0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
syrrahm ευχαριστώ πολύ για την απάντηση που μου έδωσες. Μη τυχόν υπάρχει κάποιος που ξέρει πόσα μόρια πρέπει να έχει ένας ΠΕ19 για να διοριστεί σε σχολείο? Τα μόρια για το διορισμό τα πέρνεις μόνο απο τον ΑΣΕΠ ή απο ωρομίσθιο ή αναπληρωτή? Ο βαθμός πτυχίου ας πούμε δε μετράει?
Τα μόρια για το διορισμό τα πέρνεις μόνο απο τον ΑΣΕΠ ή απο ωρομίσθιο ή αναπληρωτή? Ο βαθμός πτυχίου ας πούμε δε μετράει?
πάλι τα ίδια......για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν ξύπνησαν το πρωϊ να κάνουν αίτηση .... κλπ, κλπαυτό φυσικά σημαίνει νέες καθυστερήσεις στην οριστικοποίηση των πινάκων. Δηλ. αργούν οι πίνακες, αργούν οι προσλήψεις, αργούν τα πάντα.Νομίζω ότι κάποτε αυτή η ιστορία με τις παρατάσεις σε προθεσμίες πρέπει να σταματήσει γιατί τελικά είναι εις βάρος αυτών που πραγματικά ενδιαφέρονται.
Παράθεση από: tempo στις Ιουλίου 25, 2007, 03:40:29 pmπάλι τα ίδια......για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν ξύπνησαν το πρωϊ να κάνουν αίτηση .... κλπ, κλπαυτό φυσικά σημαίνει νέες καθυστερήσεις στην οριστικοποίηση των πινάκων. Δηλ. αργούν οι πίνακες, αργούν οι προσλήψεις, αργούν τα πάντα.Νομίζω ότι κάποτε αυτή η ιστορία με τις παρατάσεις σε προθεσμίες πρέπει να σταματήσει γιατί τελικά είναι εις βάρος αυτών που πραγματικά ενδιαφέρονται.Μπορεί να κρατάει εμάς σε αγωνία. Σκέψου όμως αυτούς που για κάποιους λόγους δεν προλάβανε.Εσένα θα σου άρεσε αν δεν είχες την ευκαιρία;
Θέλω να ρωτήσω το εξής: Εφόσον οι αιτήσεις των αναπληρωτών για το 2008-2009 θα γίνουν αρχές Μαίου, τί γίνεται με την βεβαίωση προυπηρεσίας που αποκτάται κατά το τρέχον σχολικό έτος (2007-2008)? Θα μας δωθει βεβαίωση προυπηρεσίας πρόωρα μέσα στον Απρίλη? Ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2008 που απολυόμαστε, να την πάρουμε τότε και τότε να την καταθέσουμε συμπληρωματικά?Γιατί μου φαίνεται κάπως περίεργο να πάρω τώρα βεβαίωση που να λέει ότι απολύθηκα τον 30 Ιούνιου 2008.Ευχαριστώ