0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν νομίζω ότι τα υπάρχοντα κόμματα θα αντέξουν να φθάσουν ξανά σε εκλογές. Θα είναι τυχεροί όσα στελέχη και βουλευτές τους γλιτώσουν το λιντσάρισμα...Η εμφάνιση των αδιόριστων στη ΝΕΤ παρακίνησε πολλούς να διαδηλώσουν ενάντια στα πολιτικά καμάρια μας. Νομίζω ότι το νερό μπαίνει στο αυλάκι, ήρθε η ώρα να φύγουν τρέχοντας οι εθνοσωτήρες μας.Εμείς να δω που θα βάλουμε τα μόριά μας... (μη το παίρνετε πονηρά)Και τις επιτυχίες ΑΣΕΠ...
Ρε παιδιά, μην παραμυθιαζόμαστε άλλο. Μας έχει πηδήξει τις ζωές και εμείς δε λέμε να το πιστέψουμε, παρά μόνο βαυκαλιζόμαστε ακούγοντας τις παπαριές περί σχετικής απορρόφησης και πράσινα άλογα. Θα πάρουμε τα 3,6 μόρια και θα της τα δώσουμε πίσω στρογγυλοποιημένα χωρίς τα δεκαδικά, όταν έρθουν οι εκλογές
Ειλικρινά... νιώθω πως πια δε θέλω ούτε το διορισμό τους ούτε τα ψωρολεφτά τους ούτε το μίζερο σχολείο τους. Τους τα πετάω όλα στη μούρη.Σιχαίνομαι τα πάντα που έχουν να κάνουν μ' αυτούς. Την αξιοπρέπεια που μου ποδοπατούν τόσο καιρό , αυτό μόνο θέλω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Παράθεση από: tihea στις Μαΐου 06, 2010, 02:24:44 amΕιλικρινά... νιώθω πως πια δε θέλω ούτε το διορισμό τους ούτε τα ψωρολεφτά τους ούτε το μίζερο σχολείο τους. Τους τα πετάω όλα στη μούρη.Σιχαίνομαι τα πάντα που έχουν να κάνουν μ' αυτούς. Την αξιοπρέπεια που μου ποδοπατούν τόσο καιρό , αυτό μόνο θέλω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.Με αυτά σου τα δυνατά και αληθινά λόγια δεν μπορείς να φανταστείς πόσων εκπαιδευτικών τις ψυχές εκφράζεις...
την άκουσα στο καναλι της βουλής και ειπε για το 24μηνο οτι θα υπαρχει "σχετικη απορροφηση" και οχι όλοι , αναφερομενη στο παραδειγμα των γυμναστων και των κομμωτριών
Πρεπει να φανούμε δυνατοί και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Δεν πάει άλλο...
Παράθεση από: papagalia στις Μαΐου 06, 2010, 03:04:20 pmΠρεπει να φανούμε δυνατοί και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Δεν πάει άλλο...Άλλαξε: διαγράφηκε η Ντόρα από τη Ν.Δ.
σοβαρά!!!!!! ισχύει; ή το υποθέτεις?
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 06, 2010, 07:25:31 pmΠαράθεση από: papagalia στις Μαΐου 06, 2010, 03:04:20 pmΠρεπει να φανούμε δυνατοί και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Δεν πάει άλλο...Άλλαξε: διαγράφηκε η Ντόρα από τη Ν.Δ. Eπιτελους μπηκε και η ταφοπλακα στην εναλακτικη οπως την ονειρευονται ορισμενοι ανευθυνοι.