*

Αποστολέας Θέμα: «Πρώτα ο μαθητής»  (Αναγνώστηκε 3491 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΘΕ.ΔΙ.ΤΟΥ.Χ.Ο.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
«Πρώτα ο μαθητής»
« στις: Απριλίου 13, 2010, 06:41:19 pm »
Αυτό ισχυρίζεται η κ.Διαμαντοπούλου με το νέο νομοσχέδιο... Πως θα το πετύχει αυτό;Μειώνοντας τους διορισμούς εκπαιδευτικών και με την ένωση τμημάτων;Ή μήπως κλείνοντας το ολιγομελη τμήματα στην επαρχία; >:(  >:(  >:(  >:(
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι μας πίνουν το αίμα............

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: «Πρώτα ο μαθητής»
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:46:27 »

Αποσυνδεδεμένος maklin

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:01:44 pm »
Αυτή είναι και δική μου ερώτηση...Με τμήματα των 30 μαθητών πώς θα γίνεται σωστή και δημιουργική δουλειά; Οξύμωρο αυτό που λέει
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:02:09 pm »
...είμαι σε φιλοσοφικό δίλημμα.."πρώτα  ο μαθητής" του τωρινού υπουργείου παιδείας ή " όλα είναι θέμα παιδείας' του προηγούμενου...
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:19:54 pm »
Το πρωί οι Καμπουροοικονομέοι παρουσίασαν το θέμα του νέου πολυνομοσχεδίου που αναμενόταν με τον ¨δημοσιογραφίσκο-ῑδιωτικό υπάλληλο των Μπομπολοβαρδινογιαννηδολαμπράκηδων να διατείνεται ότι οι προτεινόμενες κινητοποιήσεις των εκπ/κών εντός των Πανελληνίων ¨προκαλούν την αντίδραση των γονέων¨!!!!
Πώς προλαμβάνουν την αντίδραση των γονέων;Εχουν στα χέρια τους κάποιες δημοσκοπήσεις σαν αυτές που κάνουν για άλλα θέματα;Ξεφτίλα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:46:27 »

Αποσυνδεδεμένος maklin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:25:06 pm »
Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε αλλαγή που γίνεται υπάρχουν αντιδράσεις γιατί ανατρέπονται τα δεδομένα. Αν είχε σκοπό να βελτιώσει την Παιδεία επί της ουσίας δε θα αντιδρούσαμε πιστεύω. Το γεγονός όμως ότι βάζει σε μια τάξη 30 μαθητές με έναν δάσκαλο-καθηγητή μου φαίνεται απαράδεκτο.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:30:13 pm »
Ενοχλεί το βαρύγδουπο "πρώτα ο μαθητής", αφού όλοι γνωρίζουμε ότι πρώτο είναι το έλλειμμα και η διαχείρισή του...και αυτό καθορίζει τις αποφάσεις, όχι ο μαθητής...
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος maklin

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 13, 2010, 07:49:02 pm »
Συμφωνώ
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Recoba

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 13, 2010, 08:12:58 pm »
Αυτή είναι και δική μου ερώτηση...Με τμήματα των 30 μαθητών πώς θα γίνεται σωστή και δημιουργική δουλειά; Οξύμωρο αυτό που λέει
Επειδή πολλοί γράφουν για τμήματα 30 μαθητών εδώ πέρα,

θέλω να ρωτήσω:
  • από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα ?αυξηθούν στους 30 μαθητές τα τμήματα?

30-αρια τμήματα υπήρχαν παλιότερα (η πλειοψηφία), υπάρχουν και τώρα (η μειοψηφία). Ξέρει κάποιος κάτι για αύξηση του αριθμού τους?

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 13, 2010, 08:24:01 pm »
Επειδή πολλοί γράφουν για τμήματα 30 μαθητών εδώ πέρα,

θέλω να ρωτήσω:
  • από πού βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα ?αυξηθούν στους 30 μαθητές τα τμήματα?

30-αρια τμήματα υπήρχαν παλιότερα (η πλειοψηφία), υπάρχουν και τώρα (η μειοψηφία). Ξέρει κάποιος κάτι για αύξηση του αριθμού τους?
Λοιπον τα κενα θα υπολογιστουν με βαση 25 παιδια ΚΑΙ ΟΧΙ 30 .Αυτο το ξερω διοτι η κολλητη μου που διοριστηκε φετος ειναι σε γραφειο της πρωτοβαθμιας και ο διευθυντης της εβγαλε τα κενα με βαση τα 25 παιδια στην ταξη.Επισης σε μια φιλη μου που ειναι αναπληρωτρια της ηρθε εγκυκλιος που ελεγε για 25 παιδια.ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΚΥΡΙΩς ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟ

Αποσυνδεδεμένος raniasop

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 13, 2010, 08:58:36 pm »
       Συμφωνώ και΄γω σ'αυτό Ανθή!Μόνο όταν είμαι αισιόδοξη!Γιατί όταν με πιάνουν οι μαύρες μου ,δε με σώνει τίποτα!                                                                         
    Προς το παρόν όμως είδα τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου(φτου στον κόρφο μας) στο alter και μ'εκνευρίζει που ενώ μονίμως αναφέρεται στην α'βαθμια, ξεκινά να μιλά για το δημοτικό και όχι για το νηπιαγωγείο!Άμα σε γράφει και η ίδια η υπουργός άστα να πάνε!Καμία νύξη για το νηπιαγωγείο.Hello, και'μεις πρωτοβάθμια είμαστε!

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 13, 2010, 09:02:47 pm »
οκ μπορει σε μας τα παιδια να ειναι 25 ωστοσο το νομοσχεδιο μονο αισιοδοξους δεν μας κανει.Οταν δεν αναφερει τιποτα για οσους εχουν κατω απο 24 μορια και ασεπ και ειναι στους πινακες που κλειδωνουν.Ολοι αυτοι οι ανθρωποι αποκλειεται να ειναι στο μεταβατικο.Εμεις οι νηπ/γοι εχουμε 350+ 24μηνιτες οι οποιοι θα απορροφηθουν ως 40%.Τι θα γινουν οι υπολοιποι που εδωσαν ασεπ και πηγαν αναπληρωτες?Πραγματικα απο τοτε που διαβασα το νομοσχ, ειμαι εντελως απαισιοδοξη.
Ειναι κακο να πιστευουμε οτι εμεις ειμαστε οκ και οι αλλοι εχουν το προβλημα.εΠρεπει να το ψαξουμε περισοοτερο και να μην εφησυχαζουμε.

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 13, 2010, 09:03:55 pm »
       Συμφωνώ και΄γω σ'αυτό Ανθή!Μόνο όταν είμαι αισιόδοξη!Γιατί όταν με πιάνουν οι μαύρες μου ,δε με σώνει τίποτα!                                                                         
    Προς το παρόν όμως είδα τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου(φτου στον κόρφο μας) στο alter και μ'εκνευρίζει που ενώ μονίμως αναφέρεται στην α'βαθμια, ξεκινά να μιλά για το δημοτικό και όχι για το νηπιαγωγείο!Άμα σε γράφει και η ίδια η υπουργός άστα να πάνε!Καμία νύξη για το νηπιαγωγείο.Hello, και'μεις πρωτοβάθμια είμαστε!
  εχει αναφερθει αλλες φορες στο νηπιαγωγειο .περιμενε να βρω κατι που θελω να σας δειξω

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 13, 2010, 09:04:48 pm »
Άρχισαν πάλι οι διαχωρισμοί "εμείς είμαστε πρωτοβάθμια δε μας πιάνει", "εμείς είμαστε έτσι δε μας πιάνει". ΟΛΟΥΣ μας αφορά το θέμα.
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 13, 2010, 09:14:57 pm »
Άρχισαν πάλι οι διαχωρισμοί "εμείς είμαστε πρωτοβάθμια δε μας πιάνει", "εμείς είμαστε έτσι δε μας πιάνει". ΟΛΟΥΣ μας αφορά το θέμα.
ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΕΜΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.Πειραζει που αυτη ειναι η αληθεια?και δεν ειμαι τυπος που κοιταει μονο την παρτη  του ,αν ημουν αλλωστε δεν θα κατεβαινα στις πορειες.απο την αλλη δεν μπορω να μην εκθετω την πραγματικοτητα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)