0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 06, 2010, 01:46:53 pmΠαράθεση από: happiness στις Μαΐου 06, 2010, 01:39:54 pmΟι νόμοι είναι για να αλλάζουν...Ακριβώς Μπράβο παιδιά χαίρομαι που είστε αισιόδοξοι. Μετά απο όλα αυτά όμως το ερώτημα παραμένει...Απο Σεπτέμβρη τι..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: happiness στις Μαΐου 06, 2010, 01:39:54 pmΟι νόμοι είναι για να αλλάζουν...Ακριβώς
Οι νόμοι είναι για να αλλάζουν...
Παράθεση από: fragy στις Μαΐου 06, 2010, 12:58:53 pmΠαράθεση από: vag21 στις Μαΐου 06, 2010, 03:02:05 amΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ (Υφυπουργός Παιδείας, Δια
Παράθεση από: vag21 στις Μαΐου 06, 2010, 03:02:05 amΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ (Υφυπουργός Παιδείας, Δια
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ (Υφυπουργός Παιδείας, Δια
Αισθάνομαι σαν την Αλίκη μέσα στην κουνελότρυπα. Συγκεκριμένα νιωθω οτι αποφάσισαν για τη ζωη μου τα τραπουλόχαρτα. Ποιοι ψήφισαν το νομοσχέδιο; Κατι ηθοποιοί με κόρες στα καλλιστεία, κάτι πρωταγωνίστριες σε σειρές του Παπακαλιάτη, κάτι πανελίστες σε μεσημεριανάδικα...ΟΟΟλοι αυτοί μπόρεσαν να κρίνουν τους εκπαιδευτικούς, την εκπαίδευση γενικότερα. Αντε με το καλό να έρθει και η Τζούλια, το καμάρι του τόπου μας. Μην εκπλαγείτε καθόλου που κάνει ''καρριέρα'' στο σινεμά. Η βουλή είναι το φυσικό της περιβάλλον...
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5388.htmlΣτο βήμα της βουλής μιλάει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ανέφερε: "Δεν με ενδιαφέρει αν και αυτή θα είναι η τελευταία μου θητεία ως προωθυπουργός της χώραςΟπως ειπε και η Διαμ. χθες για να περασει το νομοσχεδιο
Παράθεση από: physicaest στις Μαΐου 06, 2010, 04:05:25 pmhttp://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_5388.htmlΣτο βήμα της βουλής μιλάει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ανέφερε: "Δεν με ενδιαφέρει αν και αυτή θα είναι η τελευταία μου θητεία ως προωθυπουργός της χώραςΟπως ειπε και η Διαμ. χθες για να περασει το νομοσχεδιοΤι ψεύτες και ελεηνοί άνθρωποι είναι αυτοί Θεε μου?? Μετά από τα χτεσινά γεγονότα το λιγότερο που έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση είναι να παραιτηθεί , είναι υπεύθυνοι για το θάνατο των ανθρώπων για την οργή του κόσμου και ακόμα επιμένουν ο΄τι όλα γίνονται για το καλό μας , ως που θα φτάσει αυτό το κακό ? Τι άλλο πρέπει να συμβεί πια για να απαλλαγούμε από δαύτους?
Σήμερα άκουσα στο ραδιόφωνο ότι η Διαμάντω χθες φυγαδεύκε κουκουλοφόρα σε μηχανή