φταιω ,η απαραδεκτη.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!
Παράθεση από: rorygr στις Μαΐου 02, 2010, 10:29:09 amhttp://www.alfavita.gr/typos/t2_5_10_915.phpΕπομένως, οι διορισμοί θα γίνουν κανονικά.
Παράθεση από: Sun στις Μαΐου 02, 2010, 10:49:36 amΠαράθεση από: rorygr στις Μαΐου 02, 2010, 10:29:09 amhttp://www.alfavita.gr/typos/t2_5_10_915.phpΕπομένως, οι διορισμοί θα γίνουν κανονικά.Να υποθέσω ότι η παράγραφος που αφορά το 24μηνο είναι παράλειψη του άσχετου δημοσιογράφου ή κάποια από τις κακόγουστες και πονηρές ντρίπλες της πανούργας ;