0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπο καταληψη η ερτ απο αδιοριστους εκπαιδευτικους, φυγαδευτηκε η αννα, πεφτει ξυλο με την αστυνομια
Παράθεση από: physikos13 στις Μαΐου 03, 2010, 10:38:27 pmυπο καταληψη η ερτ απο αδιοριστους εκπαιδευτικους, φυγαδευτηκε η αννα, πεφτει ξυλο με την αστυνομιαΣα να ήταν λίγο φοβισμένη πάντως στην εκπομπή χθες
Πάντως, από δω έχει, από κει έχει, καταφέρνει να φέρει τις συζητήσεις στα μέτρα της. Και την εισβολή χθες θα την στρέψουν εναντίον μας. Δυστυχώς, είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα καταφέρουμε τίποτα με τις απεργίες και τις πορείες κλπ. Θα κάνει αυτό που θέλει. Είμαι πολύ απαισιόδοξη.
Παράθεση από: angie78 στις Απριλίου 30, 2010, 12:56:37 pmΠαράθεση από: nickitol στις Απριλίου 30, 2010, 12:24:22 pmΠαράθεση από: physicaest στις Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pmΔεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της
Παράθεση από: nickitol στις Απριλίου 30, 2010, 12:24:22 pmΠαράθεση από: physicaest στις Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pmΔεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της
Παράθεση από: physicaest στις Απριλίου 30, 2010, 12:00:47 pmΔεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε Δεν ψηφίστηκε ακόμη. Απλά υπερψηφίστηκε στο σύνολό του από τη μορφωτική επιτροπή της
Δεν εχω καταλαβει....Το νομοσχεδιο ψηφιστηκε και δεν εχει ακομη βγει στην δημοσιοτητα ακριβως οπως ψηφιστηκε
Πριν από λίγο ο Καψής δήλωσε στο Μέγκα ότι είναι βία και αυθαιρεσία να εισβάλλεις στο κρατικό κανάλι, είναι βία και αυθαιρεσία να αναρτάς πανό στην Ακρόπολη. Αυτό που υφίσταται ο ελληνικός λαός δεν είναι βία και αυθαιρεσία;;; Ο Θουκυδίδης γράφει στο 3ο βιβλίο της ιστορίας του (κεφ. 82) για την αλλοίωση των νοημάτων των λέξεων στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου. Είναι σαφές ότι έχουμε εμφύλιο, είναι σαφές ότι έχουμε πόλεμο και πρέπει όλοι να διαλέξουμε στρατόπεδο. Ή με τους εργαζόμενους ή με το κεφάλαιο!
ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣhttp://www.alfavita.gr/ank_b/ank4_5_10_1355.php