0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 01:35:55 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 10, 2010, 10:00:48 amΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε Κάθε τι στην ζωή έχει το αρνητικό και το θετικό του.Αν τα βλέπεις όλα μαύρα ή όλα άσπρα τότε ή θα βρεθείς προ εκπλήξεως ή θα ζεις μια μίζερη ζωή.Μάθε να εκμεταλλεύεσαι και τα θετικά και τα αρνητικά προς όφελος σου. Εκεί που εσύ βλέπεις καταστροφή εγώ βλέπω πιθανή ευκαιρία.Δεν χρειάζεσαι 2-3 μισθούς. Κόψε τις "ανέσεις" που είχες μέχρι τώρα. Το τσιγάρο το ποτό, τα γκάζια με το αυτοκίνητο, τα κινητά των 100+ ευρώ, βάλε καρτοκινητό, γίνε ποιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψάξε να βρείς την καλύτερη τιμή, πάρε ποιο οικονομικό αμάξι, μην βγάζεις φωτοτυπίες απρόσεκτα σπαταλώντας μελάνι στα περιθόρια. Γενικά μην είσαι σπάταλος. Προσαρμόσου, πάρε την γυναίκα σου και πάρε την ένα περίπατο, κάντε φαγητό στο σπίτι και καμιά φορά, και άλλα πολλά....Λυπαμαι την γυναικα σου....
Παράθεση από: Landau στις Μαΐου 10, 2010, 10:00:48 amΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε Κάθε τι στην ζωή έχει το αρνητικό και το θετικό του.Αν τα βλέπεις όλα μαύρα ή όλα άσπρα τότε ή θα βρεθείς προ εκπλήξεως ή θα ζεις μια μίζερη ζωή.Μάθε να εκμεταλλεύεσαι και τα θετικά και τα αρνητικά προς όφελος σου. Εκεί που εσύ βλέπεις καταστροφή εγώ βλέπω πιθανή ευκαιρία.Δεν χρειάζεσαι 2-3 μισθούς. Κόψε τις "ανέσεις" που είχες μέχρι τώρα. Το τσιγάρο το ποτό, τα γκάζια με το αυτοκίνητο, τα κινητά των 100+ ευρώ, βάλε καρτοκινητό, γίνε ποιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψάξε να βρείς την καλύτερη τιμή, πάρε ποιο οικονομικό αμάξι, μην βγάζεις φωτοτυπίες απρόσεκτα σπαταλώντας μελάνι στα περιθόρια. Γενικά μην είσαι σπάταλος. Προσαρμόσου, πάρε την γυναίκα σου και πάρε την ένα περίπατο, κάντε φαγητό στο σπίτι και καμιά φορά, και άλλα πολλά....
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε
Το νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 01:35:55 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 10, 2010, 10:00:48 amΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε Κάθε τι στην ζωή έχει το αρνητικό και το θετικό του.Αν τα βλέπεις όλα μαύρα ή όλα άσπρα τότε ή θα βρεθείς προ εκπλήξεως ή θα ζεις μια μίζερη ζωή.Μάθε να εκμεταλλεύεσαι και τα θετικά και τα αρνητικά προς όφελος σου. Εκεί που εσύ βλέπεις καταστροφή εγώ βλέπω πιθανή ευκαιρία.Δεν χρειάζεσαι 2-3 μισθούς. Κόψε τις "ανέσεις" που είχες μέχρι τώρα. Το τσιγάρο το ποτό, τα γκάζια με το αυτοκίνητο, τα κινητά των 100+ ευρώ, βάλε καρτοκινητό, γίνε ποιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψάξε να βρείς την καλύτερη τιμή, πάρε ποιο οικονομικό αμάξι, μην βγάζεις φωτοτυπίες απρόσεκτα σπαταλώντας μελάνι στα περιθόρια. Γενικά μην είσαι σπάταλος. Προσαρμόσου, πάρε την γυναίκα σου και πάρε την ένα περίπατο, κάντε φαγητό στο σπίτι και καμιά φορά, και άλλα πολλά....Θα μας τρελάνεις ρε φίλε; Ούτως ή άλλως συντηρητικά ζούσα. Πόσο πιο χαμηλά; Αν σκέφτονταν όλοι σαν εσένα δε θα είχαμε μάθει ποτέ ότι υπάρχει και το οκτάωρο. Καιρός του να το ξαναθυμηθούμε!!
Ηι ιστορια απλως επαναλαμβανεται...Παντα οι ατολμοι και σστ κοιτα τη δουλεια σουεσυ και ας τους αλλους να τρεχουν καρπωνονται τον αγωνα των αλλων...Το κατα ποσο ο καθενας εχει ανεπτυγμενο η οχι το αισθημα της ελευθεριας και το αν εχει συνηδειτοποιησει το δικαιωμα σε μια αξιοπρεπη ζωη για ολο τον κοσμο ειανιζητημα παιδειας και ευρυτερης αντιληψης απεναντι στη ζωη. Η μιζερια και οι "νοικοκυραιοι" ειναι αναμεσα μας και ειναι πολλοι...Επιτελους ας ξυπνησουν!!!
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 01:35:55 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 10, 2010, 10:00:48 amΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε Κάθε τι στην ζωή έχει το αρνητικό και το θετικό του.Αν τα βλέπεις όλα μαύρα ή όλα άσπρα τότε ή θα βρεθείς προ εκπλήξεως ή θα ζεις μια μίζερη ζωή.Μάθε να εκμεταλλεύεσαι και τα θετικά και τα αρνητικά προς όφελος σου. Εκεί που εσύ βλέπεις καταστροφή εγώ βλέπω πιθανή ευκαιρία.Δεν χρειάζεσαι 2-3 μισθούς. Κόψε τις "ανέσεις" που είχες μέχρι τώρα. Το τσιγάρο το ποτό, τα γκάζια με το αυτοκίνητο, τα κινητά των 100+ ευρώ, βάλε καρτοκινητό, γίνε ποιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψάξε να βρείς την καλύτερη τιμή, πάρε ποιο οικονομικό αμάξι, μην βγάζεις φωτοτυπίες απρόσεκτα σπαταλώντας μελάνι στα περιθόρια. Γενικά μην είσαι σπάταλος. Προσαρμόσου, πάρε την γυναίκα σου και πάρε την ένα περίπατο, κάντε φαγητό στο σπίτι και καμιά φορά, και άλλα πολλά....Μόνο ως μηνμείο υποταγής στο μαύρο μέλλον που ετοιμάζουν για όλους τους εργαζόμενους μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η τοποθέτηση...Και μη χειρότερα!
Παράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 10, 2010, 01:52:53 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 01:35:55 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 10, 2010, 10:00:48 amΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε Κάθε τι στην ζωή έχει το αρνητικό και το θετικό του.Αν τα βλέπεις όλα μαύρα ή όλα άσπρα τότε ή θα βρεθείς προ εκπλήξεως ή θα ζεις μια μίζερη ζωή.Μάθε να εκμεταλλεύεσαι και τα θετικά και τα αρνητικά προς όφελος σου. Εκεί που εσύ βλέπεις καταστροφή εγώ βλέπω πιθανή ευκαιρία.Δεν χρειάζεσαι 2-3 μισθούς. Κόψε τις "ανέσεις" που είχες μέχρι τώρα. Το τσιγάρο το ποτό, τα γκάζια με το αυτοκίνητο, τα κινητά των 100+ ευρώ, βάλε καρτοκινητό, γίνε ποιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψάξε να βρείς την καλύτερη τιμή, πάρε ποιο οικονομικό αμάξι, μην βγάζεις φωτοτυπίες απρόσεκτα σπαταλώντας μελάνι στα περιθόρια. Γενικά μην είσαι σπάταλος. Προσαρμόσου, πάρε την γυναίκα σου και πάρε την ένα περίπατο, κάντε φαγητό στο σπίτι και καμιά φορά, και άλλα πολλά....Μόνο ως μηνμείο υποταγής στο μαύρο μέλλον που ετοιμάζουν για όλους τους εργαζόμενους μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η τοποθέτηση...Και μη χειρότερα!εργάτη με το iphone, με την bmw που πείρες με δάνειο, με την μεζονέτα που πείρες πάλι με δάνειο, με την λαμπάδα bibibo για το βαφτιστήρι σου, έχεις δίκιο.... τον λάκο σου όμως μόνος σου τον έσκαψες, αυτοί που κατηγορείς μόνο την ταφόπλακα σου βάλανε.
Παράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 11, 2010, 01:19:29 amΠαράθεση από: jimy100 στις Μαΐου 10, 2010, 01:52:53 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 01:35:55 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 10, 2010, 10:00:48 amΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε Κάθε τι στην ζωή έχει το αρνητικό και το θετικό του.Αν τα βλέπεις όλα μαύρα ή όλα άσπρα τότε ή θα βρεθείς προ εκπλήξεως ή θα ζεις μια μίζερη ζωή.Μάθε να εκμεταλλεύεσαι και τα θετικά και τα αρνητικά προς όφελος σου. Εκεί που εσύ βλέπεις καταστροφή εγώ βλέπω πιθανή ευκαιρία.Δεν χρειάζεσαι 2-3 μισθούς. Κόψε τις "ανέσεις" που είχες μέχρι τώρα. Το τσιγάρο το ποτό, τα γκάζια με το αυτοκίνητο, τα κινητά των 100+ ευρώ, βάλε καρτοκινητό, γίνε ποιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψάξε να βρείς την καλύτερη τιμή, πάρε ποιο οικονομικό αμάξι, μην βγάζεις φωτοτυπίες απρόσεκτα σπαταλώντας μελάνι στα περιθόρια. Γενικά μην είσαι σπάταλος. Προσαρμόσου, πάρε την γυναίκα σου και πάρε την ένα περίπατο, κάντε φαγητό στο σπίτι και καμιά φορά, και άλλα πολλά....Μόνο ως μηνμείο υποταγής στο μαύρο μέλλον που ετοιμάζουν για όλους τους εργαζόμενους μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η τοποθέτηση...Και μη χειρότερα!εργάτη με το iphone, με την bmw που πείρες με δάνειο, με την μεζονέτα που πείρες πάλι με δάνειο, με την λαμπάδα bibibo για το βαφτιστήρι σου, έχεις δίκιο.... τον λάκο σου όμως μόνος σου τον έσκαψες, αυτοί που κατηγορείς μόνο την ταφόπλακα σου βάλανε.Δεν έχω iphone, δεν έχω bmw, δεν έχω δάνειο, και γενικά τίποτα από όσα αναφέρεις. Αν σε ενοχλούν αυτοί που απλά θέλουν ο μισθός τους να είναι αξιοπρεπής και να ζουν χωρίς να έχουν άγχος για το αν τα λεφτά τους θα τους φτάσουν να βγάλουν το μήνα-μην ξεχνάμε και το νοίκι στην παραμεθόριο- τότε πήγαινε στην Αφρική και δούλευε απρόσκοπτα κι αδιαμαρτυρητα για 1 δολάριο τη μέρα. Αλλά ξέχασα. Έχουμε κι εδώ κοντά μια περιοχή, τη λένε Νέα Μανωλάδα. Η συλλογή φράουλας επί 12ωρη καθημερινή βάση πληρώνεται με 20 ευρώ. Μπορείς να πας κι εκεί. Η τοποθέτησή σου είναι εμέτικη γιατί παρουσιάζεις μια πραγματικότητα που μόνο κατά ένα ελάχιστο ποσοστό ισχύει. Πέραν αυτού, αν εσύ θες ο εργαζόμενος να μένει σε ένα σπίτι της κακιάς ώρας, να παίρνει ένα μισθό που του φθάνει μόνο για τον επιούσιο, και γενικα η ανάπτυξη της τεχνολογίας να μην αναβαθμίζει στο ελάχιστο τη ζωή του, ε, τι να σου απαντήσει κανείς, ολοταχώς προς τα πίσω, στη δεκαετία του 1950! Και βέβαια την ίδια ώρα η ΕΚΤ να ετοιμάζει πακέτο 700+ δις ευρώ για τις τράπεζες της Ε.Ε., και ενώ ήδη την περασμένη διετία δόθηκαν τρις ευρώ προς τα "ευαγή" ιδρύματα. Και παρόλα αυτά, λεφτά δεν υπάρχουν για τους εργαζόμενους! Οπότε, πάμε πάλι στη δεκαετία του 1950! Ου μην και στη δεκαετία του 1880, πριν καθιερωθεί το 8ωρο. Αμ τι νομίζατε, οι εργαζόμενοι να καρπώνονται αυτά που παράγουν; Δε σφάξαμε, κι οι πλούσιοι δεν έχουν ψυχή; Να μην κάνουν το ένα σκάφος δύο; Τις δύο βίλες τρεις; Πραγματικά ώρες-ώρες δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω πόση ζημιά έχει κάνει η συστηματική προπαγάνδα στα μυαλά των εργαζομένων...
Δώσε το τηλέφωνό σου στη δημοσιότητα σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής δεν έχει να πληρώσει για τη συντήρηση ενός από τα 5 σκάφη του επειδή άργησαν να του πληρώσουν τον 16ο μισθό, να σε καλέσει μια που εσύ είσαι αυτάρκης και δεν έχεις ανάγκες πέραν του μαμ κακά και νάνι, να τον βοηθήσεις..Εγώ δεν έχω σκοπό να ζω με λυχνοφάναρο για να ζουν κάποιοι στην υγειά του κορόϊδου..Εσύ πολεμάς τα πιόνια του παιχνιδιού και αφήνεις τους παίχτες αλώβητους..εύγε..
Παράθεση από: isambo στις Μαΐου 10, 2010, 02:34:04 pmΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 01:35:55 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαΐου 10, 2010, 10:00:48 amΠαράθεση από: kinegiros στις Μαΐου 10, 2010, 12:18:37 amΤο νομοσχέδιο είναι όπως όλα τα νομοσχέδια, σε κάποιους αφαιρεί και σε κάποιους προσθέτει ενώ σε κάποιους είναι αδιάφορο.Εγώ προσωπικά το βρίσκω καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Ίσως την επόμενη φορά. Γενικά όμως ότι και να νομοθετούσαν όλο και κάποιος θα γκρίνιαζε. Όλα σχετικά είναι συνάδελφοι. Θα μάθουμε να δουλεύουμε και με αυτό.Ωραίος τρόπος σκέψης! Φαντάζομαι τα ίδια θα λες και για τα νέα μέτρα για την οικονομία, ε; Θα μάθουμε να ζούμε με 2-3 μισθούς το χρόνο λιγότερο (φέτος, του χρόνου ίσως και λιγότερα), να δουλεύουμε τουλάχιστον 40 χρόνια για να πάρουμε στοιχειώδη σύνταξη κλπ... Σκύβουμε και υπομένουμε Κάθε τι στην ζωή έχει το αρνητικό και το θετικό του.Αν τα βλέπεις όλα μαύρα ή όλα άσπρα τότε ή θα βρεθείς προ εκπλήξεως ή θα ζεις μια μίζερη ζωή.Μάθε να εκμεταλλεύεσαι και τα θετικά και τα αρνητικά προς όφελος σου. Εκεί που εσύ βλέπεις καταστροφή εγώ βλέπω πιθανή ευκαιρία.Δεν χρειάζεσαι 2-3 μισθούς. Κόψε τις "ανέσεις" που είχες μέχρι τώρα. Το τσιγάρο το ποτό, τα γκάζια με το αυτοκίνητο, τα κινητά των 100+ ευρώ, βάλε καρτοκινητό, γίνε ποιο συνειδητοποιημένος καταναλωτής, ψάξε να βρείς την καλύτερη τιμή, πάρε ποιο οικονομικό αμάξι, μην βγάζεις φωτοτυπίες απρόσεκτα σπαταλώντας μελάνι στα περιθόρια. Γενικά μην είσαι σπάταλος. Προσαρμόσου, πάρε την γυναίκα σου και πάρε την ένα περίπατο, κάντε φαγητό στο σπίτι και καμιά φορά, και άλλα πολλά....Θα μας τρελάνεις ρε φίλε; Ούτως ή άλλως συντηρητικά ζούσα. Πόσο πιο χαμηλά; Αν σκέφτονταν όλοι σαν εσένα δε θα είχαμε μάθει ποτέ ότι υπάρχει και το οκτάωρο. Καιρός του να το ξαναθυμηθούμε!!εδώ μιλάμε για το νομοσχέδιοεσύ μιλάς για το πόσα λεφτά θέλεις για να ζήσεις μια "Χ" ζωήΔεν κατάλαβα, πρέπει να συμφωνώ μαζί σου ? προσαρμόσου και αναπτύξου ή κλάψε και μιζέριασε ή όποια επιλογή άλλη θέλεις. Προσωπικά δεν βρίσκω σχεδόν κανένα αρνητικό στοιχείο στο νομοσχέδιο, τι να κάνουμε δηλαδή.