0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι όλα αυτά τα λέω αν και πιστεύω στην ανατροπή του πολυνομοσχεδίου και των μέτρων....εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξη
Αν γνωρίζει κάποιος:Οι 30μηνήτες θα συνεχίσουν και για φέτος να είναι σε ξεχωριστό πίνακα.Αν σε αυτό τον πίνακα έχει 10 άτομα, και διορίσει φέτος τους πρώτους 5, ο 6ος θα διοριστεί με το 40% (σύμφωνα με τα μόριά του λογικά θα είναι ψηλά στην θέση διορισμού) ή θα μπει στην μεταβατική μέχρι το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015; Πχ. φέτος στους διορισμούς όσοι ήταν στον πίνακα του 30μήνου διορίσθηκαν όσοι αναλογούσαν για φέτος και οι υπόλοιποι έμεναν για τα επόμενα χρόνια και δεν διορίζονταν μέσα στο 40%.
Παράθεση από: palaipso στις Μαΐου 12, 2010, 10:52:41 amΚι όλα αυτά τα λέω αν και πιστεύω στην ανατροπή του πολυνομοσχεδίου και των μέτρων....εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξηανατροπή;τί εννοείς;με ποιον τρόπο;
Απορίες:1 Αυτό που έχω κατάλαβει είναι ότι όσοι είναι ήδη στους πίνακες (προυπηρεσία και επιτυχίες σε έναν απο τους διαγωνισμούς του 2007 και 2009 ) δεν χρειάζονται το πιστοποίητικό παιδαγωγικής επάρκειας; κάνω λάθος;
Σιγουρα οι εμπνευστες του νομοσχεδιου εχουν τελειωσει καθηγητικη σχολη.Το νομοσχεδιο ειναι 100% χιτλερικο
Διαβάζοντας το νομοσχέδιο κατάλαβα και εγώ τα εξής: (διορθώστε με αν κάνω λάθος)1) Οι πίνακες ισχύουν στην μεταβατική περίοδο (60% ΑΣΕΠ) και (40% προϋπηρεσία) και όσοι απορροφηθούν θα είναι από αυτούς τους 2 πίνακες2)Θα πάρει αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και ελάχιστους ωρομίσθιους των οποίων η προϋπηρεσία που θα αποκτηθεί θα προσμετρηθεί μετά τον νέο ΑΣΕΠ (εφόσον έχει περάσει την βάση), μαζί με τα οποιαδήποτε άλλα κοινωνικά κριτήρια (παιδιά, αναπηρία) και πτυχία (γλώσσα, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, χρήση Η/Υ).3)