*

Αποστολέας Θέμα: Εξαίρεση 24μηνου+ΑΣΕΠ από διορισμούς και μεταβατική - συντονισμός αντίδρασης  (Αναγνώστηκε 60927 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maraki28

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Αναγνωρίζοντας την συνεισφορά των εκπαιδευτικών οι οποίοι για χρονικό διάστημα 24 μηνών και άνω έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι στην εκπαίδευση, προβλέπεται ότι στους πίνακες μετά τους δύο πρώτους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που θα γίνουν μετά την ψήφιση του νόμου, εφόσον δεν θα έχουν επιτυχία, θα  πριμοδοτήσει την προϋπηρεσία αυτή με  50 μονάδες στους πίνακες που θα καταρτισθούν
τι εννοει οτι οσοι εχουν του χρονου πχ 24 μηνες προυπηρεσιας θα πριμοδοτηθουν με την βαση στο νεο ασεπ ή οσοι δεν αποροφηθουν ως τον νεο ασεπ θα πριμοδοτηθουν με τη βαση αν δεν εχουν προυπηρεσια?
μαρακι

Αποσυνδεδεμένος kooki

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συνάδελφοι,, μην το βάζετε κάτω. Παρακολουθώ με ιδιαίτερη αγωνία και οργή τα όσα μαγειρεύει εναντίον σας τόσον καιρό τώρα η Διαμάντω... Σαφώς και είστε η πιο αδικημένη κατηγορία. ΤΩΡΑ χρειάζεται ΟΛΟΙ να ξεπεράσουμε τους τεχνητούς διαχωρισμούς (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι ..) και να δώσουμε δυναμική απάντηση πριν ψηφιστεί το "αριστούργημά" της...Να πιέσουμε για απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στη  βδομάδα,  έκτακτες συνελεύσεις ΕΛΜΕ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ομαδικές παραιτήσεις αναπληρωτών, ωρομισθίων. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Τέρμα τα κλαψουρίσματα και η βουβή οργή.

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Τελικά αναγνωρίζεται τουλάχιστον ως κατηγορία το 24μηνο !

Το θέμα είναι τώρα πόσους θα απορροφήσει από κάθε ειδικότητα...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος physikos13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
και αυτοι που θα μεινουν εξω δεν ειναι ανθρωποι; εγω σαν φυσικος ισως και να προλαβω, αλλα υπαρχει κοσμος που θα διοριζοταν και θα μεινει εξω

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
και αυτοι που θα μεινουν εξω δεν ειναι ανθρωποι; εγω σαν φυσικος ισως και να προλαβω, αλλα υπαρχει κοσμος που θα διοριζοταν και θα μεινει εξω

Έτσι σκέφτομαι κι εγώ Φυσικέ... Για να μην πούμε για το τεράστιο πλήθος συναδέλφων που δεν θα έχουν στον ήλιο μοίρα για πολλά χρόνια, αν δεν ανατραπεί ριζικά η κατάσταση.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
μετα απο 7-8 χρονια ωρομισθιας σε ποσα σχολεια δεν θυμαμαι, απο του χρονου 24μηνιτης και με ασεπ, και στο σπιτι μου
οι μαθητες μου απορουν, ας τους τα εξηγησει η αννα

Αποσυνδεδεμένος Spartakos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Θα εκδικηθούμε, έστω κι αν είναι αργά. Κι όταν λέω εκδίκηση, εννοώ την ψήφο μας, ειδικά για τη μαντάμ και την άλλη τη χειροκροτήτρια (την υφυπουργό). Ας μην ξεχνάμε ότι η μαντάμ έχει και βλέψεις για προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Αν συνεχίσει να υπάρχει μέχρι τότε ΠΑΣΟΚ (και γενικότερα οι σημερινοί πολιτικοί), θα είμαι εκεί για να την "τιμήσω"

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
To παρακάτω ερώτημα δεν είναι ρητορικό!

Πιστεύετε ότι το 24μηνο μπήκε στο νόμο επειδή υποχώρησε η Υπουργός ή γιατί δεν

μπορούσε να κάνει διαφορετικά;

Οταν μάλιστα πριν λίγο καιρό δεν υπήρχε γι αυτή η έννοια 24μηνο όπως έλεγε...
Το σύμπαν είναι άπειρο , η βλακεία των ανθρώπων είναι άπειρη ! Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος !
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

Αποσυνδεδεμένος dmath

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Δεν το συζητώ το καλύτερο να μην ψηφιζόταν ! Και να φανταστείς ότι στην πράξη το μόνο που

θα εφαρμοστεί είναι το νέο απαράδεκτο σύστημα πρόσληψης ...
                                              ''Αλμπερτ Αινστάιν''

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
μολις τωρα ειπε για τις τροπολογιες, εδωσε λεει διετη μεταβατικη(με μισες προσληψεις αρα 1 ετος) και μετα με μοριοδοτηση( οι 24μηνες ειναι 3,6 μορια ενω τα 3 παιδια 5 μορια,μαλλον υπαρχει η λογικη της 9μηνης εγκυμοσυνης οποτε 3*9=27 μηνες αρα υπερτερουν του 24μηνου με ασεπ :P)
και ζησαν αυτοι καλα και μεις....

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
την άκουσα στο καναλι της βουλής και ειπε για το 24μηνο οτι θα υπαρχει "σχετικη απορροφηση" και οχι όλοι ,   αναφερομενη στο παραδειγμα των γυμναστων και των κομμωτριών

Αποσυνδεδεμένος Spartakos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ρε παιδιά, μην παραμυθιαζόμαστε άλλο. Μας έχει πηδήξει τις ζωές και εμείς δε λέμε να το πιστέψουμε, παρά μόνο βαυκαλιζόμαστε ακούγοντας τις παπαριές περί σχετικής απορρόφησης και πράσινα άλογα. Θα πάρουμε τα 3,6 μόρια και θα της τα δώσουμε πίσω στρογγυλοποιημένα χωρίς τα δεκαδικά, όταν έρθουν οι εκλογές

Αποσυνδεδεμένος m_rebel

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Δεν νομίζω ότι τα υπάρχοντα κόμματα θα αντέξουν να φθάσουν ξανά σε εκλογές. Θα είναι τυχεροί όσα στελέχη και βουλευτές τους γλιτώσουν το λιντσάρισμα...
Η εμφάνιση των αδιόριστων στη ΝΕΤ παρακίνησε πολλούς να διαδηλώσουν ενάντια στα πολιτικά καμάρια μας. Νομίζω ότι το νερό μπαίνει στο αυλάκι, ήρθε η ώρα να φύγουν τρέχοντας οι εθνοσωτήρες μας.

Εμείς να δω που θα βάλουμε τα μόριά μας... (μη το παίρνετε πονηρά)
Και τις επιτυχίες ΑΣΕΠ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144