0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν λες αυτόματα εννοείς ότι εγώ από την πλευρά μου δεν χρειάζεται να προσκομίσω βεβαίωση προυπηρεσίας κάποια στιγμή στη Δευτεροβάθμια? Θα βρουν δηλαδή μόνοι τους ότι εγώ δούλεψα πχ 8 μήνες το 2007-2008 και όλα θα γίνουν από αυτοματοποιημένο σύστημα? Δηλαδή το σχολείο μου που δούλεψα στέλνει βεβαίωση στην Δευτεροβάθμια και αυτή με τη σειρά της στο Υπουργείο? Εγώ δεν εμπλέκομαι πουθενά στο να ζητήσω και να καταθέσω κάποια βεβαίωση προκειμένου να προσμετρηθεί η προυπηρεσία του 2007-2008 για το επόμενο έτος?
Διαβασα τις ανακοινωσεις οτι αιτησεις θα ξεκινησουν απο 5/5/08.Επειδη πρωινά δουλευω αλλου, κι επειδη προβλεπω χαμο και ουρες(αν και περισσοτερο τις τελευταιες μερες μαλλον), ειναι οριστικη η προθεσμια υποβολης?Αν ναι, να κανονισω να παρω αδεια για τις 5/5 εκει που δουλευω, γιατι βλεπω να ειμαστε πολλες ωρες στην Β/βαθμια μεχρι να γινουν οι αιτησεις και να καταχωρηθουν.
Δηλαδη, μπορει να αλλαξει? Να υπαρξει τροποποιηση/καθυστερηση στις ημερομηνιες που ανακοινωσαν? Να μην παρω αδεια για 5/5?Καλυτερα να περιμενω να βγει η εγκυκλιος? Νομιζα οτι επειδη ανακοινωσαν ημερομηνιες, ολα θα πανε συμφωνα με τον προγραμματισμο. Κανω λαθος?
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου οι αιτήσεις θα γίνουν 5-10/5. Πόσες μέρες πριν έβγαινε παλιά η εγκύκλιος; Λογικά δεν πρέπει να βγει μέσα στην εβδομάδα;
To προηγουμενο καλοκαιρι η προσκληση ενδιαφεροντος αναπληρωτων-ωρομισθιων βγηκε 18 Ιουνιου και η προθεσμια ηταν 20/6 - 02/07. Λογικα αυτη την Πεμπτη ή το αργοτερο Παρασκευη θα βγει και η φετινη.
Παράθεση από: peo6 στις Απρίλιος 28, 2008, 03:00:48 μμTo προηγουμενο καλοκαιρι η προσκληση ενδιαφεροντος αναπληρωτων-ωρομισθιων βγηκε 18 Ιουνιου και η προθεσμια ηταν 20/6 - 02/07. Λογικα αυτη την Πεμπτη ή το αργοτερο Παρασκευη θα βγει και η φετινη.Αυτή η Πέμπτη είναι 1η Μαίου! Άρα αν και εφόσον δεν έχουν κάνει "γέφυρα" διακοπών οι υπάλληλοι του υπουργείου τότε η εγκύκλιος θα βγει Παρασκευή ή Δευτέρα 5/5. Εμένα εκεί κάπου μου φαίνεται η πιο πιθανή ημερομηνία.