*

Αποστολέας Θέμα: αιτήσεις αναπληρωτών  (Αναγνώστηκε 39550 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Απ: αιτήσεις αναπληρωτών
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 04, 2007, 12:54:44 pm »
syrrahm ευχαριστώ πολύ για την απάντηση που μου έδωσες. Μη τυχόν υπάρχει κάποιος που ξέρει πόσα μόρια πρέπει να έχει ένας ΠΕ19 για να διοριστεί σε σχολείο?
 Τα μόρια για το διορισμό τα πέρνεις μόνο απο τον ΑΣΕΠ ή απο ωρομίσθιο ή αναπληρωτή? Ο βαθμός πτυχίου ας πούμε δε μετράει?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός μορίων για διορισμο. Αυτή τη στιγμή δεν προβλέπεται να διοριστεί κανένας ΠΕ19-20. Τα μόρια τα μαζεύεις από παντού. Οβαθμός πτυχίου δεν σου δίνει μόρια.
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:33:52 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 04, 2007, 03:56:55 pm »
Τα μόρια για το διορισμό τα πέρνεις μόνο απο τον ΑΣΕΠ ή απο ωρομίσθιο ή αναπληρωτή? Ο βαθμός πτυχίου ας πούμε δε μετράει?
Για να προσληφθείς αναπληρωτής-ωρομίσθιος μετράνε τα μόρια και από την προϋπηρεσία που απέκτησες ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος και από τον ΑΣΕΠ.Για να διοριστείς μέσω του 40% μετράνε μόνο τα μόρια της προϋπηρεσίας και όχι του ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 04, 2007, 06:04:30 pm »
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση η οποίa ααφορα τους νηπιαγωγούς
Στο φύλλο με τις περιοχές που δηλώνουμε ,ήταν και τα μειονοτικά Θράκης .Αυτή η περιοχή δηλώνεται και  \ι και από τους νηπιαγωγούς??
Και αν ναι .Ξέρει κανείς που έχει πάει (αναπληρωτης ) ή που το έχει δηλώσει τί ακριβώς συμβαίνει ??
Εννοώ πιθανότητες να σε καλέσουν εκεί κλπ

Ευχαριστώ πολύ
Destination anywhere ..name a place and i be there....

Αποσυνδεδεμένος Panos25m

• Πλήρες μέλος
  • O- E- O
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 25, 2007, 03:31:55 pm »
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070725c.php

για οσους δεν προλαβαν!!!
do it!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:33:52 »

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 25, 2007, 03:40:29 pm »
πάλι τα ίδια......για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν ξύπνησαν το πρωϊ να κάνουν αίτηση .... κλπ, κλπ

αυτό φυσικά σημαίνει νέες καθυστερήσεις στην οριστικοποίηση των πινάκων. Δηλ. αργούν οι πίνακες, αργούν οι προσλήψεις, αργούν τα πάντα.

Νομίζω ότι κάποτε αυτή η ιστορία με τις παρατάσεις σε προθεσμίες πρέπει να σταματήσει γιατί τελικά είναι εις βάρος αυτών που πραγματικά ενδιαφέρονται.

Αποσυνδεδεμένος Panos25m

• Πλήρες μέλος
  • O- E- O
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 25, 2007, 03:53:06 pm »
Ελλαδιτσα - Ελλαδα - Ελλαδαρα...
ο - ε - ο...

ετσι κι αλλιως μια απο τα ιδια θα ειναι.. κενα. ωρομισθιοι. και λιγοι παραπανω αναπλωρωτες μια που φαινονται εκλογες κοντα..
do it!

Αποσυνδεδεμένος astarti

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΕ02)
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 25, 2007, 04:28:27 pm »
Γειά σας παιδιά. Έχω μια απορία σχετικά με την νέα ανακοίνωση που έβγαλε το ΥΠΕΠΘ για τις αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομισθίων. Εγώ είχα κάνει κανονικά τα χαρτιά μου για αναπληρώτρια/ωρομίσθια όταν είχε βγει η εγκύκλιος αλλά λόγω του ότι έλπιζα οτι θα ήμουν επιτυχούσα και θα είχα έτσι κάποια μόρια δεν έκανα αίτηση για ΠΔΣ (είχα κάνει μια φορά, είχα γυρίσει πολλά σχολεία μπας και με πάρουν αλλά τίποτα καθότι δεν είχα μέσο) ξέροντας πόσο δύσκολο είναι να σε πάρουν, είπα λοιπόν να το αφήσω και να μην μπω ξανά σε μια τέτοια διαδικασία εφόσον, επαναλαμβάνω, ήλπιζα οτι θα ήμουν επιτυχούσα. Τώρα που επιτέλους βγήκαν τα αποτελέσματα και είμαι αποτυχούσα για λίγα μόρια σκέφτομαι μήπως να τα έκανα μπας και πάρω καμιά ωρίτσα και αλλάξω επιτέλους πίνακα?? Ξέρετε αν ισχύει δηλαδή αυτή η παράταση και για την ΠΔΣ??

Αποσυνδεδεμένος Panos25m

• Πλήρες μέλος
  • O- E- O
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 25, 2007, 04:43:32 pm »
λογικα ισχυει και γι αυτο.. για οτι ειχε και η κανονικη εγκυκλιος (ειναι κατι σαν παραταση)
do it!

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 25, 2007, 08:06:46 pm »
πάλι τα ίδια......για όσους δεν πρόλαβαν, για όσους δεν ξύπνησαν το πρωϊ να κάνουν αίτηση .... κλπ, κλπ

αυτό φυσικά σημαίνει νέες καθυστερήσεις στην οριστικοποίηση των πινάκων. Δηλ. αργούν οι πίνακες, αργούν οι προσλήψεις, αργούν τα πάντα.

Νομίζω ότι κάποτε αυτή η ιστορία με τις παρατάσεις σε προθεσμίες πρέπει να σταματήσει γιατί τελικά είναι εις βάρος αυτών που πραγματικά ενδιαφέρονται.
Μπορεί να κρατάει εμάς σε αγωνία. Σκέψου όμως αυτούς που για κάποιους λόγους δεν προλάβανε.
Εσένα θα σου άρεσε αν δεν είχες την ευκαιρία;  ;)

MaYaMaYa

• Επισκέπτης
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 25, 2007, 08:49:04 pm »

Μπορεί να κρατάει εμάς σε αγωνία. Σκέψου όμως αυτούς που για κάποιους λόγους δεν προλάβανε.
Εσένα θα σου άρεσε αν δεν είχες την ευκαιρία;  ;)

καλά μακάρι να με καλούσαν αν ήταν το τυχερό μου, όσο σκέφτομαι μες τον καύσωνα που έτρεχα να υποβ΄σλλω την αίτηση και τα τεχνικά κολλήματα για 2 ημέρες...μακάρι να πάνε όλα καλά μα μέχρισ τιγμής σε πίνακα με βλέπω πολύ πολύ χαμηλά άρα...μπα...τσάμπα κόπο! ωστόσο χαίρομαι που δίνεται δεύτερη ευκαιρία σε πολλούς αναπληρωτές

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 25, 2007, 09:59:22 pm »
Ξέρει κανείς αν με την παράταση που πήραν οι αιτήσεις των αναπληρωτών, μπορεί και κάποιος που έχει ήδη υποβάλει αίτηση, να την υποβάλει εκ νέου ξανά προκειμένου να την τροποποιήσει (πχ να προσθέσει κάποιες περιοχές ακόμα)?

Αποσυνδεδεμένος cowboy

• Νέο μέλος
  • *
  • ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΑΦΛΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 25, 2007, 11:44:26 pm »
Απαγορευεται αυστηρα να τροποποιηθουν αιτησεις που εχουν ηδη κατατεθει.Αναφερει οτι θα υπαρξουν κυρωσεις στους υπαλληλουσ που θα τροποποιησουν αιτησεις που εχουν ηδη κατατεθει.Μονο οσοι δεν προλαβαν καθολου εχουν δικαιωμα για καταθεση.

Αποσυνδεδεμένος killbill

• Ιστορικό μέλος
  • Αν θες να μάθεις κάτι τότε δίδαξέ το
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 22, 2008, 06:53:20 am »
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
 Εφόσον οι αιτήσεις των αναπληρωτών για το 2008-2009 θα γίνουν αρχές Μαίου, τί γίνεται με την βεβαίωση προυπηρεσίας που αποκτάται κατά το τρέχον σχολικό έτος (2007-2008)? Θα μας δωθει βεβαίωση προυπηρεσίας πρόωρα μέσα στον Απρίλη? Ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2008 που απολυόμαστε, να την πάρουμε τότε  και τότε να την καταθέσουμε συμπληρωματικά?
Γιατί μου φαίνεται κάπως περίεργο να πάρω τώρα βεβαίωση που να λέει ότι απολύθηκα τον 30 Ιούνιου 2008.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 22, 2008, 08:42:37 am »
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
 Εφόσον οι αιτήσεις των αναπληρωτών για το 2008-2009 θα γίνουν αρχές Μαίου, τί γίνεται με την βεβαίωση προυπηρεσίας που αποκτάται κατά το τρέχον σχολικό έτος (2007-2008)? Θα μας δωθει βεβαίωση προυπηρεσίας πρόωρα μέσα στον Απρίλη? Ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2008 που απολυόμαστε, να την πάρουμε τότε  και τότε να την καταθέσουμε συμπληρωματικά?
Γιατί μου φαίνεται κάπως περίεργο να πάρω τώρα βεβαίωση που να λέει ότι απολύθηκα τον 30 Ιούνιου 2008.

Ευχαριστώ
Οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας δίνονται μετά τη λήξη των συμβάσεων. Στις αιτήσεις αναπληρωτών /ωρομισθίων δεν καταθέτουμε βεβαιώσεις προϋπηρεσίας.Η καταχώριση των προϋπηρεσιών του έτους 2007-8 θα γίνει αυτόματα μέσω του ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος του υπουργείου. Οι νέοι πίνακες των αναπληρωτών θα ανακοινωθούν 7-10 Ιουλίου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182554
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)